92

eдин

преди 11 години

Ако не е Азис, ще е Мариана или някой друг урунгел ,все пошлости!

91

Анонимен

преди 11 години

за деца говоря, за реалния живот, в къщата брадъра помага ама навън е друго.

90

Анонимен

преди 11 години

О, извинявай, пропуснах кавичките, мислех, че са излишни. въх

89

Анонимен

преди 11 години

Глупостта ги оправдава, че са се ориентирали правилно в ситуацията? уау

88

Анонимен

преди 11 години

Какви недорасли индивиди? Дори и най-недораслите - трите пуйки - съвсем правилно се ориентираха в ситуацията. Но тях поне глупостта ги оправдава.

87

Анонимен

преди 11 години

такъв човек тутакси остава сам, сам с някакви недорасли все още индивиди, склонни да му повярват

86

Анонимен

преди 11 години

Все едно аз да си сложа табелка "Единствения интелигентен и добър, кротък човек в радиус от 50 км", т.е. нема други като мене, другите наоколо са обратното, това не е ли обидно, невъзпитано и т.н.

85

7

преди 11 години

Как да се намери - чети малко психология. В такива ситуации хората се разделят на насилници и конформисти. Понякога се появяват и герои /тия дето искрено биха застанали на страната на слабия, не като Марияна тактически/, но не винаги.. Героите са кът. И какво да правим.. освен да се кефим на антигероите.. отдалеч и те изглеждат героично.

84

Анонимен

преди 11 години

но не може да се отрече че психоложката първа го разплака де

83

Анонимен

преди 11 години

и аз не мога да си обясня защо този къци се излага така, за едната слава..

82

RIJ

преди 11 години

Простотии,простотии. *** народ, слаба държава, лесно се управлява. И така ще продължава, докато има наивници да вярват на тези нагласени истории. То умен човек, ще отиде ли да се излага пред цяла България. Но за пари и слава всичко се дава.

81

Анонимен

преди 11 години

stranata na PATRASHKITE :)

80

Анонимен

преди 11 години

отношението на Къци, още повече че каза че е напълно умишлено, е обидно за съквартирантите. Не може с чиста съвест да заставаш в ролята антипод на останалите, аз съм добър и интелигентен както сами виждате, това е защото те са активни/агресивни и прости. Как пък не се намери един който да е с него, всички прости само той възпитан. Е как така, един единствен?! И моля не втълпявайте на хората, че артистите са каймака на интелигентността, видяхме че и Стойка ше става интилигентна

79

Анонимен

преди 11 години

Незнам колко завижда Мариана на Люси но Люси си е извоювала своето място навън средстудените,критични и взискателни германци с много талант,доказване и труд.На такива хора не се завижда а се благодари за силния характер.Харесвам такива хора без да се съобразя с това че предпочита жена пред мъж за нейна половинка.Това е др.тема несъвместим с таланта и.Благодаря и за доброто възпитание което носи и излъчва.

78

lili

преди 11 години

Fanki e mnogo otvratitelen i gaden. Edinstvenia dostoen 4ovek v ka6tata e Kaci Vapcarov.Mnogo umen,ivazpitan , zatova se dava na *** v ka6tata da go ma4kat....za da ne pada na nivoto im.

77

Мариета

преди 11 години

Кажете нещо хубаво бе хора.Толкова плюнки ,лиги и т.н.Един похвалете вижте хубавата страна на човека направо ми е гнусно да чета отрицателни изказвания.Толкова порочни и неприлични ли са.Всеки си има хубавата страна това вижте и коментирайте.Пфу да му сеневидише макар, да съжали човек защо се е родил на тази земя.Уж това е велико и красиво.Трънки и глогинки.

76

шут

преди 11 години

и се получава , това, което се получи при Къци ! Може ли нормален Човек да сложи на един кантар Юлиян , Фънки и т.н. а, от другата страна КЪЦИ !!? Колкото и да си интелигентен , простащината , винаги ще надделее ! С нея не можеш да се бориш ! Отстъпваш и подминаваш ! Така е за жалост !

75

шут

преди 11 години

В Къщата , воюват два лагера : На простаците, които не могат да се примирят , че не могот да приобщят към себе си един възпитан Човек и другият лагер- на същия този Човек , който е срещу всички тях и затова е сам ! Простаците винаги печелят в тези риалита, защото са нагли, арогантни , безпардонни и не ги вълнува какво мисли за тях Обществото ! Скромният Човек е свит , срамежлив , съобразява се с мнението на същото това Общество и

74

Джамбо

преди 11 години

Не знам дали е от снимката, но на човек не мяза, страшен скиликандер.

73

tt

преди 11 години

бягай на село *** овца смрадлива.Бахта у випа умрял.