50

Анонимен

преди 11 години

"Варварите по скандинавските страни нямат традиции" - доста глупаво изказване :D един алкохолик не е стандарт за скандинавските страни, а традициите им са си на място, обещавам ти. Не говори глупости в интернет, защото се излагаш.

49

Анани

преди 11 години

Тези лекари са почти толкова изобретателни, колкото нашите монтьори :)

48

Анонимен

преди 11 години

Те това със сигурност е вярно.И аз се спасих от бившата със две блондинки.:D

47

до 51

преди 11 години

Респект човече. Чест и почитания. Нека допълня:- Бирата е принципно селяндурско питие. Консумира се отделно. - След водката етикета допуска и бяло вино.- След коняк е приемливо да се консумират ароматни питиета от рода на `Бейлис` и ликьори.- Абсолютно недупостимо е след вино да се консумира концентрат ! Варварите по скандинавските страни нямат традиции и може да им се прости просташкото пиене против всякакъв етикет.

46

фсб

преди 11 години

До Алщо, ако родителите му са на 80г що не?

45

някой

преди 11 години

Клин клин избива.

44

Ал

преди 11 години

Денис Дюти на 65 години бил на тържеството по случай 50-годишнината от сватбата на родителите си!!! Техническа грешка или грешка в превода ?

43

ТОДОР

преди 11 години

РЕКЛАМА!

42

онбашията

преди 11 години

това е вярно, след метанолово натравяне, чист спирт е противоотровата

41

Естет

преди 11 години

За бога, каква е тази свинщина ! Кой новозенландски *** е решил, че след водка може да се приема уиски ?! Абсолютна свинщина ! Има правила, които трябва се спазват дори при екстремни ситуации.1.След ракия е разрешено вино. Червено! 2.След уиски е разрешено конак.3.След водка е разешен джин или качествен ром.и т.н., и т.н. Моля ви ! Всеки може да се освини, но пиенето е изкуство и трябва да се отнасяме с необходимия респект !!!

40

Медик

преди 11 години

Хм, а защо със сонда в стомаха ?! Така се губи ценно време за проникване на алкохола през стомашната стена. Венозно, система би била значително по ефективен метод. Разбира се, като се внимава да не се надвиши някаква приемлива граница от около 2.5 промила.

39

Спокоен

преди 11 години

"Лекуването може да се осъществи с етанол, какъвто съдържат спиртните напитки."- Всъщност, при отравяне с метилалкохол, не `може`, а ЕДИНСТВЕНОТО лечение е скоростно поемане на поносими количества етилалкохол.

38

Жул

преди 11 години

Внимание! В статията има продуктово позициониране! :D

37

da be da

преди 11 години

POREDNATA IZMISLENA STATIQ OT DNES.BIGE

36

555

преди 11 години

Е ако му бяха резнали и една луканка ОРЕХИТЕ можеше да му поникне 3-то око.

35

123

преди 11 години

Ако му бяха направили и шопска салата щяха и диабета да му излекуват.

34

до 43

преди 11 години

.да де..ей там ми се объркаха понятията..сигурно и аз съм пила метанолова водка))50 години /брак/ + 20г./да предположм възрастта на родителите по време на бракуването.../ми все го смятам...70...а сина - 65 годишен....ай стига бе!!!...имам спешна нужда от Джони..но задължително с черен етикет!!!!!!

33

do 39

преди 11 години

abe 50 godishninata ot svatbata be jorj

32

Анонимен

преди 11 години

Реклама на Джони или зов за гастърбайтерите ?

31

XAXA

преди 11 години

REklama