148

до 169

преди 11 години

Тия пъпки са недо**ки, появяват се при млади момичета, които не са правили секс от няколко седмици.

147

Справки_13

преди 11 години

До164Кое му е нормалното на Къцито, че нещо не схващам? Да седи полугладен и да преживя в леглото денонощно? Аз имам зайче, и то нощеска спинка , а Къцко , *** витамини:)Не е нормално 15 човека да спят, а той да им мляска...съсредоточено.Какъв режим на хранене е това, тоз търбух няма ли малко почивка? Ако имаше акъл, нямаше да се накисне така! И не само под полата на жена си ами и на децата си се кри два месеца!Казваш нормално?Няма как да ти повярвам!

146

werti

преди 11 години

Мариана. В началото не я възприемах добре, особено в компанията на Патрашкова. Мариана се опита наивно, чисто и мило да нарече Кристина, Никол и себе си "приятелки", които макар и различни поколения много се разбират. Искаше й се всички да повярват в това. Патрашкова веднага потърси удобен момент, за да се разграничи от тази наивна приятелска посветеност, а Николчето е млада и неориентирана все още - тепърва изгражда усет и разгадава каква истина стои зад едно човешко поведение. Харесах Мариана

145

174 до 175

преди 11 години

"По делата им ще ги познаете", пише в дебелата книга. За характера, темперамента и нагласите му не можем да съдим по високопарните му приказки и зравия тупаник в гърдите, а именно по постъпките и поведението му. Затова продължавам да твърдя, че има спешна нужда от един оздравителен бой.

144

13

преди 11 години

Преди не харесвах Мариана, но сега смятам, че е готин човек и не се бои от истината. Тя единствена се държи нормално. А Златка *** е направо ужасна - ***, ***, невъзпитана и грозна. А някои си плащат за да спят с нея. Не мога да ги разбера това мъжете...

143

172 до 174

преди 11 години

има голяма разлика, защото става въпрос не за постъпки и поведение, а за характер, темперамент и нагласа

142

Юлиян ли?

преди 11 години

Не е боец, а е за бой. Има малко разлика.

141

Пействане отново !

преди 11 години

За улеснение на участниците във форума пествам този коментар отново:"Номерът с пръстена едва ли ще мине. По важно е да споменем Димитър Ковачев. Аз не съм виждал по отвратително нещо от него. Според мен той е една обикновена ***-гойнушка*. В нашия край наричаме така онези прасета който ядат и с*рат както са полегнали. Те са мързеливи, но наддават много бързо. За 6-7 месеца стигат до 100 кг. Единствената разлика между тях и Фънки е тази, че прасетата в анфас са по красиви от него."

140

Анонимен

преди 11 години

Юлиан може да има много отрицателни черти, но е личност. Той е боец. А Къци, не искам да го обидя, в никакъв случай, той крехко саксийно растение, нуждаещо се от твърде много специални грижи. Тя природата не случайно е създала разнообразието, за да може всеки да намери в партньора си това, което му липсва и го допълва.

139

Анонимен

преди 11 години

Мъжът трябва да може да осигури финансово спокойствие на семейството си. Останалото - да има мускули, да може да пие, да бие и да псува - са вече капризи..

138

до 167

преди 11 години

Ти само на Златка ли видя пъпките? На Никол не ги ли видя?

137

подкрепям 160

преди 11 години

и добявам- че заради подобни на Къци мъже вероятно ще има много като Камелия и ..как и беше името другата...ММ да!

136

до 164

преди 11 години

Ако наистина мислите, че Къци е образец за нормален мъж.....тежко на тази държава!

135

варненка

преди 11 години

За какво ги гледате тия да им дигате рейтинга?

134

до 161

преди 11 години

Е явно добре се грижи за семейството си. Дълъг брак, има три деца, сигурно са имали трудности и са се справяли... А че КРЪСТЮ е олиго*рен две мнения няма! :D

133

до 161

преди 11 години

А защо мислиш, че съпругата на Къци не може да разчита на него в трудна ситуация. Както чувам, грижи се добре и е осигурил завиден стандарт на семейството си. Е да, няма да налети на бой, ако на пияна глава му се стори, че някой я е погледнал по-настоятелно, но подозирам, че и Юлиян няма да го направи, ако въпросният е в неговата категория.

132

Анонимен

преди 11 години

Прочетох много хвалби за Къци и се чудя как ли би се почувствала която и да е жена,ако има такъв съпруг.Представете си,че изпаднете в трудна ситуация и съпругът ви започне да реве и да се крие под полата ви,а после се навира в ъгъла за да хрупа ядки.На такова създание /което се води лице от мъжки пол само на документ/,бих казала,че е една евтина китайска имитация на мъж и спокойно може да се ориентира в друга посока.

131

Анонимен

преди 11 години

но съгласи се, че в написаното от психолозите има голяма доза истина.Сигурно е вярно за някой, но за други не е. Обобщенията са тъпо нещо, особено от психолози, които сами имат нужда от психологическа помощ. Напомнят ми на изследванията на британските учени.

130

Анонимен

преди 11 години

Защото никой не е ВИП

129

Анонимен

преди 11 години

Интересни коментари , но по интересно е защо никои от коментиращите не е в къщата ?