94

НИКОЛОВ

преди 11 години

ДА , ИЗКРИВЕН ОБРАЗ НА БСП , АМА ТОЧЕН ОБРАЗ НА РАЗБОЙНИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ - СДС ! КАКВО СЛЕДВА НА ИЗБОРИТЕ ? ШУТ В *** И ДА ОТИВАТ ПРИ СЕДЕСАРИТЕ - НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА ! НАРОДА НЕ ПРОЩАВА НА КРАДЦИ И ДЕМАГОЗИ !

93

НН

преди 11 години

По изкривен образ от ГЕРБ няма!

92

Анонимен

преди 11 години

Тома Биков: ГЕРБ е изкривен образ на БСПвсъщност, и двете партии са криви огледала, поставени едно срещу друго ...а това, дето се отразява в тях, си е криво по рождение - способността на българите да се ориентират политически

91

Бай Йордан

преди 11 години

Кой си ти другарю Биков и за какво се бориш . Малко си закъснял с оценките за другите щом си се качил на този влак.Най лесно е да правиш характеристика на другите като бивш партиен секретар но я кажи нещо за теб.Ти който държиш червената фуста на др Пръмова ти ли е оценяваш. Стига комунистическа хамелеонщина. Не ви ли омръзна да се боядисвате с разни цветове като щом се обърнете се вижда червения ви ***.

90

dogan

преди 11 години

Потресаващ нов скандал се завихря около името на говорителката на варненската вътрешна дирекция на МВР Калинка Пенчева, която бе уволнена лично от премиера Бойко Борисов за уронване престижа на МВР и недопустимо поведение. Оказва се, Калинка Пенчева е получила ВТОРО ОБЩИНСКО ЖИЛИЩЕ, СЛЕД КАТО ВЕЧЕ ВЗЕ ТАКОВА ОТ ОБЛАСТНА УПРАВА ВАРНА!

89

къде са парите на да

преди 11 години

И сега какво излиза ? Под мъдрото ръководство на др. Б.Б. ще ни взимат по 10 % данък от лихвите по депозити ? В същото време ще намалят ДДС за хазарта от 15 % на 7 % ...Дали целта на тази тяхна мъдра идея не е хората с по - слаби нерви да започнат да си теглят парите от банките, за да не плащат данъци на управляващите , и след това тези пари да ги ' влагат ' в хазарт ? И на това ли му казват ' раздвижване на икономиката ' ? Или може би хазартът според тях е от жизнена необходимост за хората , също като слънцето и въздухът за всяко живо същество ? А дали няма да се окаже, че едни и същи хора ' инвестират ' във футбола и държат хазартния бизнес ? А как всичко това ще се отрази на ЧЕРНОТО ТОТО ? А кои са свързани с ЧЕРНОТО ТОТО и дали наистина управляващите се борят срещу тази незаконна дейност ?Забелязвате ли как управляващите вече няколко пъти категорично отказаха да намалят ДДС за лекарствата , учебниците и основните хранителни продукти като хляб, мляко, сирене, захар, олио ?Това ли е социалната им политика ?След като 10 г. на ' Дондуков ' 2 си имахме ' социален президент ' , защо пък тогава да си нямаме и ' социален премиер ' ? Нима зад тях нямат едни и същи хора, които ги спускат , за да ' управляват ' държавата ?Костов още преди 2 г. беше казал, че управляващите са увеличили броя на държавните служители с 6 % при положение, че населението на БГ драстично намалява . А кои са тези назначени държавни служители , чии роднини са ? А спомняте ли си какъв театър ни разиграха управляващите , когато министрите им върнаха някакви си 200 - 300 хиляди лв бонуси, а в същото време се говореше, че Дянков е раздал бонуси за 55 млн лв на техни хора, понеже много работели ?А да си припомним ли за екзотичните екскурзии на Дянков и неговата любима секретарка до Сингапур и Шанхай ?Кажете сега къде всъщност изчезват / в чии джобове / парите на данъкоплатците и къде останаха онези 8 млрд лв, които Станишев им остави в държавната хазна !Защо Б.Б. не желае да намали ДДС за основни хранителни , продукти , лекарства и учебници / книги / ?Разбирам го , че той не чете книги и не решава задачи, за да го вълнува дали една книга или един сборник със задачи е по - скъп с 20 % заради ДДС ! Но не разбирам защо не намалява ДДС за хляба, киселото , мляко, сиренето и олиото !? Може би не се храни, а кара на фотосинтеза , сиреч захранва се само от слънце, въздух и вода ?Разбира се, че алтернатива винаги има ! И ако управляващите си мислят, че ще се вържем на тяхната игра, жестоко се лъжат ?!

88

Анонимен

преди 11 години

За всичко е виновен хан Аспарух!!!Точка!!!Сигурно се върти в гроба като гледа наследниците си кви ги вършат.

87

Анонимен

преди 11 години

Станишев , няма да гласувам нито за теб, нито за ГЕРБ. Стига стойки и обещания. Народа не яде доматите с коловете.

86

Анонимен

преди 11 години

Нека гласуваме за ГЕРБ,БСП,ДПС и Кунева на следващите избори.Ако всеки поотеделно от тях строи по 30 км. магистрали за 4 години то заедно ще построят 160 км. за следващите 4 години.Което ще е световен рекорд и ще се издигнем в очите на Европейците.И с цените е същото,ако инфлацията е 20-30 % при всеки от тях по отделно за 4 години,то кумулативно ще стигнем 100-120 % инфлационен индекс ако управляват в коалиция и пак ще сме на първо място.Пък вината ще я прехвърлят на Аспарух,Костов и Царо.

85

Анонимен

преди 11 години

Лъжци!

84

Фалконе

преди 11 години

Бойко БоСИРОВ Е бай *** а Стъанишев е химне.

83

Анонимен

преди 11 години

Бойко,и ти ни излъга подобно но дедото от Мадрид.Нищо,ще отидеш в забвение като него.

82

Дядо Петър

преди 11 години

"Титаничната" битка на Рапона със СтаниШеф и Доган е най-долнопробно шоу за олиго-френи.Защото БСП, ДПС, НДСВ, ГЕРБ, РЗС, Атака са глави и главички на все същата ЧЕРВЕНА ХИДРА, от която не можем да се отървем вече 23 години.Глави и главички, вадени и скривани от ВСЕ СЪЩИТЕ КУКЛОВОДИ в сянка.

81

Фалконе

преди 11 години

а ДОБРУТРООТ 2 години го повтарям

80

Анонимен

преди 11 години

Тези двамата милеят повече за ***,отколкото за българите!

79

Анонимен

преди 11 години

Ааа "България на гражданите "не беше ли на Кунева-Пръмова? Тоя като е нейн член какво да очакваме друго от един член на Куневица?

78

Анонимен

преди 11 години

И двамата са голямо зло за България! Единият ще докара турците отново на власт,другият се изживява,като Сталин.

77

Откровен съм

преди 11 години

Идват избори. И?За кого?Ама трябва да се гласува, ще кажете. Е, добре. Като трябва, защо в репортажите от парламента 1/3 от "народните избраници" не са на работните си места? Нали ТЕ трябва да са за пример.И като им се "наслаждавам", на устните ми напират едни благословии към тях, а като цяло и към съвременните политици.И така за кого?Лапнат кокала и почват да глозгат. Лигите им текат.А народеца? ***.Масовка, която като я преметнеш с обещания, я доиш яката. ДО КАПКА /последен дъх/.НАЛИ??

76

Анонимен

преди 11 години

Po - dobre e da sme koloniq na nqkoq silna darjava, qvno i pri politicite nqma kachestvqn material, koeto si lichi po neshtastnite in podannici

75

Анонимен

преди 11 години

Колкото и да надува червената ***, Станишко власт няма да види!