41

kireza

преди 11 години

Брях,нашите медии най после пуснаха нещо,за което още преди много месеци писах,а именно че НАВАЛНИ,УДАЛЦОВ,НЕМЦОВ И ОЩЕ МАСА БАНДИТИ ПРОДАДОХА РОДИНАТА СИ НА СРЕЩАТА СЪС СТАРАТА ПИРОСТИЯ КЛИНТЪН ЗА ЖЪЛТИ КОПЕЙКИ!!!ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА РОДИНАТА ИМА САМО ЕДНО НАКАЗАНИЕ - СМЪРТ!!!НАШИТЕ ПОЛИТБАНДИТИ ВЕЧЕ 23 ГОДИНИ ПРЕДАВАТ И ПРОДАВАТ БЪЛГАРИЯ И В ИМЕТО НА СВ. БОРИС 1 ТРЯБВА ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ,КАКТО СВ.БОРИС Е НАКАЗАЛ ПРЕДАТЕЛИТЕ БОИЛИ!!! КАК? В ИСТОРИЯТА ЯСНО Е УКАЗАНО КАК Е ПОСТЪПИЛ С *** БОИЛИ

40

До 45

преди 11 години

Ква е тая твойта фикс идея, че е нормално и полезно управлението да се сменя постоянно. Промит мозък. Че чак се и възмущава, ако не е така.... Леле..... Айде тогава нека дадем за пример твойте идоли - Републиканците и Демократите, които си имат по 3-4 клана, които се сменят вече 150години. Кенеди се опита да промени нещата, ама бързо се разправиха с него...

39

До Справедлив

преди 11 години

Какво - Предателство срещу родината се наказва чрез СМЪРТ ЧРЕЗ РАЗСТРЕЛ! Я, смени алкохола или го намали! За какво предателство става въпрос тук? Путин и Медведев вече поредни 4 години си разменят местата, за да имат ВЛАСТ! Местните хора, да не би да пасат ТРЕВА или да я ПУШАТ? Разбира се, че те виждат това, и го усещат, и го разбират... Да видим, на следващите избори кой какъв ще е. Я си представи,че у нас стане така? Направо ще изтрият България от лицето на Земята!

38

Една

преди 11 години

Какво е да вдигнеш 35 000 души на протест, в сравнение с цялата страна?Там и сега си цари комунизма, но в по-различна форма.За съжаление, човека ще лежи в затвора, докато власти-мащите се наживеят във Власт, Охолство и Богатство!

37

един руснак

преди 11 години

Той припомня новоприетите в Русия "строги закони за митингите и клеветата", също и готвеното разширено законово тълкуване на понятието държавна измяна. ами това е много добре !

36

bg

преди 11 години

Evreite ot Durjavnija Departament pak se izduniha.

35

kireza

преди 11 години

Когато Навални и Удальцов организираха така наречените "протести" писах че двамата са се срещнали с дъртата американска пиростия Клинтън и са набелязали плана за повторения на събитията в Египет,т.э. предали са своята родина,както Ленин я предаде на ционистите през 1917 г. и направи преврата с помоща на кайзерова Германия!В newsland.ru/ писах че предателите на Родината трябва да се наказват с най тежкото наказание и сега отново поддържам това мнение!!!Те предадоха и продадоха Русия

34

Анонимен

преди 11 години

Изключително гениален ход от срана на Путин беше и подписването на закона, който позволява на всички чуждостранно-финансирани отганизации в Русия да бъдат третирани като Чудждестранни агенти (Каквито са и в действителност)- нещо което трови Русия от десетилетия, а именно всички тези финансирани агенциики, радиа, вестници и т.н от страна на САЩ. Милрди долари годишно напускат САЩ по посока Русия с надеждата да я дестабилизират, но досега тези опити са били чисто прахосване на пари....

33

Анонимен

преди 11 години

Колкото по-малко американско(западно) влияне в една страна, толкова по-светло и проспериращо бъдеще ще има тя. Неслучайно Путин изхвърли "Американска агенция за международно развитие" (USAID) от Русия като мокър пес... Самото й име е олицетворение на америкаснката наглост и подлост, която упражняват върху повечето държави. Чрез такива организации, също и Фонда за подпомагане на Демокрацията (поредната американска глупост) се финансират всякакви безредици и какво ли не в тези държави....

32

Башар

преди 11 години

Смачкай плъховете ,Путин !!!

31

Анонимен

преди 11 години

Няма да има втори преврат и втори СССР организиран от магаренцата.

30

Анонимен

преди 11 години

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ ПИШЕШ ЕТНИЧЕСКАТА ПРИНАДЛЕЖНОСТ! ЗАЩОТО ИНАЧЕ ИЗМАМНИЦИТЕ СЕ КРИЯТ!

29

Анонимен

преди 11 години

Долу Вашингтонсия Централен Комитет на Либералите!Долу Сините Комисари на ЕС на Партията!

28

НЕЧОВЕЦИ

преди 11 години

Май втора октомврийска революция са мечтали т.нар.опозиционери терористи.Кои са ИМЕНАТА НА "РУСКИТЕ"БИЗНЕСМЕНИ В ЧУЖБИНА?ЗНАЕМ КОЙ СПОНСОРИРА ДА ТЕКАТ РЕКИТЕ ОТ КРЪВ НА 20 МИЛИОНИ РУСКИ ДУШИ ПРИ ОКТ.РЕВОЛЮЦИЯ,ПАК СЪЩИТЕ,НИМА МОЖЕ ДА ИМА СЪМНЕНИЕ.

27

до 19

преди 11 години

Ха ха ха,драги анонимен 19,мечтаеш да се лее руска кръв ,ама Путин не дава затова го мразиш.И какъв Сталин те гони бе,Удалцов на собствената си сватба е носил тениска с образа на Сталин,пиши му едно писмо,"че Путин бил като Сталин"да го зарадваш.

26

славянин

преди 11 години

Имам предвид анонимния талибан-демократ 21!

25

славянин

преди 11 години

Анонимния талибан-демократ да спре с наркотиците, защото менталните му халюцинации ще го накарат да завърши живота си в някоя психо клиника!

24

славянин

преди 11 години

Световното чифутство винаги е работило и винаги ще работи за унищожението на Русия и винаги ще си намира сподвижници вътре в самата нея! Справка - революцията през 1917 година! Само че Русия я пазят ОТГОРЕ защото духовното възкресение на човечеството ще започне от тея и по тази причина тя е най-важната страна в света!

23

Анонимен

преди 11 години

Не само че е пич, ами е сигурно единствения мъж сред политиците! Той за разлика от нашите мутри и неговите предшественици не позволява на ЕС и САЩ да му бъркат по дупките(т.е. вътрешните работи) и управлява ресурсите в полза на сраната си.Нашите си дадоха не само централите, земята, парите и хората ами и гащите си свалят за пари и власт.

22

тя

преди 11 години

ПУТИН Е ПИЧ!!!