254

бай Иван

преди 11 години

Пацо е изгонен по негова молба и по молба на кмета на Гълабово,защото е съветник в общината.Без мнението на Пацо,общината не може да взема правилни решения и я закъсва.Освен това му трябва време да защити десертация на тема: "Дивата селяния и простотия на съвременната младеж,продукт на прехода режесиран от БСП".

253

mnenie

преди 11 години

dvamata makedonci i Liliana sa nai-normalnite v kashtats.

252

$%@

преди 11 години

Само не мога да разбера защо ни натрапвате тези кре.енчета дето се мислят за звезди.

251

Анонимен

преди 11 години

За мен Пацата е гениален ***. Пацата е гения на простотията и идиотщините, уникален и супер смешен тип. Друг такъв човек не съм виждал никога. Биг Брадър изгуби най-силния си коз. Изгониха човека, който правеше цялото шоу - Панайот.

250

Lady

преди 11 години

До 268 Прав си! Гледал си по-внимателно от мен ;)))).

249

Анонимен

преди 11 години

Кого ще изгонят е изцяло решение на сценаристите. СМС-ите са просто машина за пари. Ако това гласуване беше реално, трябваше да е изгонена неуравновесената Стойка или елементарът Миро.

248

bb

преди 11 години

такива *** не трябва да съществуват на планетата,камо ли във тъпия брадър

247

Gosh

преди 11 години

edin vazrasten chovek vednaj mi kaza" pomni momche, edin prost maj vinagi shte e 100 pati po-umen ot edna umna jena"Paco "prost" li e ne znam, no e po-umen ot vsichki v kashtata vzeti zaedno i ot VIPovetee po-umen. A Chernata Patka e na svetlinni godini ot selqncheto Paco.SuperPaco !

246

Анонимен

преди 11 години

Грешиш, Лейди, точно за Божиите заповеди каза 11, 7 са смъртните грехове, и там отговори правилно.Не че нещо, просто да сме точни :)

245

Анонимен

преди 11 години

Изгониха го, защото гласуват псевдо-моралисти и комплексари. Той беше единствения интересен и нелицемерен човек в къщата. Това предаване спира да се гледа. При положителен вот щеше да остане. Сега остават безинтересни хора, които са там, за да си оправят репутациите. Такива като миро ревльото и стойка, които сами провокираха скандалите.

244

Intelektualec

преди 11 години

mishki, Paco napravi istinsko show v big brother. Tova show e kato jalt vestnik... znaesh che ne struva no te zabavlqva i razpuskash. Drug variant e trurski serial. sami si izberete. Paco, bravo pich. Razbi gi vsichki dori pokaza che bilo to i ot selo imash poveche znaniq ot vsichki v kashtata. Bravo pich! ti si edin show maaaan

243

Lady

преди 11 години

Мога да се съглася с много неща, но за Божиите заповеди точно гледах и момчето си каза 7 без да се замисля. Не виждам причина да го перефразирате, че е казал 11, той си има достатъчно кусури и без да му слагате измислени реплики. Бъдете коректни, ей!

242

tester1

преди 11 години

Пацата има всички данни, да бъде избран за Премиер.

241

Анонимен

преди 11 години

Най хубата жена с която Пацо е бил е Пеня

240

Анонимен

преди 11 години

Ако може Биг Брадър да научи гражданята по рейсовете, че рейсовете не са закусвални. Като наизвадят и замляскат ония ми ти пици, сандвичи... един пък възрастен мъж половин час се обливаше (буквално) с огромен пакет чипс точно до детето ми и след като приключи започна да си пляска мазните ръце да се отърве от гнусотията... Кажете им, че едва ли ще погинат от глад ако изчакат 20 минути, все пак в рейса има всякакви, гладни болни бедни и въобще не мога да повярвам какви хора се наизвъдиха

239

трябваха

преди 11 години

"трябваха"

238

хахахах

преди 11 години

Без пацо няма да е същото,да влиза следващия ***,митьо пищова с питона

237

Анонимен

преди 11 години

Ако и травестита Пеньо беше вътре щеше да е още по яка простотията

236

Анонимен

преди 11 години

Не знам колко е *** Пацо, но със сигурност е по-умен от всички интелигенти в къщата...

235

Анонимен

преди 11 години

Добре,че го изгониха.Това недоразумение е срам за българските мъже и ако олицетворява интелектуалния потенциал на голяма част от населението в страната,той е срам за нацията ни като цяло.Никой не иска да се отъждествява с елементарния ***,хванат от гората.Очудвам се как е възможно да има хора,които го харесват.Толкова ли ни е паднало нивото.Просто не е истина.