24

feia

преди 11 години

kato ne razbirate pone ne pichete gluposti

23

vanesa

преди 11 години

ne pichete gluposti kato ne poznavate i ne znaete nishto za choveka isaprugata mu ,prestavete si che ste v sadrujie s glupavi xora

22

адв. Д. Дончева

преди 11 години

Структурно погледнато мястото на прокурорите не е в съдебната система , но те явно се чувстват доста добре в нея и поради това и работата там не върви. От една страна има принцип на единоначалие , а от друга страна са встрани от изпълнителната власт - под крилото на съдебната система и се получава едно нищо - това се явява пълен абсурд и поради това нещата и занапред ще буксуват - това е предопределено от структурното място на прокуратурата

21

Юрист

преди 11 години

Алоооо , докога ще бъркате - още от римското право е ясно , че магистрати са съдиите, прокурорите НЕ СА магистрати , разберете. Тези длъжности са съвсем различни , а хората - всичко в един кюп , такива познавачи станаха всички по всичко - болести , дела , футбол , жени - леле - мале - за това сме на такъв хал....

20

Анонимен

преди 11 години

Да почерпи ся по 1 кайве

19

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен злоба та те издава.....тъпо гейбераско платено псе си..от кучкарника на вожда.....

18

Декс

преди 11 години

ОТ ЕДИНИЯ....СИ ГО МЯСТЯ В ДРУГИЯ ДЖОБ

17

Анонимен

преди 11 години

Ето и тоя сигурно ще се окаже абсолютен престъпник....

16

Анонимен

преди 11 години

До Анкета:ПРИЕМ В ПСИХИАТРИЯТА ОТ 14-18 ЧАСА всеки ден,а в Карлуково е ден на отворените врати!!!Обадете се на санитарите да си го приберет от стаята,че пак им ползва компютъра!!!И телеграма до ПЕС-началника:Един от вашите е нарушил режима!Вземете мерки за слагане на успокоителната риза без грубости и демократично,по социалистически!PS.И да върнете предната риза заедно с каишите!!!Криза е и бюджета ни е ограничен за ризи и каиши!!Станишев,върни инвентара,бе!!!!

15

СТРАННИК

преди 11 години

До чудно ми е:Въобще да не ти е чудно!Става това за което са си платили при назначаването!Едни "магистрати" са хотелиери,други кафеджии,трети лобисти и т.н.Българският съд е най-справедливия,безпристратен,ефективин и некорумпиран съд в ЕС!И даже брюкселите го знаят и пишат им поздравителни адреси под формата на доклади,които Груев оспорва!Та който смята,че българския съд не това,горепосоченото, е враг на държавността,морално и битово разложен тип,упражтяващ натиск върху независимия съд!ТОВА Е!!!

14

Анкета

преди 11 години

Да се смени ли името на България на "Тиквенистан" ?+ ДА- НЕ

13

бай Ганчо

преди 11 години

На всеки разправям в Европаче сте номер 1.

12

чвор

преди 11 години

Още един невинен закопчаха...

11

чудно ми е

преди 11 години

Какво става с тия магистрати?то не бяха парцели край морето . заменки. хотели. подкупи.а сега ползване на чужди автомати.Ай стига бе мошеници!Магистрати -български .могат ли да влязат в затвора?

10

Анонимен

преди 11 години

То малко като да убиеш комар с базука.Какви антимафиоти какви 5 лв , за нещо де не е формулирувано дори като хората , на фона на големите нещата това са просто залагалки и мишкарски работи.Навярно магистрата е враг на партията и лидера и това е вкарало в сила "антимафиотите" самоче след един цикъл колелото се обръща и "антимафиотите" ще гонят лидера и партията!

9

Анонимен

преди 11 години

То така или иначе всички даже ЕС знаят, че в българия всички магистрати, полицаи, шефове на ангеции, депутати и т.н. са си за закопчване.Колкото и да ги закопчават няма да има нито един осъден.А какви неща обещаваше кауБОЙКО преди да го изберем .

8

Cvetanov

преди 11 години

Zakop4aha velingradski magistrat i jena mu ? Usileno se tarsi ta6tata !

7

Анонимен

преди 11 години

Хайде да се обзаложим дали ще бъде осъден.Чист е като момина сълза. А кой го клевети? Да, това е политическа поръчка.Всичко това и много много други дивотии ще чуем, докато случая се забрави или го оправдаят поради липса на доказателства.В държавата Абсурдистан магистрат или политик не може да бъде осъден, те крадат законно.Кой ще се осмили да го осъди, та те са вързани като кремвирши - пада един и завлича всички.Затова не смеят.

6

нечовек

преди 11 години

Обичам Прокурори престъпили закона !!! Обичам ги по 2-3 пъти на ден......

5

Анонимен

преди 11 години

Ще стане адвокат и още повече ще изнудва.