10

славянин

преди 11 години

Много стара информация - партията на регионите е първа с 35%, втори са на Тимошенко с 22%, трети са комунистите с 15%, четвърти са на Кличко с 13% и пети са националистите с 9%!

9

До 1

преди 11 години

То пък тук като капиталистите са на власт сме цъфнали. Стига с тези простотии. 23 години минаха, а нищо не се създава. Винаги ще има "леви" и "десни", бедни и богати. Така е в целия свят. Единственият стремеж е да се живее по-добре. След като "комунистичесни" Китай стана втора икономическа сила при 8-12% нарастване на БВП на година, кой ни е виновен на нас и на другите. На кривата ракета, космосът й пречи.

8

Мендо Стоянов

преди 11 години

С цялата западна пропагандна машина, с писъците за изтезанията на Тимошенко, и пак не можаха украинските *** да обърнат изборите! Начи мнооо са се наакали като нашите! хаха! Оная смръдла, дето заради пуситата отреза кръста с резачката май направи мечешка услуга на Тимошенко... хаха То държава само с голи цици не става, требва и да се бачка, а в Украйна малко неща могат да се произведат ако си на нож с Русия...

7

Анонимен

преди 11 години

Еврейската крадла Тимошенко трябва да изгние в затвора!!!

6

Анонимен

преди 11 години

украйнските седеруги ядоха отново бахура на Янукович , ясно е ,че те ще видят повече ,,власт"" ,ама през крив маКУРон

5

Анонимен

преди 11 години

Националистите им са си истински националисти, тоест противници на Москва.

4

Анонимен

преди 11 години

Управляващата партия не печели, а води с минимална преднина при положение, че лидерът на опозицията води кампанията от затвора. Не се главозамайвайте. Освен това в Киев повече хора са гласували за Партията на Юля Тимошенко.

3

Анонимен

преди 11 години

Тимошенко си е за затвора, да топли нара и да яде от държавната манджа! Дано само националистите не са псевдо-националисти, финансирани като опозицията в Русия!

2

до 1

преди 11 години

Много си зле, печели управляващата партия, която е проруска. Щом пак гласуват за него, ти пък кой си та ще им даваш акъл ?! А Тимошенко е криминално проявена, не опозиционерка, да не се прави на жертва.

1

Анонимен

преди 11 години

комунисти на власт, жална им майка на украинците