29

Да бе

преди 11 години

Румънците са виновни. Нашата съдебна система като че ли е за пример. Германците вкарват в затвора хора за измами с средства по САПАРД. Нашите съдий със същите доказателства ги оправдават. Докато не сложат скенери на всяка входна линия по границата за коли, автобуси и влакове, никакво приемане в Шенген.Ще се напълним с бежанци и контрабанда. Поне компютъра на скенера като засече контрабанда не можеш да го подкупиш. Неподкупен митничар още не съм виждал.

28

Анонимен

преди 11 години

Не мога да разбера за какво се натискат за тоя Шенген ... отделно и самите ние си знаем, че границите ни не са сигурни. Вкарват се стоки с неясен произход ... прекарват се хора от Турция за европа ... По добре да има и втори контрол от тяхна страна ...

27

Анонимен

преди 11 години

Priemaneto na Bulgaria v Shengen ste stane sled parlamentarnite izbori 2013 !!!!Ako razbira se kofti matrqla ne izbere tikvon raponov otnovo ....

26

petrus.

преди 11 години

реалист,остави руснаци на мира,ок

25

Реалист

преди 11 години

Истината е, че докато има комунисти и руски мекерета в страната ни, никой няма да ни взема насериозно в ЕС. Когато се отърсим от влиянието на комунистите, нещата ще си дойдат на местата.

24

Социалист

преди 11 години

Скапани фашисти! Е това са *** на които се кланят Боко и онези сините ***, на които няма смисъл да им споменаваме името.Ако не беше ПАРТИЯТА НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ СОЦИАЛИСТИ, да подкрепи БЕЗРЕЗЕРВНО приемането на България в ЕС още щяхме да сме там, където са Сърбия, Македония, и останалите юго-републики.

23

демократ

преди 11 години

Гербавите *** да вземат най-после явно и открито да кажат - искат или не искат Шенген! Като дойде отрицателна новина в тази връзка, почват да ***: "Че за к'во ни е Шенген, няма защо да се бутаме там, браво на Бойко". А като дойде някаква положителна, почват да *** обратната 'песен': "Само *** не искат Шенген, но въпреки тях ще влезем, браво на Бойко". Хайде кажете един път завинаги - искате или не искате Шенген???

22

666

преди 11 години

Как нямаме един Премиер които да направи от България една Силна икономически ,морално извисена Държава да ни извади от този Умиращ Европейски Съюз ,в който 2 3 държави имайки се за нещо повече диктуват правила изгодни им на тях. Притрябвал ни е Шанген и Европа. С една умна политика и далновидни действия с образование и морал може един ден както е било едно време всички да се равняват по нас и те да искат да влизат в нашия свят а не ние в техния. Тяхната система е обречена и остаряла.

21

baihui

преди 11 години

boli ni za schengen

20

Анонимен

преди 11 години

Разбирам, че не ни щат престъпниците и проститутките, но те така или иначе вече са там! И Шенген не означава право на работа, така че не знам какво толкова се натискаме за там?

19

анонимен

преди 11 години

Май само ГЕРБ не разбират,че много Културно Им отказват Шенген

18

реалист

преди 11 години

Разбира се че са процедурни, и процедурата ще завърши като мутрата от Банкя слезе от политическата сцена и отиде при агентите, които я създадоха от нищото

17

Анонимен

преди 11 години

Няма значение, коя партия ще е на власт, когато ни пъхнат в Шенген. Важното е обществото да бъде запознато за подробности относно задълженията и правата и да бъде попитано с референдум, дали иска.

16

Да не се лъжем

преди 11 години

Проблемите с приемането на България в Шенген е Бойко Борисов

15

Времето Ви...Свърши

преди 11 години

В ЕС има ли Демокрация? Буквалното значение на думата Демокрация е Народовластие.В ЕС е Представителна Демокрация!- гласоподавателят Избира свои Представители, които се събират в законодателни или изпълнителни органи.Там ТЕ могат да извършват функции, за които гласоподавателят не ги е натоварил директно: участие в специални комисии, подготовка на проектозакони и гласуване на закони, Но по Собствено Усмотрение в Съгласие със Собствената им Съвест.Този тип Демокрация е БезсмисленНа Днес в ЕС, но е най-добрият Начин за Манипулация, Използван от политициТЕ до Сега.Докато в ЕС не бъде Приета Пряката Демокрация, която е Лесно Осъществима в 21 в. чрез електронните комуникации и идентификацията, всичко БезсмисленНо, което е до Сега, ще се Повтаря Отново и Отново. Единственият Начин да Има Демокрация в ЕС, това е Пряката Демокрация! - защото вече политициТЕ ще Подлежат на Постоянен, Пълен и Прозрачен Контрол от страна на Гражданите! В ЕС Демокрация Нямa!

14

притеснен

преди 11 години

Нашите *** само чакат да падне Шенген!Европа не знае какво я чака!

13

отложено за февруари

преди 11 години

Станишев е виновен, че разширяването на Шенгенската зона с България и Румъния, ще бъде отложено за февруари догодина и че ЕНП е срещу герб, заяви пожарникарят.

12

Саботират ни!

преди 11 години

Боко сече глави заради отказа на братската ЕНП за Шенген: Саботират ни!

11

3000-та година!

преди 11 години

Разширяването на Шенгенската зона се очаква да бъде отложен за февруари, 3000-та година!

10

optimist

преди 11 години

до 14 - Ако изберете Сидеров откачалника като нищо ще напуснем ЕС. Пепел ти на езика!