63

Любопитен

преди 11 години

До VikiВики факта че пишат нон стоп за тях не ги прави ВИП !!! Нон стоп пишат за наркобосове и убийци освен да ги вкарат в къщата като ВИП ! Пък и на 16 годишните не им е работа да гледат ВИП брадър - едва би ще научат нещо от там освен че Великобритания и Лондон са две различни държави и как точно да държат чашата с алкохол!!!

62

Viki

преди 11 години

обяви за единствения ВИП в шоуто, сам си направи заключението.

61

Viki

преди 11 години

61, по-*** пост не бях чела скоро.Отговори ми за кого от тях се пише нон-стоп всеки ден, за кого най-много се говори днес? Кой са най-обсъжданите хора в момента? Ако си отговориш на тези въпроси, ще разбереш, че твоите хора са изпята песен, жалко, но никое 16-годишно няма да седне пред тв-то, за да гледа Васил Найденов и Данчо Караджов. Не ги мисли продуцентите за толкова ***, те искат интрига и простотия, за да печелят пари , с култура никой не е спечелил в тази държава. Щом *** са се

60

Ивка

преди 11 години

За или против Къци???

59

студ

преди 11 години

До кокоАми защо четеш нещо, което уж не те интересува? Много си ***! Аз като не се интересувам от нещо не го чета

58

do 65

преди 11 години

Ами явно може да са в едно изречение, щом сам си ги написал в едно изречение.

57

натали

преди 11 години

Най-интересни са ми Ники и Юлиян и тяхното разбирателство/съперничество. Дано да ги оставят до края на формата.

56

bolka

преди 11 години

За първи път гледам Брадър, ВИП или БИГ. Интересен ми е, защото показва нашата мила родна действителност. Повече или по-малко известни на публиката личности, но кухи и елементарни. Мила родна картинка - интриги, клюки, лъжи, злепоставяне в някои случаи стигащо до циничност, алкохол, певци с цигари, ядене на корем, самочувствие без покритие. Нима това не се отнася до всички слоеве на населението ни, като се започне от най-първите ни хора, та до обикновения човек. И всичко това - за пари!

55

umen

преди 11 години

За Багата четем всеки ден, за което ви благодарим сърдечно! Но все пак кога ще има информация и за Ким? Очавкаме с нетърпение!

54

klaudiq

преди 11 години

Чудих се защо усещам свежия ден някак празен! Сякаш малка липсваща частица препъваше мислите ми. Но ето какво било - просто тази важна новина съм очаквала до момента !!!

53

Иво

преди 11 години

До АнонименПлете интриги и е искрен човек не могат да са част от едно изречение.Никой искрен човек не плете интриги

52

Анонимен

преди 11 години

Николай и Фънки да си ходят. Те са пияници и простаци. Нека да останат интелигентните хора.

51

Буревестников 2

преди 11 години

..... Имахте право да го наречете "ВИП БРАДЪР" ако вътре бяха личности като Стефан Данаилов... Лили Иванова... Георги Христов... Васил Найденов... Данчо Караджов... Димитър Бербатов... Христо Стоичков.... Веселин Топалов... Стефка Костадинова... Валя Балканска... Райна Кабаиванска.... Самуел Финци.... Ето при такива ЛИЧНОСТИ можеше да бъде ВИП!!!!! Но при тия смешници,пияндури,интриганти и откровенни нискоинтелигентни ( някои от тях....) "личности" от тях... ТО ТОВА КАКЪВ "ВИП" Е?!? ПИТАМ ?!?!:)

50

Браво

преди 11 години

Ама вие гледате ли ги? Това си е чиста загуба на време, която не мога да си позволя. А те са толкова ВИП персони, колкото и всички останали. Един известен *** или глуповата фръцла са по-различни само с това, че повече хора ги познават, но да са ВИП (Very Important Person), надали ....

49

Буревестников

преди 11 години

Ха ха ха ха.. Да ви имам и "ВИП ПЕРСОНИТЕ".. :) :) :) Поне махнете това "ВИП" отпред и си го наречете чисто и просто поредния сезон на "БИГ БРАДЪР" :) ! Единственият вътре,който може да претендира за това,че има нещо "ВИП" е Юлиан Константинов.. защото е един ИНТЕЛИГЕНТЕН И УСПЯЛ БЪЛГАРСКИ ОПЕРЕН ПЕВЕЦ,КОЙТО Е ИМАЛ УЧАСТИЯ НА АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ НАЙ ИЗВЕСТНИ СЦЕНИ В СВЕТА!!.. Но за ВСИЧКИ ДРУГИ УЧАСТНИЦИ.. МОЛЯ ДА МИ ОБЯСНИТЕ КАКВО ТОЧНО Е "ВИП" във всеки един от тях?!?! Благодаря предварително :)

48

Анонимен

преди 11 години

Добре,че изкараха онова голямо арогантно недоразумение,наречено Иван Ласкин.Ако му боднат вените ще потече алкохол примесен със злоба.

47

Атака

преди 11 години

Тия дни гледах филма за Хан Аспарух, и се радвам на репликите и ролята. А тия тук са само някакви клюкари и гадни интриганти! Може би Багата, колкото и глупав да е, най-малко влиза в такава роля - да се свира с някой и д аобсъжда другите!Това клюкарене, подиграване и говорене зад гърба на хората е срам за нацията!

46

голям смях

преди 11 години

ВИП - ове ли бяха да ги опишеш !

45

отврат

преди 11 години

Патрашкова се оказа клюкарка и интригантка с големи претенции. Багата не се наспа. Николайчо е никому неизвестен ***, а Фънки и отвътре е грозен, колкото и отвън. Гнусна *** се оказа.Който и да изгонят, загубата и нулева.

44

Анонимен

преди 11 години

А Злата простата кога ще излезе, че толкова простотия в една само глава светът не е виждал!!!