20

в4

преди 9 години

Аман от оплювки по генерала! Имал жена си и Пола... никой не е застрахован от влюбване!Направиха го Луцифер, заради заслепението на любовницата му и интересите на една групичка, дето е искала да го махне от поста и е успяла...

19

наш петър

преди 11 години

има в актива си повече, особено адвокатки, мре за тях, боготвори ги, води ги в кревата първо,после ги обучава по занаята си, после прави обратното.

18

eye

преди 11 години

тия и двете са били със скотове. Та затова са кацнали на тоягата на генерала - фин човек! :)

17

Кой е по добре ?

преди 11 години

Да си такъв Бос като ген. Петрес и да си чукнал само две странично.Пък аз съм най обикновен и не ги пломня въобще по имена,може да са стотици.

16

Анонимен

преди 11 години

Направи ли ви впечатление,че синът му служи в Афганистан?Не мога да си представя,че тук шефовете на ДАНС,НСО или отбраната ще изпратят синовете си в Ирак или Афганистан.

15

Потърпевш

преди 11 години

За съжаление във всеки брак, дори и в най-добрия след известно време идва рутината и рано или късно единият изневерява. Бракът е създаден за да регулира създаването на поколение, паричните средства за отглеждането на поколение и онаследяването на фамилни имоти, но е тотално непригоден за регулиране на чувствата. Може би можеше и Вие да бъдете този, който изневерява. Както казва Булгаков, любовта излиза като престъпник от някоя тъмна уличка и те пронизва внезапно директно в сърцето като с кама. Какво бихте искали да Ви се случи, ако се влюбите жестоко така неприлично в рамките на налично вече семейство ?Mалцина са двойките, които са се открили като две половини на едно цяло, и след това са скрепили това с брак, който не се е оказал убиец на любовта им. За всички останали, бракът се превръща в политика, навик и компромис.

14

До 13

преди 11 години

Поздравления за написаното ! Така мисля и аз !!

13

Анонимен

преди 11 години

какво завиждате на генерала--здрава му е инструмента работил е--все пак е военен няма да се предава...кръгом и пак напред--а вие ако сте некадърни...друг ще ви свърши работата--природата не търпи празни неща.....!!!!!

12

БТК

преди 11 години

И двете женени за Скот .... някой си!Не се женете за СКОТ!!!

11

Анонимен

преди 11 години

Поредното лицемерие на човешкото общество. Дайте да "защитим" брака, щото бил свещен. Бракът е просто още една от формите, с които сме свикнали да се самозакрепоставяме, защото е по-лесно. По-лесно е да има "правила", отколкото да поемем отговорността да се изправим пред себе си, да видим истината за нещата и да я последваме. За каквото и да става дума. А в човешките отношения значение има любовта. Тя няма общо с брака. Нещо повече. Любовта не се нуждае от брак. Тя е по-силна връзка от него.

10

Анонимен

преди 11 години

dobre be, tia det podkrepiat ideiata za ednoto e.ane che e nevinno, stroite v redichka da poe.em vashte jeni, sestri, dyshteri, ama taka samo po 1-5-10 pyti da gi minem, pyk jiveite shtastlivo sled tva, ako iskate gledaite shtot da shi.am jena ti e prosto nevinno

9

Анонимен

преди 11 години

Когато един мъж мисли с долната глава ,така става. Жалко е ,че 99% мислят като него. Малко са тези дето могат да отделят разума си от нагона.

8

Кво толкова ?

преди 11 години

След 37 години брак пое..ал малко.Ами и той е човек.Чудо голямо станало.

7

Уга - Буга

преди 11 години

Генерал Дейвид Петреъс е истински американски герой - Кой знае колко невинни хора са загинали по заповед на г-н ГЕРОЯ и колко МИЗЕРИИ Е СТОРИЛ към човечеството

6

билито клинтъновото

преди 11 години

дай да ги видим тия жени ,пури ,мури тия работи

5

любопитен

преди 11 години

До Анонимен-4Ако знаеш адресите постни ги , не е лошо да им пиша !

4

анализатор

преди 11 години

Американците са пълни *** , да си прецакаш такъв ценен човек заради едно еХХне това само те го могат . След 38 години брак да не искат да оправя само съпругата си ?! Абе *** , те така за малко да си прецакат един успеше Президент ( Бил Клинтън) за една *** .

3

Анонимен

преди 11 години

До любопитен-A ADRESI NE ISKASH LI?

2

любопитен

преди 11 години

Като пишете за някакви жени поне им сложете снимките .

1

Анонимен

преди 11 години

E KAK DA NE E GEROY??? TOLKOVA JENI E PREMQTAL- DAY ,BOJE, VSEKIMU