197

лили

преди 11 години

Юлиане наистинахси голям комплексар си Ти беше най неприятния човек в къщата

196

дани

преди 11 години

на този нещо му е объркано мисленето и като пийне алкохол най добре се вижда това ,компексар ,има много предразсъдаци и най важното никой не беше го чувал ,жалко че е брат на пламен константинов ,би се срамувал от него

195

дани

преди 11 години

До Анонимен скоро време ще те клонирам тебе

194

дани

преди 11 години

До Анонимен дай ми кажи ,къде ,да те намеря ,жална ти майка

193

дани

преди 11 години

До Анонименами изкам теб,да те пусна от някаде ,но незнам къде ,да те намеря

192

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен теб мога ,да те гипсирам набурзо само ми ела на една ръка разстояние

191

дани

преди 11 години

До Ано да те оцикля ли и аз

190

дани

преди 11 години

До Анонимен а на мем ще ми стане кеф ,да ти забия един прав и да те хоризинтирам

189

дани

преди 11 години

До Аналитик обратен си ти гей

188

Ани

преди 11 години

Супер негативен човек си Юлияне. Много се изложи с характера си- ужасни бяхте, никога няма да слушам и музиката ти нито на теб нито на Фънки и двамата сте много негативни. Никакъв мъж не си човече, имаш много да работиш върху ужасният си характер. Кой ли ще те слуша от тук натам и музиката- ти беше пълен провал, като човек, а това е важно и за кариерата ти.

187

кофтито

преди 11 години

Единственота нещо, което видяхме в тази къща е как се избиват комплекси." Звездите" на България отново успяха да наложат новата ценностна система, на която отдавна вече подражава нашата младеж. Продуцентите разбира се им помагат всячески. Манипулациите са налице всичко вирви по план........ Какви обаче ще бъдат последиците?

186

анонимен

преди 11 години

Заяждай се с Багата, а не с Къци. Ама не ти стиска, нали?

185

Анонимен

преди 11 години

БРАТ МУ Е ВЕЛИК А ТОЙ Е ЕДНО ЗАВИЖДАЩО НИЩО! НА НИКОГО НЕ Е ИЗВЕСТЕН ДОКАТО ЗА ДРУГИТЕ ВЬТРЕ СЕ ЗНАЕ С КАКВО СЕ ЗАНИМАВАТ ТОЙ САМ СЕ ОПРЕДЕЛЯ ЗА ТАЛАНТ!!!!

184

сексолог

преди 11 години

Юлиан е влюбен и обсебен от Къцко и желае да го клеца, но осъзнава, че това не може да се случи и го избива на агресия. Държи се като третокласник който дърпа опашките на любимото момиченце. С една дума Юлиан е неосъзнат гей.

183

ЗОРО

преди 11 години

Юлиан си е много готин,винаги е имало и ще има силни и слаби!!!Не съм гледал предаването,но съм гледал персоните..... МИШКА И ЛЪВ...много ясно,че единия ще е мачкан!!!

182

Анонимен

преди 11 години

До юлиан - вън - син на полковник от милициятя не може да се облече като прасе, вие добре ли сте, камо ли да играе гей! такива Юлиан/овци/ са родени императори , възпитавани да доминират над плебса! Къцко е момче на случея , той дори не е златка!

181

юлиан - вън

преди 11 години

Изключително неприятна личност е този Юлиан. Недорасъл инфантил, пълен с комплекси и непоправим егоцентрик. Много ми е интересно как обича да доминира пред слабите, а в същото време саботира половината мисии. Щом е толкова над нещата, защо не се облече като прасе, а в същото време обвинява Къци, че не иска да играе гей. Ами Юлиане, изиграй ти гея, много ще ти отива ...

180

rosenbosen

преди 11 години

Само едно не мога да разбера, защо като всички "VIP" ли са какви са не им се седи в тази къща, първо защо са влезли там, някой насила ли ги вкара. Второ нека си излязат, надали ги държат с автомати там. Смешни са! Взимат някакви пари от простотията на хората и се правят на интересни.

179

pn

преди 11 години

За всички участниви във ВИП брат бях чувал, но само не разбрах кой е Юлиян Константинов... Нито е оперен певец, нито Гагарин, а за капитан в някакво предаване да не говорим. Дано поне след този провал вземе пример от Alessandro Safina и успее да изпее една запомняща се песен.Поздрави!

178

Анонимен

преди 11 години

Къци е от тоя тип хора, които когато имат власт и са силни мачкат наред, когато виждат, че са слаби и не вървят се правят на жертви, на онеправдани за да предизвикат съжаление и подкрепа от някой с който правят интриги против другите(пример - Марянка). Той си мисли, че живота е само песен, въртене на колела и правене на деца, и печелене на лесни пари. Спомнете си какъв наперен беше едно време, а сега как обърна полюсите(и резбата). А вие го защитавайте - мухльовци!