508

Анонимен

преди 11 години

Имаме не само териториални претенции,но и претенции към "Македонските,фалшиви,сръбски клонинги",които са извършвали геноцид над истинските македонци(българите)Така,че трябва и за това те да си платят,като напуснат териториите на Македония и да отидат на север при личните им лекари,сърбите за още една доза промиване на мозъка и да оставят истинските македонци в пределите на Македония!!!Защото е болно да се гледа как разграбват отново Македонски земи,заради невежеството на тези клонинги и еничари!

507

Анонимен

преди 11 години

АЗ ПРЕДЛАГАМ ДА ЗАТВОРИМ ГРАНИЦАТА СИ С МАКЕДОНИЯ, ДА ПРЕКЪСНЕМ КОМУНИКАЦИИТЕ И ВСЯКАКВИ ВРЪЗКИ С ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ /НЕ ДЪРЖАВА, А ТЕРИТОРИЯ/ И СЛЕД 30Г, КОГАТО АЛБАНЦИТЕ СТАНАТ МНОЗИНСТВО И ВЗЕМАТ ВЛАСТТА ДА ЗАПОЧНЕМ НОВИ ОТНОШЕНИЯ.

506

Анонимен

преди 11 години

ИМАМЕ ПРЕТЕНЦИИ! вето на македония заради терора над българите там! нали уж за ес ничий суверинитет не е по-важен от живота и сигурността на обикновените граждани? защо ги подкрепят тогава? всяка друга позиция освен вето е предателство спрямо народа и най вече към българите там!

505

Ник

преди 11 години

Е,какви претенции може да има майка България,към блудната си дъщеря?!

504

Бикобор

преди 11 години

Ние винаги сме имали претенции. Албанците също ;)

503

ТЪПОТИЯ.....

преди 11 години

Абе тия македонци са по *** от нашия Бойко бре.....А да им го дадем ......

502

RCI

преди 11 години

565,разбирам ти `подтекста`.Опитваш се да хитруваш.Ще ти отговоря.Ние сме етнонационална държава.С единен език и задължително образование.В официалните ти отношения с институции и институти говорищ на Български.Това е езикът(в ед.ч.)!Ако някой те спре на улицата да да те попита нещо,пак на Български отговаряш.По причините написани по-горе.А със себеподобните си,ако искаш и на марсиански говори.Но когато с Българи общуваш-на Български се обръщаш-на чужд ез.САМО при взаимно съгласие!

501

dsfdg

преди 11 години

az ne moga da razbera za6to izvan granicite ni se govori na balgarski a vatre v darjavata ni ne se govori na grazki srabski ili 'makedonski' ili pak rumanski ,turski

500

българка

преди 11 години

България и македония са една държава и един народ.

499

българка

преди 11 години

Те знаят .че би трябвало да имаме такива претенции.

498

Анонимен

преди 11 години

До попалексов лдпБГ е европейска членко,и на НАТО.Всеки опит за промяна на договори,които страната ни е подписала се наказва.Това е сръбска провокация,на която българите не вярват.В БГ нямаме нито втори Додих,нито втори Дачич и Николич,който щял да "гради "носеща греда на ЕС с БЮРМ и Гърция,като една държава"?!

497

Анонимен

преди 11 години

Това си е чисто сръбска провокация.Сръбските служби не са напускали БЮРМ още от титово време.Сърбия смята Косово и Сръбска република/Додих и Белград/, за своя територия и търси повод да легитимира исканията си,като представи БГ,като сепаратична държава в ЕС!?Българите в Македони,знаят,че само с демократично правителство в БЮРМ ще се срещтната с нас в ЕС!

496

Анонимен

преди 11 години

Както по рано бяха писали колегите - време е отново да им подарим танкове - но този път със танкистите и самолети ама с пилотите!!!

495

RCI

преди 11 години

Българин(552),бих посъветвал да оставим тези кестени("Против" на членството)на гърците.Този път избързаха и сбъркаха.Сега ние сме в най-изгодна позиция пред Европа!Добронамерени сме;не слагаме прът на разширението;не внушаваме ксенофобия;не играем "В ръцете ни са".Гърците докрай ще опонират,но дори да се откажат,ние не сме загубили ход.Да бъдем `византиици` веднъж и ние.Ситуацията наистина е много добра за нас!

494

попалексов лдп

преди 11 години

Европейския договор за България е друга форма на Санстефанския договор, Европейският съюз е осъществяването под нова форма на Санстефанска България и който е против приемането на Македония в ЕС е против националните стремежи и националните идеали на България.

493

Анонимен

преди 11 години

вето на македония заради терора над българското население там! македония нали щеше да остави историята на историците - докато най голямото престъпление там е да кажеш, че си българин, за добросъседство не може да става дума.

492

Анонимен

преди 11 години

Абе, Слободан е слободен,връмуго...

491

Българин

преди 11 години

Вижда се,че македонските управници няма да мирясат! БЪЛГАРИЯ трябва категорично да заяви,че сме против присъединяването на Македония в Европейския съюз! ПОЛИТИЦИ стига сте шикалкавили,ами вземете отношение по този въпрос,защото може да стане късно и плаче цяла България !

490

tomahawk

преди 11 години

"Слободан Чашуле"Като му видя името и ми е ясно, че няма смисъл да чета какво е казал !

489

Анонимен

преди 11 години

Ми да много ясно че има такива претенции!!Как иначе?