190

Анонимен

преди 11 години

Пърдянкуф...амчи то лева е гаче ли 1.95 за евро... Плюс минус некоя стинка... За кво падане бълнуваш кат сме вързане и овързане и у валутен борд ? Уж си некъф икунумически министАр

189

Who is next? Why?

преди 11 години

Страната е във Фалит Отново!Представителните политици си играят с Нас, защото Гражданите просто Нямат Постоянна Власт.Затова Вземете Всички Вие-Вашата Съдба в Своята Ръка!Пряка Демокрация е Решението за Това.Тогава и само тогава - политициТЕ ще Подлежат на Постоянен, Пълен и Прозрачен Контрол от страна на Гражданите!Референдум за представителна или пряка Демокрация -това е изходът за ДЕМОКРАЦИЯ.Кой Тип Демокрация ще има утре и у Нас? Референдум със Своят Глас ще Реши Това за Нас!Действайте,Повтаряме Действайте Граждани.Цялата Власт е Ваша, а не на "представителниТЕ политици".Във Властта и по Конституцията на РБългария е Гражданите да Наложат Пряка Демокрация.Когато стане това - то Времето на Досегашните Безумни политици ще Свърши и ще Настъпи Времето на Обикновените Граждани.Докогато това е истина, това ще е Истината!

188

Who is next? Why?

преди 11 години

Внимание Граждани! Помнете - Кучетата....Защото това е резултатЪТ от БезумниТЕ Действия на представителниТЕ политици! И Си спомнеТЕ за Бoклука! И на кое място се намираМЕ В Европа...и не Само в Европа! РезултатЪТ ВИ е Ясен, нали? Кой, Защо,Как,Къде, Резултат!...- Елементарни Въпроси? Граждани oтговореТЕ - чрез Действие - Защото Бездействието ще Ви върне в началото - КОЙ,ЗАЩО,КАК,КЪДЕ,РЕЗУЛТАТ?

187

$!

преди 11 години

Девет Пилци се разбягаха, защото СоколЪТ Ги Нападна.Осем Те останаха Тогава.Седем, седем са вече Те Сега? Шест, ШесТ ще Станат Утре Те. W.A.D.Времето Ви...Свърши ~2012~.~1<>@~13 $!

186

Who is next? Why?

преди 11 години

Човекът е Обществено животно.Цялата власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.На бедните хора не им достига много, на алчните - Всичко.Няма значение дали сТЕ се продали или са Ви купили - все ще трябва да си го отработите Като ***.Когато Ви набиват нещо в главата,обикновено Ви изкарват Акъла.И Важните Клечки са от дърво.Утре, утре, винаги Утре и така минава Животът за Теб.Търговците и ПолитициТЕ продават това което не са Направили,крадците и ПолитициТЕ - това което не е Тяхно,проститутките,ПолитициТЕ и ЖурналистиТЕ - това което Не Би Трябвало да Продават.Кой още Твърди,че светът не се крепи на Търговията? Лошо живеят тези, които Смятат, че ще живеят Винаги.Който Изгуби Честността си, не може повече Нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат Само законите там, където няма Нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък Нищо.Всичко само се Изменя и нищо не се Губи.Усмихвайте се...Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е Истината!

185

Анонимен

преди 11 години

Как завършилите икономика , инжинерство , право ще се внедрят в страната ?------------------- А според тебе как? Да ме обложат с данък, за да ти построят фабрика, в която да си инженер ли?

184

ескобар

преди 11 години

Когато властта е чук, всички сме пирони.

183

Анонимен

преди 11 години

С такива политици нищо добро не ни чака спасението е в АК 47

182

Анонимен

преди 11 години

Дянков, не ви избрахме 3 години да ланкаш простотии, че все някой ви е прецакал, като се напъвахте да сте мислили тогава и да го бяхте казали на хората.На практика всеки може да бъде министър, условието е да може да казва"няма"

181

Тошо

преди 11 години

Не може да бъде!Цункай Джижи:)))

180

666! СУПЕР...

преди 11 години

....НА ДЕНКУФ МУ ЗАТИСНАЛИ *А*АЦИКТЕ...!

179

мечо пух

преди 11 години

А в началото на мандата през 2009г се беше амбицирал да ни вкарва в еврозоната и нагледно ни обясняваше идеята си за "постната пица".Покрай фалита на Гърция МВФ откриха голямата дупка в бюджета на Дянков за 2010г .

178

Анонимен

преди 11 години

Дянков е наредил на БНБ да интервенира на пазара за да предпази лева/еврото от поскъпване.Левът и това, че е вързан към еврото водят до поскъпване на еврото. Чужди спекуланти купуват левове за да спасят парите си. Браво Дянков! Няма друг като тебе. Твоят бюст трябва да сложат пред парламента.

177

Крис

преди 11 години

Ако валутният борд падне, ще се оправим

176

men

преди 11 години

затова ли нарйзахте напоителните системи за скрап и откраднахте парите на здравната каса хазарско гуйно такова? миришеш през монитора пъпчасал боратино. затова ли нарйзахте напоителните системи за скрап и откраднахте парите на здравната каса хазарско гуйно такова? миришеш през монитора пъпчасал боратино. като кучета от глад и болести ли ще ни морите? поне ни оставете да напраим един партизански кютек с *** и турците, хем да не се мъчим хем да можем да погледнем дедите си в очите от друга

175

Анонимен

преди 11 години

На икономически подтискан народ не му трябва война.Защо сме толкова търпеливи? Това овчедушие ли е, или примирение?

174

Анонимен

преди 11 години

Тоя индивид като каза ,че е Брад Пит вярно е голям артист в икономическия свят

173

...

преди 11 години

Имам само един ВъпроС към западните икономики и америка, колко милиарда вложиха за да влошат толкова положението ни през 96-97 година.

172

Анонимен

преди 11 години

Лъже кучето,ЛЪЖЕ!!! аа пардом Брад Пит ...

171

Анонимен

преди 11 години

до 200А ти ,защо не знаеш --как се стачкува?