53

анонимно

преди 11 години

джамал не е измамник аз не съм *** както се изразявате и бях там когато той си тръгна всичко което пише е истена наскоро оспях дасе върна с помоща на един от бусаджиите ако някой иска да види какво е там лично мога да му дам телефона на посредниците да се обеди не пишете глупости без да сте наясно със ситуацията

52

Анонимен

преди 11 години

То и в България бедстват , но кой им обръща внимание !

51

qwer

преди 11 години

Пълно е с българи тук в Испания безработни, но хората имат заделени пари да се приберат ако трябва в Б-я, никой не ходи да реве пред посолството в Мадрид да го върнат обратно, *** са свикнали да крадат и изнудват, това е техният начин на живот, как никой не се сеща че това е рекет от тяхна страна бе, те рекетират държавата, обират я по най-безсрамният начин. Да ги оставят там да мръзнат да видиме нема ли да извадят пари и да се приберат, никой не ги е карал насила да ходят по света.

50

qwer

преди 11 години

Този Джамал е измамник бе, 14 човека заключени и не могат да се противопоставят на 2-3 не повече там инквизитора така ли ? Ами като са избегали защо не се обадят на карабинерите бе ами направо бегат към посолството,да покажат къщата,селото където са ги държали и полицията ще си свърши работата. *** *** *** пак краде от държавата с измама, а тук има наивници които им верват и ги съжаляват, ами тогава да приберат по едно *** семейство в къщата си да ги хранят, *** ли е бой.

49

qwer

преди 11 години

Хайде пак *** номера да им плати държавата пътните,да ходят във Франция бе от там ще ги изгонят и пътните им ще платят и по 300 евро на ръка ще им дадат само да ги нема. Тези *** лъжат бе изкарали са по некой лев сега искат и пътят им да е безплатен, аз преди 14 год. като дойдох тук винаги по всяко време има х отделени пари да се върна ако не успея. Да ги оставят тези *** там и нищо да не им плаща държавата тия гнусни *** реват сега и после като се върнат в Б-я пак ще издухат.

48

Анонимен

преди 11 години

Rabotia veche 5 godini v chujbina stroitelstvo. V nachaloto biahme balgari, rumanci *** rusnaci i dvama yugoslaviani koito sled vtoria den napusnaha. Rusnacite gi izgoniha na vtoria mesec zashtoto idvaha piani, sled tiah izgoniha i *** zashtoto marzeluvaha, lajeha i kradiaha . Veche peta godina brigadata ni raboti s balgari i turci. Davame i poluchavame kakvoto ni se polaga. Turcite i nie balgarite sme veche sas semeistvata. Imame zdravni osigurovki, dobri kvartiri. Slava na Bga !

47

Анонимен

преди 11 години

Dokato *** shte sa balgari shte ima problemi

46

reshenie na problema

преди 11 години

Vzemete balgarskoto grajdanstvo na *** i poveche takiva sluchai s balgari niama da nikade po sveta !!!!!

45

от Чехия

преди 11 години

Чудно е, че някои хора обвиняват жертвите, а не измамникът. В нашият завод работят много българи. Изгониха всички украинци, румънци, виетнамци, молдовяни. Оставиха само българите като най-работни. Това е за тия, дето казват, че българите били мързеливи.Тия да не би от добро да са тръгнали за чужбина? Не разбирате ли, че България ГОНИ своите хора. От тук никой не иска да се връща. Който си иде да си види близките, после казва: Още по-зле става у нас. Няма работа! Няма пари!

44

миро

преди 11 години

До тити Вярно е,аз съм тук от 10 год и работя и живея добре ,само да ти се работи.Били в беда,да се спасяват сами.А за проститутките,че те са навсякъде по света.И тук е пълно с българки,румънки,украйнки и какви ли не ,но това са жени дето ги мързи и в бг да работят,търсят лекият начин на парите.

43

тити

преди 11 години

До pamet и в калабрия се живее добре и има работа,брато

42

.

преди 11 години

Навик от зората на интернет чатовете (Mirc)

41

до 26

преди 11 години

Защо трябва да пишеш с 4 и 6 вместо с Ч и Ш?

40

Анонимен

преди 11 години

Е щом не са наркопласьори външно минястерству нема кво а се занимаа с глупости. Нал тей ве Младенуф ? Да се оппраят кой както може самостоятелну. За тех нема извънредни пратеници понеже са дребна раота, незначителна. Не е кат да пренасят некое кило наркотик и да сме загрижени за бъдещето им...

39

Жоро

преди 11 години

В южна Италия такива работи стават отдавна и то не само с българи, а и с украинци, молдовани, поляци и какви ли не. Българския посредник тласнал хората в този ад трябва да бъде линчуван публично. Иначе това ще се случва и за напред.

38

papa

преди 11 години

Втора година съм в Италия и мога да кажа че няма по големи ку.....тий от българките.Сигурно има склоняване на някои ,но повечето го правят доброволно или за кеф.Това са фактите....

37

G8

преди 11 години

nali na tqh raz4itat da gi izbirat

36

Анонимен

преди 11 години

не знам за Италия, но от 2-3 седмици новините в Германия - особено публицистични предавания на регионалните телевизии, са пълни с репортажи за българи, които прииждат на тълпи и са наводнили някои градове...за съжаление сред интервюираните и показаните имаше не само ***, а и чисти българи...нямаше да правят впечатление, ако по цял ден не висят по улиците и пият бира, а за тоалетна, явно принципно, ползват входовете и дворовете на околните къщи, ако това продължава, не Шенген, ами скоро визи..

35

Анонимен

преди 11 години

Оня да отива веднага с гранатомета да ги освобождава заложниците. Нали е спец по такива операции

34

Анонимен

преди 11 години

Бойко да се погрижи!Самолета,барети и да ги върне!Иначе бой с тояги!