19

До 22

преди 11 години

Стига с тези изтъркани лафове "Бай Тошо строил и откривал"! Цял свят след 1945 строеше и откриваше с темпове, които сега, логично, няма как да бъдат постигнати!!!

18

Анонимен

преди 11 години

От Здравеопазването не искат пациенти в държавни заведения, а клиенти в частни клиники да падат яко кинти.

17

Анонимен

преди 11 години

Ами да вземат от бонусите на магистрати, министри и други чиновници и да помогнат на диспансера! Или според държавата хората с тежки психически проблеми да се изхвърлят на ***?

16

Анонимен

преди 11 години

Нищо ново под небето! Бай Тошо /Бог да го прости/ навремето строеше и откриваше, а бандитите от 23 години назад само грабят и закриват! Народе, опомни се!

15

Анонимен

преди 11 години

До 14Сори, ама майуните не са виновни, че ги вземаме от Африка и ги затваряме в клетка, че да могат децата да им се радват. Пускаме маймуните обратно и повече няма да купуваме банани...

14

Анонимен

преди 11 години

Закривай тая държава...

13

Анонимен

преди 11 години

Пари има.Четете тук:"Дават 24 000 лв. за банани за маймунките в зоокъта в Пловдив."Приоритети са маймунките.24 000 за банани.

12

Анонимен

преди 11 години

"От 2011 година обаче диспансерът се издържа само от клинични пътеки и вече е общинска собственост. Годишните приходи от 250 хил. лева намаляват до 9 хил. лева. Леглата намаляват на 10 и така здравното заведение започва да трупа дългове, които към днешна дата са на стойност десетки хиляди лева." А после от ГЕРБ ще ни поучават как болниците сами били виновни за задълженията си...публична екзекуция за цялото правителство.

11

Анонимен

преди 11 години

"България е единствената държава-членка на Европейския съюз, в която средствата за здравеопазване като дял от БВП са намалели в периода 2002-2010 г. Това отчита Евростат в анализ на разходите на европейските правителства, изнесен този месец. От приложените цифри все пак става ясно, че Румъния и Унгария също са намалили разхода си за здраве като дял от БВП, но изчислени на глава от населението средствата там са доста повече."

10

Анонимен

преди 11 години

"Европейската статистическа служба отчита, че през 2002 г. страната ни е похарчила 5,3% от БВП за здраве, а през 2010 г. 4,8% или с 0,5 по-малко. В същото време държавите от ЕС са разходвали средно по 7,5% от БВП за здравеопазване. Най-чувствително са нараснали разходите за здраве в Гърция и Холандия, съответно с 2,5% и 2,8% за периода."

9

До 6

преди 11 години

Гледам според теб турци и *** нямат право на здравни услуги и все пак:Област Хасковобългари - 180 541турци - 28 444цигани - 15 889Жалко, явно не осъзнаваме огромния проблем - стотици хиляди хора, българи и турци, остават без достъп до основни здравни услуги през 21 век. Това аз намирам за недопустимо.

8

Анонимен

преди 11 години

Лошо

7

СмаХнат

преди 11 години

И защо младите гледат да се разкарат от България - образование минус 1, здравеопазване минус 1, градска среда (разбирайте удобства като паркове, тротоари, детски площадки) минус 3. Затова на изхода на нашата мила родина е има опашка. Жалка работа за 5-7 хил. да закрият диспансера.

6

до До шамака 5

преди 11 години

е да реваза някакви *** ли бе смръдльо ХА ХА ХА

5

До шамака 1

преди 11 години

На какво се смееш бе ха ха ха? Новината е трагична! Закриват болници и диспансери, училища и градини, села и градове, за да трупат пари, които нито могат да изядат, нито да из.ерат. Това е рак в човешката раса, а той ми се затресъл и разсмял, че били "муслими" или "селяни". Няма такава простотия!

4

до 1

преди 11 години

и да ядат с вилици понеже си имали ръце, ама кой ти го слуша.

3

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

ДА ТЕ Е СТРАХ.....ДА ХВАНЕШ ТРИПЕР В ХАСКОВО....

2

Анонимен

преди 11 години

няма к'во да се коментира, ран-ът е тук като Матрицата, не го виждаме, но много добре го осещаме ...

1

ХА ХА ХА

преди 11 години

НА мюслимите алах им забранява да ходят на лекар