24

Анонимен

преди 11 години

Мъдро решение от тяхна страна, малко време остана до отпадането на всички забрани, няма смисъл да се бавят. Ако не е днес ще е утре. Същото важи и за всяка друга страна, която още ни ограничава. Най-после този период е към края си и те нищо не могат да направят.

23

Анонимен

преди 11 години

франция пак бърка като пуска българи,българите ще се отворят *** и на французи.ще кажат аман от престъпленията им.особенно от кражбите.

22

шуки

преди 11 години

Франция се отваря ***...

21

Badi

преди 11 години

*** мръсни кога ще им удвоим ние митата за внос и и изискванията за визи.

20

Анонимен

преди 11 години

Франция е отвратителна дупка пълна с араби и ***. А "Французите" са отвратителна ***.На американците, *** и отрепките от 3-я свят лапат, а на нас ни се дразнят.Уруди.

19

balkan 65

преди 11 години

овчар си ти .......

18

До 14

преди 11 години

Смешници като Вас нямат място в ЕС:) Я кажете - ако сте *** и не отговаряте на изискванията за образователен и професионален ценз и нямате в сивито си допълнителни сертификати+ трудов стаж по специалността си и работа по правителствени ИТ проекти, кой ще Ви наеме за "ИТ мениждър" в една Франция;) Щото масово *** мнямат оснбовно образование, какво остава за висше+ позния по съответният език:)

17

Васо

преди 11 години

Тука само коментари на гербаджии и антигербаджии. Никой не видях да пита, къде може да прочете списъка та да си намери работа във Франсето. Може би всички са цъфнали, та вързали в Отечеството, даже не могат да си похарчат заплатите. А може би от някъде им плащат сегашните и бившите господари (те са едни и същи), да не се разбяга стадото. Франция е страна на свободата и този акт на френското правителство е последното потвърждение на това, ама да си плещим, и плюваме тука.

16

Анонимен

преди 11 години

Франция удвои професиите за *** от румъния и българия.

15

Personne

преди 11 години

do 13: tu as raison, mon pote :)

14

Do 17

преди 11 години

s takova mislene napravo si za kuhnqta i chiniite. dori moje i za chistach na kenef da se probvash, no do tam :)

13

Анонимен

преди 11 години

По-добре да мия чинии във Франция за 1000 евро отколкото да мия чинии в Бг за 100 евро и някой газ ди ми се прави на бос.

12

линк моля

преди 11 години

ако може списък на всичките професии, стана ми интересно. като цяло на франсетата само "Legio patria nostra" им признавам - защото е от чужденци! ;D

11

Овчар

преди 11 години

Овчари като българите нямат място извън родната им татковина ! Не се напъвайте излишно и не ставайте за смях моля !

10

Франсето

преди 11 години

J'adore bosser en France mais il faut parler la langue, sinon ils te prennent pour un con. Bisous a tous

9

Анонимен

преди 11 години

Dnes.bg, това е новина от Четвъртък-Петък миналата седмица!

8

мхм

преди 11 години

До роби:Aбсолютно съгласен!Също така, мизерстващите ни и гладни калени от несгоди момченца, ще заминат да станат пушечно месо във Френския чуждестранен легион срещу заплата която на практика е по-ниска от на кадроваците ни които ходят по мисии в чужбина

7

bbb

преди 11 години

Samo nikoi da ne se zablujdava che bez frenski ima shans :)

6

Физкултурник

преди 11 години

Помпаджии и пожарникари не търсят ли?

5

роби

преди 11 години

Миячи на тоалетни, чистачи в кухнята, хамали, просяци, *** и други "елитни" френски професии. После нашите хора - мигранти при завръщането си, ще си сменят дограмата на къщата и ще си купят кола-втора употреба. По- учените могат на напишат и по някое книжле на тема "Спомените на един мияч" или "Как да се харесаме на местният предприемач". И после управниците ще ни уверяват, че не сме задният двор на ЕС.