52

до 50-ти

преди 11 години

Именно,защото Чарли не е актьор.Затова е тотален провал с всичко,с корто се е захванал.Да благодари на Лори,че го уреди да играе себе си,тоест да не се мъчи с актьорска работа,защото не я умее.

51

кой беше Чарли?

преди 11 години

Глупости,сериала си е по-свеж,откакто оня *** се махна.И без това сезон 8-ми(негов последен) беше пълна трагедия.Сега тече 10-ти сезон,а това е много за такъв сериал,повечето се изчерпват много по-рано.Между другото какво стана с некадърника Шийн?Пълен провал след сериала(точно както и преди него).А Чък Лори бие всички рейтинги с всеки свой сериал и преди и след Чарли.Кой сега е номер 1 ?

50

Анонимен

преди 11 години

Е да ама от както Чарли го няма сериала е доста по- зле. То си е направо друг сериал

49

Анонимен

преди 11 години

Tozi pikli ima o6te hlqb da qde, dokato stigen 4arli, ako izob6to go stigne. Sled kato 4arli e wzimal 40 milioan, a tozi piklio polu4awa 24 miliona, KAK go e izmestil po-to4no?!?!?! Az li4no we4e ne go gledam seriala. Typ mi e prosto.

48

Анонимен

преди 11 години

Чичо Чарли е велик ! Чарли Шийн не играеше роля. Той играеше себе си.

47

Богнострокулум

преди 11 години

Както е тръгнало, Чък Лори може да направи и римейк на Терминатор , като за главната роля покани ..примерно Хю Грант . Което всъщност можеи да се окаже доста по -успешна комедия от новите серии на Двама мъже и половина...

46

до 38

преди 11 години

гледай The butterfly effect първата част с Ащън. там играе сносно...тоест не толкова бездадрен или инфантилен, просто му предлагат определени филми. не го защитавам, а колкото до сериала - чичо Чарли си е чичо Чарли, няма друг :)

45

Анонимен

преди 11 години

Филмът ми беше интересен с Чарли. Вече не ми е интересен.

44

луд диди

преди 11 години

Полярна мечка в Серенгети , между газели и маймуни . Ето това е Аштън в "Двама мъже и половина". Ролята определено е писана за Чарли.

43

Печалбар

преди 11 години

Да сравнят Ащън сега с Чарли преди две години.И да не забравят приходите от реклама и зрителския интерес.

42

Анонимен

преди 11 години

Ащън може да печели повече от направения на 70% от Чарли сериал, но Чарли пък бе в пъти по-добър.

41

nqkoi

преди 11 години

Аштън е по-богат от Чарли, макар че повечето му пари са от бизнес начинания, а не от актьорската кариера.Явно му се отдават нещата,с които се захваща.Не говоря за сериала, защото с Чарли беше по-интересен.

40

Анонимен

преди 11 години

lol, dnes.bg ...situa-tion co-me-dy

39

Анонимен

преди 11 години

Върви се скрии с този си инглиш.Situationedy.

38

iKoko

преди 11 години

имената в галерията са объркани, но някой е бързал на препише поредната "новина" без да чете и мисли, камо ли да провери кво пише..

37

nikakuw

преди 11 години

liglio miglio , ama 24 mil za 1 godina ne e zle za aktior a

36

Dan

преди 11 години

Нищо лично, но този Ащън ,няма един филм в който да ми е харесал как играе, независимо, че героите са му някакви нихелисти, и до голяма степен определят играта му,..но..той няма чара на комедийният актьор, а пък да го сравняват с Чарли Шийн, наистина могат но само извън екрана,иначе е неуместно, нищоq че са колеги!!! А конкретно за "Двама мъже и половина", та този филм е писан за Чарли.....няма я вече магията, странно че ни допадат алкохолизирани, коцкари с пари, явно ни се иска да сме такива!

35

qze

преди 11 години

Печели повече, защото Чък Лори иска да си отмъсти на Чарли Шийн и да му докаже, че другия печели повече. А истината е, че не ги заслужава! Ащън за нищо не става в сериала, нито самия сериал вече става за нещо! И всеки истински фен на сериала го знае! Всичко е нагласено, за да може Чък Лори да задоволи вътрешната си потребност да натрие носа на Чарли Шийн!

34

34 и 35

преди 11 години

Comedy!!!

33

от 34

преди 11 години

Нямам идея защо се редактират коментарите, но е доста малоумно; От предния ми коментар Cityedy=Citedy, а Situationedy=Situatioedy