8

д-р Хаус

преди 11 години

Харесвам Патерсън и затова не мога да приема Морган Фрийман в ролята на Алекс Крос. Все пак Крос е малко над 40-те, а Фрийман мина 70-те. Освен това много малко филми са успели да стигнат нивото на книгата, по която са направени. Всъщност, освен "Полет над кукувиче гнездо" за друга не се сещам.

7

Анонимен

преди 11 години

Тоя филм излезна преди две седмици в USA. Гледах го и требва да знаете, че е исключително ***. Само ще си изгубите времето и парите.

6

до 5

преди 11 години

бУгарите са по-уродливи

5

Анонимен

преди 11 години

Този гибон на снимката ли са сложили да замества Морган Фрийман бе!!!!!!! Баси уродливите хамерикански скапаняци.

4

Анонимен

преди 11 години

Предполагам, че и поредицата "От местопрестъплението" не е много лоша, но само кат видя физиономията на Хорейшио и падам от смях :)))))

3

Анонимен

преди 11 години

Мишо добре, че ми каза, че мислех да ходя да го гледам. Естествено се водя по трейлъра, но както знаем в него е винаги много интересно и после в киното изненада....

2

Мишо

преди 11 години

Вчера гледах този филм. Останах адски разочарован. Ако знаех каква елементарна боза е никога нямаше да дам пари, за да го гледам. Сценрия е некадърен, действието се движи изключително мудно, отново се намесват елементите на лично отмъщение....отврат, отврат,, отврат. Не гледайте този филм, само ще си загубите времето.

1

Анонимен

преди 11 години

Без Алекс Крос ще е като "Двама мъже и половина" без Чарли Шийн. Тоест - едно голямо нищо.