137

ХЕЛОУИН

преди 11 години

Е как да осъдят някой бе те сички са родени от червеното знаме и ОТделно ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА НАРОДНА РЕПУБЛИКА ТИКВОСТАН да не забравите да украсите на премиера тиквата довечерА

136

Анонимен

преди 11 години

В тази скапана държава няма да видим осъден престъпник от висшия ешелон на властта. Ако пък е от червените или турско-сините - никога. Присъдите са за българските избирателите. Те разбира се могат да бъдат съдени защото са беззащитни и магистратите са много смели спрямо тях. Някой може ли да повярва, че един ерудиран прокурор може да изрече станалите известни думи като "абсолютен престъпник" ако няма основание за това. Жалко, много жалко за нас обикновените хора.

135

СЛАБОУМЕН

преди 11 години

АМА АЗ ПАК НЕЩО НЕ РАЗБРАХ...ТО В НАШАТА ДЪРЖАВА ИМА ЛИ НЯКОЙ ВИНОВЕН (ОСЪДЕН) ЗА НЕЩО, ОСВЕН БРАТЯ ГАЛЕВИ, КОИТО ПАК СИ СА НА СВОБОДА???

134

До 171

преди 11 години

Е аз се срамувам от "МВР пикчърс " ама кой ме пита.Цветанов и Роман Василев /който стана милионер след като стана прокурор/ ще платят ли от собственият си джоб направените разходи и обезщетението което ще присъди Европейският съд.Сега псувате по Българският съд а след това кой ще е виновен като ни осъдят от Европа. Явно ще са тези които са се оплакали а не тези некадърници които са виновни --- Цецо и Романчо.

133

Към долния

преди 11 години

Какво му е доказзано към по долния. Доказано е че Цветан Цветанов злоупотребява с власт и прави незаконни полицейски акции за да си прави имидж. Цветан Цветанов трябва да бъде съден за това. Всички гледахме как от ГДБОП нахлуха в кантората и окзазваха абсолютно никому ненужно насилие над Тенчо Попов. Каква е небходимостта да пращаш тежковъоръжени антимафиоти да арестуват обвинен за подкуп. По скоро това е позорно а ти се прегледай на психиатър

132

Анонимен

преди 11 години

Уважавам ГЕРБ защото всеки сгазил лука няма значение в коя партийна структура членства се предава на съд и е осъден,без да се изкарват разследващите некадърници,това създава чувство за справедливост в обществото.

131

БСП

преди 11 години

Това вече е престъпление от страна на съдебната система.това е наглост.!!излиза,че съдебната система е пълна с престъпници.това е най-гнусната правосъдна система.парите окрадоха с тяхно участие и затова не осъждат никой.трябва да назначът от ЕС съдий за да има резултати.станишев;мургина;масларова;овчаров ;р.петков и цялата клика около тях в народното събрание са директно за затвора без съд......................

130

Анонимен

преди 11 години

Хубаво беше да се излезе с подобно решение месеци преди изборите,ако има забравили кой ни управляваше и как за тях няма правосъдие да направи адекватния избор-глупаво е когато сме вече Европейци да се издават оправдателни присъди на доказани бандити-вярата в българският съд съвсем се срина след подобно решение,На мястото на прокуратурата-ще протестирам решението-то е позорно,а съдията да се прегледа на психиатър.

129

Анонимен

преди 11 години

Европа наблюдава решенията на българските съдии,явно е ,че Темида на наша територия се е превърнала в магистрална ***,след като се взеха подобни решения-вие вярвате на българският съд след като изкараха маса престъпници невинни,а разследващите полицаи некадърни.Искаме Европейски съд за Българските бандити!

128

Анонимен

преди 11 години

Подобни решения взети от напълнен джоб,който замъглява съзнанието,са ПОЗОР за БГ съдопроизводство-сигурна съм,че това съдебно решение ще влезе в историята на подкупната ни съдебна система от прехода.

127

Анонимен

преди 11 години

Срамувам се от идиотщините на Българският съд!!!

126

Анонимен

преди 11 години

При тая корумпирана правосъдна система не очаквах друго-има ли виновни банкери за раздадените пари на хората на кредитните ни милионери-не-фалираха банки и спестяванията на стотици хлътнаха в джобовете на кредитните ни милионери-които определят финансовата съдба ба БГ.А тя не беше ли под наблюдение от Европа,а тя не оправда ли и крупният спонсор на Първанов-Марио Николов,което шокира наблюдаващите,заради когото Европа ни спря над 750 000 000.....

125

НЕ КОМУНИСТ

преди 11 години

До ГОЛАТА ИСТИНА:ПАК КОМУНИСТИТЕ ВИ ВИНОВНИ ДА Е.А МАЙКА ВИ И ДЕСНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ,РАЗОРИЛИ ХУБАВАТА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ ,СЛЕД КАТО ВЗЕХТЕ ВЛАСТТА / " С МАЛКО , НО ЗАВИНАГИ " СЛЕД 1989 Г. ! ОЩЕ СТО ГОДИНИ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ ,СЛЕД ТОВА КОЩУНСТВО СЪС СТРАНАТА ,КОЕТО СТОРИХТЕ,ЛИКВИДАТОРИ МРЪСНИ !

124

възмутен

преди 11 години

А няма ли тези "режисьори и сценаристи" на показните арести в началото на управлението на тези, да си плащат от джобовете компенсациите, присъдени от Европейския съд? Докато не започнат да си плащат за некадърността, това няма да престане! И го казвам за всяка една сфера на политиката!

123

Невинни ?!

преди 11 години

И бившият военен министър е невинен, и бившият шеф на политическия кабинет на финансовия министър - също , и колегата на съдиите от СГС - Сантиров - също... Що им трябваше на съдиите от НО на софийския градски съд да "съдят" колегата си и да харчат грешни пари на вятъра, за да разиграват театро, от което и ние - "улицата" се погнусихме... Казваш още в края на първото заседание " В името на народа (на кой народ - народът не ви е упълномощавал да съдите) , аз съдия Коев, отсъждам - тримата са нев

122

ЧАВЕС

преди 11 години

"Абсолютният шушумига" Роман Василев публично да върне пистолета-награда на Цвъ Цвъ и да се извини в национален ефир на бившия военен министър!

121

Анонимен

преди 11 години

МВР-то да връща парите,щом не може да събере доказателства ! Един милиард за Цецо Физкултурния - задочник,а резултатите,осъдени *** за 5 кокошки,нещастни наркомани,*** *** и други световно неизвестни *** ! Три години-три милиарда,някой да каже нещо ?

120

Анонимен

преди 11 години

И сега к,во праим с прокурор Роман Василев?Цветанов ще му вземе ли пистолета, който му подари за добре свършеният арест на Николай Цонев или ще си го навре в някоя задна част на тялото.

119

Анонимен

преди 11 години

Че кой се е съмнявал,че АПАРТАМЕНТА не е замесен?Толкова може ***,не му се сърдете!

118

Марсианец - чукча

преди 11 години

Единствените абсолютни престъпници в България са Цвъки Шесте апартамента, Боко Фаса и Дянков сухата пица. Окрадоха милиарди и за още питат.