10

до №1

преди 11 години

За такъв текст и гавра с националните символи е редно да бъде привикан и съден...Още повече, че не говорим за нарушаване на политически, религиозни или други права! Много правилно са привикани, и следва да бъдат осъдени. Но за това си има институт, наречен съд. Като гражданин на тази държава осъждам асоциалното им поведението с което ме обиждат като българин по най-*** и просташки начин. Под това знаме се е бил дядо ми и е проливал кръвта си за България.

9

Анонимен

преди 11 години

ЦИРКА ПРОДЪЛЖАВА..ЩО Е ТОВА ЖИВОТНО-ВСС-ЯСЛА ЗА ЯКО ЛАПАНЕ И ***!!!!

8

Анонимен

преди 11 години

До наглите социалисти Манолова която хвалеше братя Галеви дава оценка за избора на ВСС на това какво се казва

7

da de!

преди 11 години

"ЧЛЕНОВЕ"....!В ПарАламента ,НИКОГА не вземат ---правилни решения ,винаги са.......... ПРОТИВ НАРОДА !

6

Ivan Grozni

преди 11 години

Когато пряко избираме министър председателя(или рпезидента, ако станем президентска република), председателя на народното събрание и депутатите, полицейските шефове и магистратите, и с еподсигури подходяща законова уредба за свобода наслвото и медиите - можем да зпаочнем да говорим за демкрация..т оя комунистическо-капиталистическо-олигархичен фалш в моемнта не става и за дъержава то тип стан...

5

Генерал Луков

преди 11 години

.... В Абсурдистан вече и на "БЕЗпросветните и откровенно простите" е безпределно ясно как минават такъв вид "избори" :) :) :) Ще бъдат избрани "ПРАВИЛНИТЕ ХОРА" - посочени НЕ от тия "кукли на конци" в така наречения ни Парламент.... а разбира се от тези,които им дърпат конците отгоре :) :) :) :) :) .....

4

chicago

преди 11 години

Интересна държава сме.Съдебната система независима пък има квоти от парламентарно представените партии.Народа избира парламента,пък депутатите с имунитет пред съдебната система.Уж се водим демократична държава пък един човек решава социалния статус на милиони хора.

3

Валери

преди 11 години

Кандидатите се представят за някакви ангелчета а не за мошенници съсипали цялата държава. Всичките тези "честни" магистрати не са осъдили нито един голям престъпник а за най добро качество се изтъква, че са работили и преди 1989 година. На такива хамелеони едва ли някой нормален човек може да има доверие.

2

Вашшшш-а мам- ГРОБ

преди 11 години

В днешната преса: 26.09.2012ГОРЕЩО::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::"" Управляващите заговориха и за данък върху пенсиите """"Вашшшш-а мам- ГЕРБ!!!!!!!!!!!!!!Другото без коментар!

1

dodev

преди 11 години

chestita pobeda , Kubrat Pulev! Pojelavam ti da si zdrav i stastliv s pobedata i novi uspehi v tvoyata profesia za radost na bg narod!