88

иван

преди 10 години

Браво! Който има дете, може да разбере какво е направило момчето! Живо и здраво да е!

87

4u6kataaaa

преди 11 години

До twisted_transistor ne si dobre

86

twisted_transistor

преди 11 години

Vijte k'vo!!!vie da ne ste po-umni??deteto e napravilo 4oveshka postapka!!malko hora v bg sme takiva!!trqq se gordeem s nego a ne da go oliuvame!!dano da si sbadne mechtata da stane futbolist i da ima hubavo badeshte,da si nameri semeistvo koeto da go gleda,hrani i obli4a!!!a vie umnite glavi tam deto opliuvate mario!!nqma takiva hora ot dneshnoto naselenie koito da sa kato mario!!!

85

НИКИ

преди 11 години

МНОГО ИСКАШ ДИРЕКТОРКЕ

84

от 125

преди 11 години

"бих приветствал всички хора, които имат възможност да му помогнат да го направят"Бих подканил е точната дума. Извинявам се за грешката.

83

Анонимен

преди 11 години

Мисля, че заслужава да му се сбъднат мечтите, но едва ли това е най-доброто за едно дете.Ако има други мечти би могло да стане художник или нещо такова. Но ако наистина го иска и за това мечтае бих приветствал всички хора, които имат възможност да му помогнат да го направят.

82

ms

преди 11 години

Хубаво е да пратите по един колет на дома и на Марио. Марио е висок 165см, носи 41 номер обувки. А за дома може да пращате всичко, от което според вас се нуждаят деца - нови и стари дрехи, пантофи, чехли, домашни пособия...абе всичко. Хората са скромни и не искат, ама вие действайте. За куриера: ДДЛРГ "Надежда", гр. Белоградчик, ул. "В. Левски" 2, за Директор Емилия Григорова, тел. 0936/5 32 22. Нямя да ви навреди ако пратите един колет по куриер.

81

Анонимен

преди 11 години

Браво на детето,нямам думи да изкажа възхищението си.

80

Ели

преди 11 години

Браво на детето! А на някои от по-долните коментари - оставете момчето да мечтае какъв иска да стане, поне това не му отнемайте! Изумена съм как в една такава хубава статия хората отново намират нужда да изливат злоба и негативизим. Финансист или футболист - какво значение има, нали мечтае и не е обезнадежден, въпреки трудния си живот. Браво, Марио :)

79

Лъч светлина

преди 11 години

Браво, Марио! Бъди жив и здрав, бъди себе си и следвай мечтите си! В живота има и трудни, и прекалено лесни неща, но това не бива да те изважда от равновесие! Продължавай напред! Желая ти успех!----До онези, които пишат, без да са се информирали-В другите статии е отразено, че момчето тренира в местен юношески отбор. Така че мечтите му могат и да се сбъднат!---Други пък не пропускат да се излагат с цинизми, вулгаризми и неграмотно писане! Последното е най-вече резултат от мързел. Вижте се!

78

Колев

преди 11 години

До BAY PANDEL"STRANNO ZASHTO VSI4KI GOVEDA SA ,,ANONIMNI,, ?????!!!! "Защото комунистите пак преминаха в нелегалност.

77

FC MONACO

преди 11 години

До АнонименНе можеш да кажеш кой става и кой не става. Аз бях на 17 и ме откриха на един турнир по футбол между училищата в Стара Загора. На тренерите в Стара Загора тогава явно са им паднали захапките след като ме молиха и ме гониха да започна да играя за Локомотив Стара Загора. Станах тогава голмайстор на турнира с 5 гола от 3 мача. Никога не съм бил в отбор ,но съм играл по 2-3 часа всеки ден и тези от отборите ги правих да изглеждат жалки и смешни !

76

Я бре!

преди 11 години

До ПишчоТова дете както и останалите му трима братя имат родители! Те са ги оставили в дом, но не са ги дали за осиновяване!И в качеството на качеството на какъв даваш "предписания" кой кого да осинови!И внимавай докато "е...Ш" да не създадеш следващите обитатели на тези домове!

75

Ох

преди 11 години

Браво Марио!!!Не мога да разбера как толкова нещастна и неграмотна пасмина е успяла да си купи компютър .. а и да си плаща нета!!!???!!!

74

MARS

преди 11 години

В тези деца ни е надеждата, и надеждата за бъдещето на цялата планета! Поклон!

73

Анонимен

преди 11 години

Малък великан! Успех занапред, приятелче!!

72

Спонги

преди 11 години

Разбирам сега кои е Супер Марио.Браво на Марио.

71

ТОРЛАК

преди 11 години

в. После - летен театър Гъбите е на не-повече от 200-300 метра от площада - не че това омаловажава историята, но мисълта ми е - тук се говори за неща които съм чул и места където съм бил - въпрос - в каква степен да вярвам на новини за неща които несъм чул и места на които несъм бил????!

70

Тодор

преди 11 години

Господ Бог здраве да ви даде !

69

ТОРЛАК

преди 11 години

Значи искам да кажа три неща по темата.Първо - евала на момчето, но това не ме учудва - родът ми е от региона и знам че хората там са наистина със големи сърца.Второ - предполагам има много коментари на етническа основа - относно това животът ми до сега ме е научил, че свестни има при всички - и обратното.И трето - гледах клип по гонг за Марио - незнам дали е давал интервюта и за други медии, но там той каза, че харесва Левски (аз съм от ЦСКА) и Гаджев, както и Челси и Торес. Тук чета Стоичко