14

Анонимен

преди 11 години

Пловдив е отвратителен град за живеене, не може да се диша, ни зиме, ни лете, а децата са най-потърпевши!

13

Дихател

преди 11 години

В Пловдив като падне мъгла не може да се диша от печките на твърдо гориво. На село е едно в големия град е друго. 1-2 % от домакинствата развалят въздуха на града и всички са принудени да дишат смрадта на няколко *** щото им излизало с 5 лева по-евтино да се отопляват на твърдо гориво.

12

Анонимен

преди 11 години

Леле...Чернобил пасти да яде!

11

истина ви казвам

преди 11 години

Хем работя хем го закьсвам всеки ден и сьм се принудил да се топля с дьрва от разни стари построики.... иначе то вече без комп не е живот и намирам някои начин да платя нета , ама ако искам на ток не комп ,ами и с яденето сьвсем ще го закьсам ---горе долу това е страната на боико , а и знам много други като мен , та за нови технологии без пари не ми говорете ,за сьжаление всеки знае кое е хубавото ,но боико много дьржи да сме бедни кат цьрковни мишки.

10

ан

преди 11 години

паленето на гуми и пластмаси е много опасно,защото се разлагат до отровни газове и трябва да има големи глоби за целта ,а не да гонят за торбички и т н

9

До 6

преди 11 години

Няма значение,важното е дим да има.Също като снимките от Сирия,които повечето са от Ирак.

8

Анонимен

преди 11 години

Доста хора искат Топлофикация да фалира и да се топлят с въъглища и дърва. Дали са прави?

7

Анонимен

преди 11 години

В София го правят по друг начин - палят автомобилни гуми и се топлят - най-вече ***. Не е истина каква смрад е на километри.

6

До 3

преди 11 години

Селяндурското личи по отношението на човек към останалите. Малко бой си ял! Жив и здрав... Но пък и такива като теб трябва да има, че да знаем какви да не ставаме.

5

Смеееееехххххххх

преди 11 години

Като ги плеснат тия водоохладителни кули, от които "дими" водна пара и почвам да се заливам от смях. А то дими ли дими.

4

родна идилийка

преди 11 години

Айде всички да си накладим кюмбетата с кюмура. И повечко дръвца за разпалка да има. Да покажем на Европа че не сме последни поне по един показател. България 21век се отоплява с технология от 19ти.

3

Анонимен

преди 11 години

1952 Лондон=2012 София.Само че тук никой няма да ви каже колко са измрели от това.началото на тази зима е БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО по отношение на мръсният въздух в София.Примрелите от глад *** пристигащи на талази се отопляват на въглища и дърва аПушеците които се носят над града създават усещането че сме на 500 метра от ТЕЦ Гълъбово.Бойко ще ви "оправи".КонКраЧулешънс ***.

2

Красимир

преди 11 години

Ей проста жугналистическа *** и това си е... това е пара бе ***. Научете се поне какво слагане като снимки или най-добре си запалете дипломите и напуснете.

1

Анонимен

преди 11 години

Знаех ,си аз ,че Хитлер е замесен в това убийство!!