84

Анонимен

преди 11 години

"Година след убийството на диктатора животът на близките му е далеч от комфорта"а животът на Либийците е пълна катастрофа, ако не ги убият на улицата няма какво да ядат, нацоналните богатства са дадени на чужди компаний а държавата е пред разпад, на власт са мюсюлмаски престъпници, честита деморкация, що не питахте нас, каво ви чака.

83

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

АБЕ КВО Й ВЯРВАТЕ НА ТАЗИ ФАНТАЗЬОРКА : "БИЛА ДЕТЕ НА БЪЛГАРИН И ЛИБИЙКА И СА ЖИВЕЛИ ТАМ ,А СЕГА ПОДДЪРЖАЛА ТЕСНИ ВРЪЗКИ С РОДНИНИТЕ СИ ТАМ "! ТЯ ЗНАЕ ЛИ ,ЧЕ АРАБСКИТЕ ЖЕНИ КАКВИТО СА И ЛИБИЙКИТЕ НЯМАТ ПРАВО ДА СЕ ОМЪЖВАТ ЗА НЕМЮСУЛМАНИ ,ЩЕ БЪДАТ ОТХВЪРЛЕНИ ОТ РОД И РОДИНА ЗА ВИНАГИ ! ТОВА Е ВЪЗМОЖНО САМО АКО ЖЕНАТА Е ЕМИГРАНТ В НЯКОЯ СЪВРЕМЕННА ДЪРЖАВА И СИ ДАВА ЯСНА СМЕТКА ,ЧЕ АКО СЕ ОМЪЖИ ЗА НЕМЮСУЛМАНИН ПРОСТО ТРЯБВА ДА ЗАБРАВИ ,ЧЕ НЯКОГА КРАКЪТ И ЩЕ СТЪПИ ПО РОДНИТЕ МЕСТА !

82

Анонимен

преди 11 години

Американците са проявили милост.Можеха да изпратят семейството му в България

81

живееща в либия

преди 11 години

До МАРИЯ ИВАНОВА Либийка женена за българин не е възможно , може баща ти да е либиец а маика ти българка така по става ,това което казваш е не възможно фамилията ще и резни главата на либийката.....

80

Месия

преди 11 години

Позицийте се разпознават трудно. Всичко, почти, е срещу мен. Помня колко ме подразни шатрата при Берлускони... Как бих могла да знам... Дано да не е смърт, знаете, че се застъпих, плаках за Садам...

79

Иван

преди 11 години

Какъв диктатор е бе ,диктатор е Бибитков а полковник Кадафи е герой на нашето време -време на див ционистки капитализъм който в предсмъртната си агония трови всичко живо що докопа !

78

още по-трезво мислещ

преди 11 години

а кво ше кажете да земем сички в балгариа примерно на двайсти ноември да се самоубием ей така сички поданици на балгариа да си идем в един ден

77

МАРИЯ ИВАНОВА

преди 11 години

До ХАХАХЖИВЯЛА СЪМ В ЛИБИЯ-ДЕТЕ СЪМ НА ЛИБИЙКА И БЪЛГАРИН.ЛИБИЯ ЗАГУБИ ЕВТИНИЯ СИ ЖИВОТ-ХЛЯБА БЕШЕ САМО НЯКОЛКО ДРЕБНИ СТОТИНКИ КРЕДИТИ БЕЗ ЛИХВИ,СТУДЕНТИТЕ БЕЗ ТАКСИ,АКО ИСКАШ ДА СЛЕДВАШ В ЧУЖБИНА ДЪРЖАВАТА НА ВСИЧКИ ОТПУЩАХА СТЕПЕНДИИ И ДРУГИ ...ПОДДЪРЖАМ ВРЪЗКИ С БЛИЗКИ И РОДНИНИ И СЪЩИТЕ СЪЖЕЛЯВАТ ЗА МИНАЛИТЕ ГОДИНИ.САШ СЪЗДАДЕ КАДАФИ И КОГАТО СЪЩИЯ ИСКАШЕ ДА ЗАЩИТИ ИНТЕРЕСИТЕ СТРАНАТА СИ ТЕ ГО УБИХА.НЕ СЛУШАЙТЕ ЖУРНАЛИСТИТЕ-НАШИ И ЛИБИЙСКИ /ПЛАТЕНИ МНОГО ДОБРЕ ОТ ЗАПАДА И САШ/.

76

СТОЯН СТОЯНОВ

преди 11 години

До До 9ПРЕЗ 1968 ГОДИНА ПОСТЪПИХ СТУДЕНТ ВЪВ ВИНС ВАРВА И ТОГАВА РОДИТЕЛИТЕ МИ КУПИХА ТЪКЪВ РАДИАТОР, ЗА ДА СЕ ТОПЛЯ ПРЕЗ ЗИМАТА. ТАКА , ЧЕ РАДИАТОРИ ИМАШЕ БЪЛГАРСКИ ПРОИЗВОДСТВО. СПОМНЯМ СИ ДОРИ , ЧЕ ЗА НОВА ГОДИНА /1968 Г/ КУПИХ ЧОРАПОГАЩНИКОТ МАГАЗИНА "ВАЛЕНТИНА".

75

Анонимен

преди 11 години

На снимката - *** с *** в катун, издигнати до международен фактор от съветските другари.

74

73 извинявай!

преди 11 години

Коментарът на 81 е до 76

73

До 73

преди 11 години

Тези 35-годишни старци, ратаи и слугинчета, както сиромахомилски ги описваш, дадоха на България Паисий, Вазов, Ботев, Раковски, Левски, Славейковия род, Алеко, Стамболов, Захари, Дебелянов, Яворов, Елин Пелин, Талев, Далчев и кой ли още не. Мръсно комунистче си ти, манипулаторска червена гнида! Какво стана с тази крехка българска интелигенция след 9ти септември бе, ***?! Как не ви изтрие Господ веднъж завинаги от лицето на земята, струпеи гнойни! Търпелив е Господ, коп*лета сатанински!

72

трезво мислещ

преди 11 години

До ГУРБЕТЧИЯ ДО 77 . "Всяко начало си има край ,ще се оправите все някога"!!! Ще се оправим ,така е ,като дойде края и човек умре ,се отървава от мизерията в България !!! Тези ,които остават живи продължават да мизеруват , който умре се оправя ,проблемите за него свършват ! Така ще е в България !!!

71

До 72

преди 11 години

Вярно е, че трябва да си оправим държавата сами, но защо това да е задача само на българите? В тази страна живеят и други етноси.На 76 изобщо няма да отговарям.Има и други статистически данни.По стабилност на валутата и размер на заплатите, в навечерието на Втората св.война, сред европейските страни, Бг се класира веднага след Англия и Германия,като цените на храните по това време у нас са най-ниски.В тази класация СССР е на последно място - най-ниски заплати, най-скъпи храни,нестабилна валута

70

ГУРБЕТЧИЯ ДО 77

преди 11 години

До До Гурбетчия. ОТ ТВОИТЕ УСТА ДО БОЖИИТЕ УШИ ,ДЖАНЪМ ! НЕ СЪМ КАЗАЛ ,ЧЕ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИТЕ ,ВСЕ НЯКОГА ЩЕ СЕ ОПРАВИТЕ ! ВСЯКО НАЧАЛО СИ ИМА КРАЙ !

69

До Гурбетчия

преди 11 години

Че си се предал и си избягал от тука това е ясно,ама защо не спреш да сипеш глупости?Вие гурбетчиите,които избягахте като мишки,когато кораба започна да потъва,сега ехидно говорите,как ние не сме могли да оправим окрадената ни и разрушена държава.Не се притеснявай мойко,ние Българите сме били и ще бъдем добре,въпрос на време,ти си бачкай там и мълчи!

68

do 73

преди 11 години

Да,с население 4 милиона души.Старци като в Средновековието на по 35-40 години.Произвеждащи по 15 деца.Ако са мъжки отиват ратай на нивата на някой дебел чорбаджия и бачкат докато не пукнат на къра.Ако са момичета отиват слугинчета или *** в някоя богатска къща.Щото иначе пак ще пукнат на къра.Та поне да пробват на ***.Болести от типа на туберколоза,тиф,хепатит,скорбут и какво ли още не са били нещо съвсем в реда на нещата.София е била едно огромно мръсно село.Това ли харесваш?

67

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

До България е можела . България ще може да се изхрани сама ,само ако се върнат онези 300 000 ,които отидоха да живеят за постоянно в Турция !!! Те ви работеха на полето ,в ТКЗС-тата ! Затова сега ви пустеят земите ,българите са свикнали да са НАЧАЛНИЦИ ,милиционери ,катаджии и пр. !

66

мълчание

преди 11 години

От градът Бани Уолид в Либия 25000 жители от 80000 са избягали поради ожесточени престрелки между инсталираното либийско правителство наричащо го"крепост на лоялистите на Кадафи"и жители на града,непрекланящи глава на новия режим.Убити,ранени,терор и...мълчание.

65

България е можела

преди 11 години

да изхрани две Българии и половина преди 09.09.1944 г.Това са статистически данни.После селското стопанство беше на дотации, а се случваше през някои години да се внасят селскостопански продукти - напр. чесън от Испания и др.подобни.Земите кой ги обработваше в периода на късния социализъм? Текезесарските бригади се състояха от бабички,а трактористите и комбайнерите крадяха повече,отколкото заработваха.Нещата ще се оправят,когато се стабилизира капиталистическото производство, а не като се бяга