121

Maria Vasileva

преди 9 години

Bravo eto taka trqbva ..ako i blgarite imahme takav voda4 ...no sa,o mojem da me4taem

120

анелия

преди 11 години

това е човек за пример браво нашия президент и господата и госпожите депутати да вземат пример от този човек :))))))))

119

До RCI

преди 11 години

След тази статия си направих труда да прочета за 2 (два) дена за Уругвай почти всичко, което намерих и да ти кажа си заблуден.Преди да пишеш да изказваш глупави мнения, прочети за цялата система на управление на Уругвай, прочети за кабинета на Президента, прочети за Конгреса им и начина им на Управление и Държавност, за начина на Мислене на Хората или електората ако на теб ти е угодно така. Там има Демокрация.Не случаайно някои думички са с главна буква от уважение към една нация!

118

тина

преди 11 години

ГРЕШКАТА Е МОЯ. ЧЕТИ БОЙКО

117

тина

преди 11 години

И Г..Н БИЙКО РАЗБОЙКО ПРАВИ СЬЩОТО...

116

но комент

преди 11 години

Поклон.

115

RCI

преди 11 години

Вирджиниа(117), НЕ АЗ, Президентът им го казава с деиствията си.

114

RON

преди 11 години

Браво на Президента на Уругвай щом има още такива хора света може и да се спаси.

113

RCI

преди 11 години

119,говоря по принцип,като изхождам от обърканите представи за управление на уругваеца.Казваш`какво прави за страната си`.ТОВА е въпросът!Тези подхвърлени стотинки,на които толкова внимание се обърна НЕ работят за страната.Напротив дискредитират я!Държавата е толкова бедна,че всеки изсипан в паничката цент е така важен,че чак в България разбраха. А ти като застанал на най-високия пост,какво направи?Тези пари са народни-или на никого не `връщаш`,или на ВСИЧКИ!Т.е.връщаш ги в бюджета.Без шум!

112

Един UY в BG

преди 11 години

Ще ме извините за Българският или за грешките, които мога да допусна, но аз съм от там и живея тук, не защото там е лошо, а защото преди години там имаше военна хунта, която изби много хубави хора, а други като мен избягаха, но има и такива, като Президента, които останаха и се бориха и мога само да му се поклоня и да желая да се върна там, но тук се задомих и тук отгледах децата си. Бих искал този президент да го видите какво значи семпъл и скромен и как псува когато е ядосан ;) Просто - ЧОВЕК!

111

До 111

преди 11 години

Определено ти и RCI сте най тъпите парчета тук.Даже не си направихте труда да прочетете малко информация за страната и за начина на управление.Там няма значение дали президента е ляв десен или център, а какво прави за страната си.Там няма значение ти каква религия изповядваш или дали ядеш доматите с колците, а какво правиш за страната си и за обществото, но на болнави изпилени и дребнави мозъци, като Вашите ще им дойде твърде много тази информация, а камо ли да я осмислите и асимилирате.

110

До 114 VDCH

преди 11 години

Разрешени са в страната от Конгреса и мнението му е позитивно, т.е. човека сам избира възможността да има спътник/спътница в живота!

109

Вирджиния до 112

преди 11 години

Защо решихте, че Уругвай е *** страна? Не е ли по-тъпо да си със средна заплата под 400 долара, а по телевизията най-нагло политиците да лъжат, че сме икономически световни шампиони! Аз вече казах-"българските" политици освен добър пример, друго не могат да кажат за Уругвай, пък и средната заплата им е 775 долара. Пък и този човек едва ли ги лъже, че са Първи шампиони по икономика в света, както правят "нашите" циници.

108

RCI

преди 11 години

Сандо това е най-примитивната и най-отвратителна форма на популизъм.Той не казва,намалете ми заплатата.Той си прибира високата заплата.От това следва че и на другите високопоставени заплатите не се пипат.И се прави на добър сред народа.Раздава!Значи аз да съм добре,тези около мен да не ме намразят,а и народът да ме обича!Евтин популизъм е това,та колко ще нахраниш с 1000 д.?

107

Сандо

преди 11 години

Това е истински президент а не като нашия *** !!! Едно голямо браво на човека милеещ за народа си!!!

106

VDCH

преди 11 години

Само не мога да намеря информация за мнението на този тарикат по въпроса за еднополовите бракове. Ако някой има линк, моля да го напише.

105

RCI

преди 11 години

(+) Този тарикат НЕ СЕ ОТКАЗВА от възнаграждението;НЕ ВРЪЩА част в бюджета;НЕ ПОСТАВЯ въпроса за намаляване на заплатата!Той СИ ПРИБИРА парите.ВЗЕМА ГИ,значи приема такова заплащане!И след това "с чужда пита,майчин помен"!Вариация на комунистически ***.Защо не се откаже от парите на жена си?Отгъде са тези пари?Ползвала е наемен труд,тези пари да раздава!Нов Кастро.

104

RCI

преди 11 години

Георги,аз работя`ЗА`;избрания работи`НА`.Аз съм намник-след 17-да гори,нот ин май лайн!Той СЛУЖИ на избралите го.24часи.На себе си не принадлежи.И трябва да бъде обезпечен финансово за да не мисли за друго.Когато дарява,първо подценява себе си(не струвам толкова)и по лошо-подценява поста Президент.Значи ,този държава е толкова ***,че дори на Президента си не може правилно да определи възнаграждението.Да ги събира и когато изтече мандата,тогава да дари.А този е толково скромен,че чак БГ разбра!

103

някой

преди 11 години

Типично латиноамериканско *** - аборти, дрога, партизански борби, беднотийка. Жалко за Уругвай, която беше една сравнително стабилна държава!

102

До кавала

преди 11 години

До До ВиржинияЕвала на КАВАЛА, който е решил да се прави на филолог по форумите и да дава акъл по правопис. Пич статията е за най-бедният президент в света, а не за правописа в най-бедната държава в ЕС.