70

Коментар

преди 11 години

С 30 млн.лв ще построят 10 модерни детски ясли и/или градини или ще ремонтират 30 стари ясли и/или градини.

69

Мина и замина

преди 11 години

Вземете боносите на Дянков и пари ще има за майките. За неговите деца плаща България две гувернантки, готвачка, перачка и чистачки. Не заплата а бонус 150-160 хиляди евра всеки месец лелиното момче понеже си е оставило пристижната работа в Америка. Ха сега и около неговия екип сметнете боносите и ще ви стане ясно.

68

социолог

преди 11 години

Да се спори с комунист-социалист е безмислено. Те слушат само себе си и далаверата. БСП-ДПС-ДС много мразят далаверите, но тези в които те не участват.Мисля си как ще ги изтраем в последната им агония преди да приключат.

67

Те4о

преди 11 години

Нещастници от ГЕРБ децата са бъдещето на България! Трупайте си черни точки идват избори...

66

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ иска 30 млн.? От кого ги иска? Мислих че още са на власт и те не искат, а разпореждат.

65

111

преди 11 години

Значи така - вместо да се дадат макар и малко, но сега на тези, които се нуждаят, за да има българчета, по-добре да дадат да строи пак някой от техните фирми. Нали от строителството най-лесно се краде!!!

64

Анонимен

преди 11 години

Не съм привърженик на теории за конспирация, но това си прилича на жив геноцид. За последните 23 г. не видях някаква подкрепа на раждаемостта. Не съм комунист. И между друго ще ви го туря на грешния код, вече втора година не си оправихте проклетите коментари.

63

(

преди 11 години

Да не би да има нова европейска програма за усвояване на пари за детски градини? И б.б. бърза да "УСВОИ" средствата.

62

до 72 ЮРИСТ

преди 11 години

Добре, да така е, наистина може би е най-добре да се правят данъчни облекчения вместо да се увеличават детските защото така и така само ние българите работят, ама защо не се избърза с такъв вид промяна на закона ... НАИСТИНА *** САМО РАЖДАТ И СИ ЖИВЕЯТ С ДЕТСКИТЕ НАДБАВКИ

61

gtf

преди 11 години

изклщчително много се удивявам на комунистическата наглост в последно време - ГЕРБ КРАДЕ, КАТО ЗА ПОСЛЕДНО. Вместо да се дадат пари - те ще се усвоят в голямата си част от "приближени фирми" - много по-ефективно нали ? С тази политика строите ДГ в големите градове - в малките отдавна няма деца да запълнят съществуващите, дори да се добави огромния процент тъмнокожи...Хората едва връзват двата края ...

60

123

преди 11 години

А пари за заплати на персонала от къде ще намерите? И като боледуват през ден поради "качествено" отглеждане и прекарват половината от времето в къщи. ....Абе тия няма ли да престанат да наливат пари в безмислени мероприятия????????? Има една стара народна мъдрост: скъпи на триците ефтини на брашното

59

Анонимен

преди 11 години

Няма начин. Трябва да строят детски градини в *** квартали. С тези темпове, с които се размножават ***, не можем да им насмогнем с детски градини, приемни семейства...*** са бъдещето на България.

58

Smurf

преди 11 години

Значи Герб няма 15 милиона за увеличаване на детските надбавки от 1 януари , но има 30 милиона за детски градини някога. Да ви го преведа на разбираем език. Пари сега няма и няма да има, а иначе ще дадем 30 милиона но друг път. Имаше един филм Куче в чекмедже там имаше лаф " Тате каза че ще ми купи колело ама друг път" Така че и Бойковата е така ще направи нещо си ама друг път

57

Анонимен

преди 11 години

61 plutos:" е крала пари от ЕС"-Това са нашите пари ***!..А бедният роб търпи и ниебез срам, без укор, броиме време,откак е в хомот нашата шия,откак окови влачи народа,броим и с вяра в туй скотско племечакаме и ний ред за свобода!

56

ЮРИСТ

преди 11 години

Преди 2 години бях на граждански договор към Министерството по един проект и тогава обсъждахме въпроса с майчинските. Тогава и сега има идея да не се увеличават с някаква съума, а да се правят датъчни облекчения със същата тази някаква сума. Защо ли? Ами защото тогава *** ще се превърнат във фабрика за ***, никой няма да работи и ще си получават пари с които да си живеят. Така, че майки българки, разбирам ви, ама трябва да се работи в такава насока.

55

Градски пенсионер

преди 11 години

Бай Боко миналата есен нали публично се хвалеше, че "построил"(???) детски градини и детски ясли за всички софиянчета? Ми сега що така няма места?

54

антикомунист

преди 11 години

Хайде другари комунисти.Върнете откраднатите пари от бандитската ви приватизация за да заживее народа ни, като белите хора по света и да започнат да се раждат повече българчета.България е една,не я затривайте от картата на света.

53

Анонимен

преди 11 години

Браво на ГЕРБ! Във всяко *** гето постройте по две!

52

Иван

преди 11 години

55 Шнорхел: ГЕРБ иска 30 млн. лв. за нови детски градини - така пише а на теб ти се иска да пише друго например ГЕРБ отпуска 30 млн. лв. за нови детски градини.Май глупостите ги пишеш ти .

51

demos

преди 11 години

Какво стана с онова дело "Батко братко" във връзка с пътищата? ЕС тогава ни спряха парите за инфраструктура.Кой беше на власт тогава? Бойко ли беше,Станишев ли беше? Хайде платени комсомолци отговорете.Ако има повече минуси,власимащ е бил ваш любимец Сержо и обратно ,ако има повече плюсчета ще означава,че БСП е крала пари от ЕС.