30

do 34

преди 11 години

тя не е майка на децата

29

Шоп

преди 11 години

Мухарем Тюфекчи + Милка Дочева = В.Н.Л.

28

Анонимен

преди 11 години

Ех ,колко българки са полудели и загазили в чужбина и не знаят какво да правят, подмамени за по лесен и хубав живот от първия срещнат------------------- Какви глупости говориш, ***? Има три деца, едното 10-годишно. Да не би вчера да е разбрала, че е подмамена? Направо се отчайвам като видя такива лишени от логика и мисъл коментари.

27

Анонимен

преди 11 години

Хубава работа ама.....................................................***!

26

Анонимен

преди 11 години

хора, опомнете се - над 7 млрд сме, камъни ще ядат следващите поколения, вселената трябва да се отърве от негодните по един или друг начин, няма защо да ревете, че от 3 малки лъвчета оцелява 1 и така се запазва баланса в популацията

25

Анонимен

преди 11 години

Като е искала да се занимава с *** , да се занимава. Нас какво ни интересува,че е мислила с оная си работа. Трябвало е и на дъртия читак да резне главата.

24

Алов

преди 11 години

Има и снимка в ФБ и като и гледам физиономията не съжалявам нито за децата ,нито че ще изгние и тази в затвора.

23

BG women protection

преди 11 години

УЖАСС..!ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ...! Ех ,колко българки са полудели и загазили в чужбина и не знаят какво да правят, подмамени за по лесен и хубав живот от първия срещнат /често мюсюлманин/ чужденец или неуспял да се натурализира и отхвърлен от местните жени, български емигрант дошъл да се жени ЗА БЪЛГАРКА с лъскавите си *** обещания / като трябва да се знаее, че по най нови статистически данни, българските емигранти от ромски произход са най многобройни/!!!

22

Алов

преди 11 години

Отървала е Мухарем от мъки.С 3 посерича в къщи да не мислите ,че му е било лесно и на него.

21

Анонимен

преди 11 години

Аве вие не сте наред бе.Жената е убила 3 деца с нож-еми не е нужно да съм дипломиран психиатър за да мисля че явно има психично разстройство.Има съд ще си понесе последствията.Айде сега само да не го удряте на българи турци и криворазбран патриотизъм-никой не я е карал на сила да се продава на турчин,защото е ясно че се е продала за да избяга от българската мизерия,както много други правят..

20

Суека

преди 11 години

И както винаги Германският съд застава зад турчина ! Аз си мислих ,че ние тук сме *** на кой ли не но явно и Германия не е това което беше ... !

19

1

преди 11 години

До ***,дано същото сполети и теб гадино,но първо да минат през рез.карабинка.

18

.

преди 11 години

Попрегледах коментарите , вие сте абсолютна *** , психичноболни *** с компютрите ,*** жалките човешки огризки ...

17

.

преди 11 години

Тази Милка няма ли снимка да я видим ?

16

Анонимен

преди 11 години

jenata e susipala jivota si.qsno e che tozi turchin ne e bil svetec .daje naprotiv-bil e v zavedenie dokato tq se grijela za 3-te ***.samiqt fakt che maikata na decata lipsva govori mnogo.qvno e bil *** s tiranichno povedenie i nakaral kletata jena da otkachi.

15

nas

преди 11 години

За ВСИЧКИ оприличаваи Милка С ***:Това е чиста БЪЛГАРКА, няма нищо *** в нея, учили сме заедно , има едно висше в бг и следва в Германия. Лесно е за всички лоши новини да пишем "***" , но да не прекаляваме , в случая след като не сте наясно поне не пишете глупости. Това че се е хванала с турчин дори без роднините и да знаят е друг въпрос... Незнам какво и се е случило и как е стигнала дотам, но нещата не са розови изобщо :(

14

Алов

преди 11 години

По добре беше докато спят да изпусне в стаята газовият котлон. и да се издушат като мишки ,но жените са прости.Ако не друго поне се е изкефила.

13

Анонимен

преди 11 години

Турчета или *** - това са ДЕЦА!Валяк да я гази тази уродка, за косата да я влачат на площада, ***!

12

Анонимен

преди 11 години

Жени се за турчин, а после е недоволна, това заслужават всички бели жени, които се еб*т с *** и араби.

11

Анонимен

преди 11 години

davi pikaia v ustata giavuri