26

чужденец

преди 11 години

За щъркела добре! Ама колко бастунстанци ще изпукат от глад и студ тая зима няма да истина!

25

Татко

преди 11 години

*** в устите на майките на всички злобилни ,комплексирани ,грозници - нереализирани в живота ,които искат да убият щъркела поради някаква болестна причина в самите им мозъци... Дано ви се струпат тежки болести и страдания! Така зад компютъра сте много големи ..но при първия проблем ще плачете ,о жалки същества такива! Вие сте грешка от самото си зачатие , по всяка вероятност сперматозоидите не са били качествени .... Дано страдате мръсни ***! Жал и мъка за вас до последния ви час!

24

Милена до 26

преди 11 години

Ха ха аман от псевдо европейци като тебе, които си мислят, че са нещо повече от средностатистическия български селянин :) Какво толкова 25 обича щъркелово месце, а и виж колко раздърпан и съсипан е тоя убит щъркел. ти пиле ядеш ли? е щом ядеш пиле имаш правото да мълчиш !

23

Европеец

преди 11 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

До БългаринЖалко, че не може да осъзнаеш колко си ***.

22

Българин

преди 11 години

Как не живея там да му изпратя една оловна съчма 5.5 от турските те са по тежки и да пратя клетата му душа на юг !

21

Deathstalker

преди 11 години

Невероятно красива птица!!1 Не мога да й се нагледам!!!!!

20

незнайко

преди 11 години

Бях чел някъде, че това е птицата с най-голям КПД по време на полет. С други думи, връх на еволюцията при пернатите.

19

Анонимен

преди 11 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

Пазете я тази божа птичка, защото е пълно с жестоки *** и садисти, които си го изкарват върху невинните животни.

18

maledicted

преди 11 години

Сладур :)

17

Гладен Пеню

преди 11 години

Като го гледам това хвъркато във фурната и да замирише така на печенко

16

ВСВЕ

преди 11 години

Това сме ние българите...Погледнете само човечеца,които го храни...Личи си че е беден,но определено с голямо сърце и душа!Докато богатите българи най-много да му направят някоя снимка с ай фона от мерджана.....Светът е пъстър....

15

Анонимен

преди 11 години

Това, че щъркелите убиват себеподобни, които са били в контакт с хора е абсолютен мит. не знам кой го разпространява и защо, но не е вярно.Предполагам идеята е добра - да държи хлапетата на страна от щъркелите, дори да искат просто да им се порадват. Но все пак не е вярно.

14

Анонимен

преди 11 години

още малко климатични промени и няма нужда да ходи до африка...клюна му е червен доста значи е ходил и знае къде е, щом се е оцветил от минералите и водораслите там

13

Анонимен

преди 11 години

Щъркелите отлитат на юг през есента, не защо им е студено зимата, а защото хранителните ресурси не са достатъчни. Ако хората го хранят - ще оцелее, но би бил голям късметлия сред толкова много кучета и недоброжелателни индивиди.

12

123

преди 11 години

Не е трябвало да му позволяват да гледа Vip Brother. Горкото животно съвсем се е оплело след изказванията на Zlatka Map Inc.

11

ПорЦелан

преди 11 години

Добитъка е дал фира! Ако се грижат за него и го приберат когато стане студено ще изкара още една зима или две ако не го пребият другите щъркели като се върнат догодина. Другите са оставили защото е стар, болен и ли и двете заедно. Някой път изхвърлят и част от тазгодишната реколта, но те почти не могат да летят и само хората ако ги хранят оцеляват.

10

bbbb

преди 11 години

Не номер 3 този юнак хич не е объркал посоките.Просто вече е стар и не може да прави дългите прелети до южните страни.Всяка година на есен хиляди щъркели отлитат на юг,но това са младите такива.Старите не могат вече да летят толкова дълго без почивка и остават там където са кацнали напролет, а студента зима ги убива.Дано от центъра в Стара Загора да му помогнат да оцелее тази зима,но този щъркел е стар и скоро ще е пътник за съжаление.

9

Българин

преди 11 години

Хе-хе - ного готин щрък.

8

Анонимен

преди 11 години

Много е красив!А и не мисля, че трябва само за гафовете на ГЕРБ да ни пишат. Даже ми писна от новини, които изливат песимизъм и гадно чувство с кофите. Имах нужда да видя и нещо красиво и приятно. То няма да омаловажи неприятните неща, но човек има нужда и от красота в живота.

7

violeta

преди 11 години

доколкото виждам на снимките - има пръстен на крака, дали вече не е бил в центъра и от там да е свикнал с хората