178

а

преди 11 години

Бойко, нали сте уж демократична партия, а всичко ти решаваш еднолично. Пък и с тази жълта блуза си баш Кралят-слънце, но не от Версай, а от Банкя.

177

ДЖОДЖО

преди 11 години

Нямате ли чувството, че когато генералът наш говори, сякаш някой друг го ползва за рупор? Или за едно дебело лицемерие, зад което стои тъмен балкански бабаитлък и нагаждачество едновременно, пъчене и думкане в гърдите. Павианът като цар на животните. Чалга манталитет, мачовщина, нарцисизъм и пошлост. Всепозволеността на едно поведение, чийто безстилие е отчайващо.

176

Христосова

преди 11 години

Разправят,че Дянков бил ***.Бог да го пази.

175

социално слаб в БГ

преди 11 години

Няма работа. Няма пари. И си викам, така и така съм безработен, що не скоча до Гърция.Паля BMW-то и тръгвам.Стоях само две седмици, няма пари.Върнах се тук - мизерия.По цял ден си мия BMW-то, скука.

174

Анонимен

преди 11 години

Тъпан бие ***.Боко вика аз съм цар.

173

БГ пенсионер

преди 11 години

Обажда ми се некъф по джи си ема и ми вика "требват пари защото сина ти го загази".Той сина нали е в ю ес ей и бая пари ще трябват си мисля.Веднага тегля от картата $ 20 000 и му дадох на онзи.Ей глад и мизерия едвам се издържа.

172

Анонимен

преди 11 години

Няма смисъл да решава каквото и да е било. По-добре да си тренира ан*са, че го чакат щастливи години с Рънърса.

171

Сусамчето

преди 11 години

***.Не разбирате ли,че комунистите управляват с поставени от тях лица.Пример боко.

170

До Охо Бохо

преди 11 години

"Индианците от резервата не са това за ,което се мислят. Желания големи, възможности малки. "Е ти явно си от тях. Луд фен на Винету. Като пишеш "не са това за ,което се мислят." запетайка се слага преди "за". Та само да ти намекана, че и ти не си това, за което си мислиш.Не бил индианец. Обаче образованието - същото.

169

Анонимен

преди 11 години

Каква е разликата в комунистическата принадлежност на членовете на Герб и на БСП.. Водещите фигури в БСП са синове и дъщери на Комунистическите лидери от едно време, а членовете на Герб са синове и дъщери на работната ръка комунисти - шофьори, охрани, партийни секретари и тн.. Вие можете да плюете на комунисти, обаче поне в БСП комунистите са учени хора с образование и познания, а ващите гербери са потомци на бачкаторите

168

СКАНДАЛНО

преди 11 години

БТВ канят Мишо Шамара и го изгониха преди да даде интервю

167

Лещака

преди 11 години

Тъпан бие ***.Боко вика аз съм цар.

166

Вирус

преди 11 години

През май ще решаваш само къде по-добре да се скриеш!

165

Охо Бохо

преди 11 години

До АнонименБраво!Индианците от резервата не са това за ,което се мислят.Желания големи, възможности малки.

164

Анонимен

преди 11 години

Тиква... други проблеми ще имаш догодина... основните ще са за цвета на раираните пижамки за теб и шайката ти нагли, крадливи и некадърни ГРОБ-ари...

163

Анонимен

преди 11 години

"Премиерът не иска да го питат по въпроса дотогава."Този за пореден път доказвва безразличието си към българския народ. Един политик (какъвто и да е) би трябвало да поема отговорност, а не да се крие от нея. За поемане на отговорност не значи само да се взимат облаги, а и да се поемат трудни решения. Като политик не можеш да викаш само "Искам това, искам онова". И това не е единичен случай. ББ постоянно го представя като не си прави труда да отговаря на неудобни за него въпроси.

162

Анонимен

преди 11 години

Който не е бил на власт в БГ той не се е осирал.Комунистите *** цялата държава, ама на тях не им пукаше, те затова бяха взели с преврат властта.После "демократите" и те нищо свястно не направиха.

161

Иво Андонов

преди 11 години

Шамара премиерДжаро президентКуката шев на МВР

160

Анонимен

преди 11 години

Форуми пълниПлощадите празни.Хората умниСтомасите гладни.Въздишки по ЖивковПо Брежнев, по СталинИ поглед към западаПълен с очакване.Думи - делаТотално различни.

159

До глутница другари

преди 11 години

Изберете др Кутев за пр на БСП много ме кефи