9

Анонимен

преди 11 години

ГЕЙБЕРАСИТЕ ЗАФОРМЯТ ЯКИ ДАЛАВЕРИ...ДАВАТ НА ОЛИГАРСИТЕ И ПОЛУЧАВАТ КОМИСИОННИ-ИЗБОРИ ИДВАТ-ГЛАСОВЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАПАЗАРУВАТ-ПРОПАДНАЛА ДЪРЖАВА

8

овцата

преди 11 години

Тези служители получаат заплащане равно на чистачката им в пречиствателната станция, която е равна на 300 лв. с 10 лв. по ниска от минималната. Пълно безобразие... освен това са лишени от вредни, от ободрителни напитки за нощните смени, нарушени са браншовите споразумения и прочее. Безобразията са във всяко едно направление в сектора. А да, назначават се хора като историци, ренгенолози и други неквалифицирани люде за лаборанти , но институцийте се крият е нежелаят да влезат на проверка....

7

овцата

преди 11 години

И... какво се получава теци "Асоциации" вдигат цените на водата без основание. Крадат не сабо от потребителите, защото цената на водата не отговаря на качеството на предоставяната услуга, включително и качеството на питейната вода, но и своите служители. В Кюстендил е същото положение- скъпа вода и минимални работни заплати на работниците, които денонощно обслужват пречиствателната станция за питейна вода. Тези служители носят личната и морална отговорност за здравето и живота на населението.

6

VODOMERO

преди 11 години

BOQT NASTANA ,TUKAT SARCA NI. ETO GI NOVITE DUSHMANI

5

крадци ненаситни

преди 11 години

Кметицата на Троян не е в час след като твърди че в Ловеч водата е 1,32лв. отдавна поне от 2 години в Ловеч водата е 2,24лв. с ДДС за кубик. Целта на окрупняването и отнемането от общините на общинските дружества е даване на концесия на водния сектор или продажба. Комисионната за това е в милиони. Така стана и с БГА Балкан, така стана с Кремиковци, С Нефтохим Бургас, с енергото и т.н.......... Не се ли задавихте от лакумия господа депутати?

4

Анонимен

преди 11 години

Кражбите продължават,далаверките не спират! Който окрупни повече дружества,той ще контролира цената на водата ! Едно от малкото безплатни природни блага,които останаха не монополизирани на пълно ! За това очаквам цената на водата и 10 лв.за кубик да стане ! Сега остава и въздуха да се даде на концесия,и на *** ми дебитомер за изпърдяване да ми монтират,нищо няма да ме очуди!

3

Анонимен

преди 11 години

NALI NA SOFIQ VODATA TRQBVA DA POEVTINEE

2

RIZOTO

преди 11 години

PO4VA SE NOVA DALAVERA

1

анонимен

преди 11 години

Отново нечий интереси,отново налагане на Монопол.Баста,ГЕРБ да си обира крушите