45

маикати

преди 11 години

с/у 10лв една 120ка и проблема със сеня. END

44

Анонимен

преди 11 години

Може и така да е, но пък струва милиони.

43

do 43

преди 11 години

Роналдо е един голя, плъх и нищо повече

42

Анонимен

преди 11 години

Бил Гейтс, не си интересен. И бащата на Кристиано Роналдо , докато е спал с майка му, е направил милиони. При това, по приятен начин от теб!

41

Бил Гейтс

преди 11 години

И докато спя правя милиони. Вие само спите.

40

Калоян

преди 11 години

Оооо откачалката от УолСтрийт е тук, явно отново са го пуснали от лудницата, не беше се появявал скоро ! ;)

39

Анонимен

преди 11 години

И нашите депутати гласуват безсмислени закони докато спятТия от обединеното кралство са мноого назад

38

Ицо сомнамбула..

преди 11 години

Христо Стоичков и Бай *** спят в една и съща хотелска стая(на едно легло) по време на световното през 94!По едно време Стоичков рита Бай *** по ***:-Абе Ицо какво правиш?-А нищо,нищо бия фала в 15мин!Минало се време Стоичков пак сритал Бай *** по ***:-Абе Ицо сега пак какво правиш?-А извинявай бия дузпата в 32мин!Минало се време и изведнъж Бай *** скочил и започнал да е*е Стоичков:-Абе Бай *** какво правиш?-Помпя топката за второто полувреме!

37

Анонимен

преди 11 години

добре се посмях на коментарите, благодаря ви :)

36

Анонимен

преди 11 години

На сън най-често се хърка и пръцка - и двете не по желание...:)

35

Незнайко

преди 11 години

Безболезнено е, но стресира. - кърти!

34

Невярваща

преди 11 години

До АнонименНе вярвам казаното да е истина, дори и наполовина :) Има поне няколко момента в "експозето", които говорят за това :)

33

Ее....

преди 11 години

сомнамбулът не трябваше ли само да става от леглото и да върви насън, ако ще и по покривите?Тези в кралството на живот са го ударили. По-добре да ги питат гореизброените какво вещество вземат и разрешено ли е. Ако е разрешено, да го забранят, особено за онези, дето пишат SMS насън

32

PR

преди 11 години

Спите си спокойно и изведнъж сякаш бомба е експлодирала в главата ви. Това е така нареченият синдром на експлодиращата глава внезапен и силен шум идва от мозъка ви. -i na men mi se e sluchvalo daje sqkash nqkoi ti vkarva takava plesnica che svqt da ti se zavie :D:D:D:D

31

:)

преди 11 години

Баба ми разказа, че и пра дядо ми като е спал е изпращал SMS-и в съня си, през путурите та навън от юргана..:)

30

Анонимен

преди 11 години

Някои, докато спят, правят секс. Други, докато правят секс - спят.

29

Анонимен

преди 11 години

Хъркам. Бихте казали: Нормално е, ама аз хъркам с всички отвори.

28

ku4eto

преди 11 години

В хирургичен кабинет влиза пациент с отхапан член.- Как се случи това? - пита докторът.- Разбирате ли, докторе. Неотдавна се ожених и се оказа, че съпругата ми има навика да си смуче палеца по време на сън.- Е, и?- Ами аз и предложих вместо него, да смуче нали разбирате?- Чудесно, ама как стана белята- Ами, аз откъде да знам, бе докторе, че освен да си смуче палеца, тя обичала и ноктите да си гризе

27

ku4eto

преди 11 години

Животът е много ***. Една дума, казана в църквата и си женен. Една дума, изречена насън и си разведен...Някакъв тип се събужда с вик - сънувал кошмар.- Какво има? - пита жена му.- Ами сънувах, че днес по обяд както си седя в кръчмата, и идва Смъртта да ме вземе.- Ами защо не се маскираш тогава, че да не те познае?Мъжа се подстригва, обръсва си главата да прилича на плешив, залепва изкуствени мустаци... По обяд седи в бара и вижда - влиза Смъртта. Тя се оглежда и казва:- Хм, моя човек го няма... Ако не дойде до пет минути, ще взема оня плешивия с мустаците.

26

Вуте

преди 11 години

Е па оно, тава е нищо! Я по едно време се събудих на сутринта на лозето и гледам - лозето ми прекопано! Кой ми е прекопал лозето питам се, ама нема никой, оно требва да съм бил я докато съм спал!