49

Диман

преди 11 години

А няма ли, някаква възможност, да си ги сменяме на три месеца?!! *** с *** такива!!!

48

муспи

преди 11 години

Дянков препоръчва, за да няма недоволни, при увеличаването на заплатите да се удържат всеки месец шофьорски. Също и на пособията естествено, защото лукавия народец ще се крие зад безработицата. Ще кряснат от Париж - а ***! Това е дискриминация! Спокойно фашисти, *** карат без книжки, и коли имат безплатно! Те са най успялият етнос у нас, защото са умни. Как онея, другите ***, дето избягваме да им споменаваме името, държат всички банки в света? Ум от тях и разбиране от нас.

47

Тихомир Томов

преди 11 години

До Знаещ Не става дума за Евро , а за Еврейско законодателство . нали затова ходиха там да им кажат как да продължат с подигравките към нацията

46

Питащ

преди 11 години

А тези които имат тези категории, но не упражняват шофьорска професия за чии киндел да си сменят книжката през 5 години. Пари трябва на бюджета, това е цялата работа. Като няма работеща икономика и бизнеса да внася данъци ще пълним бюджет с нови такси и глоби в невиждани размери.

45

Валерои

преди 11 години

"Хората се чудят как да работят, а ние се чудим как да им пречим" - Този без да иска е налучкал истината. Всеки който се опитвал да работи за себе си в последните 20 години я знае тази истина. За да започнеш и най дребен бизнес трябва да платиш на куп дебелогъзи чиновници които ти дават наставления за неща от които нямат понятие и ти губят няколко месеца в излишно събиране на документи и плащане на такси. А глупостта със смяна на книжките е поредното изнудване от самозабравили се милиционери.

44

шофьора

преди 11 години

А сега да ви кажа как се става шофьор в любимите на нашите управници САЩ. Купуваш си вестник и като видиш обява, че на еди коя си дата в 10 ч. сутринта на ъгъла на 16-то авеню и 24-та улица, полицая Смит ще чака желаещите да се сдобият с шофьорска книжка - отиваш. Качваш се при полицая и караш около 4-5 преки - ако не минеш на червено и не сгазиш никого - след обяд отиваш и си получаваш книжката...

43

Анонимен

преди 11 години

ТУК ВЪВ БЕЛГИЯ КНИЖКИТЕ СА БЕЗРОЧНИ

42

шофьор

преди 11 години

А защо не всяка година?Или по-добре на всеки 6 месеца?

41

гост

преди 11 години

Според опозицията това е поредният начин да се събират такси от хоратаА къде е опозицията , та не е в парламента?Поправките са приети с 80 гласа ЗА, 7 Против и 7 въздържали сеКЪДЕ Е КВОРУМА

40

Анонимен

преди 11 години

тия направо ни разкатаха , какво ли не измислят да събират пари. комунизма си отива догодина /герб/ спете спокойно

39

Анонимен

преди 11 години

Имам колега дето ги осъди за смяната на номерата о още си кара със старите .Носи си и съдебното решение при талона на колата и му дреме на шапката.

38

Анонимен

преди 11 години

Да, да, ще се съдим.Моята е издадена за 10 години!

37

шофьор

преди 11 години

За незнаещите да обясня как се става "професионален"шофьор - първо вземаш книжка за кат.С - около 1000 лв, после трябва да работиш 2год. и да се явиш за категория - около 500 лв. след това се явяваш на психо - 50 лв,след него - за карта "за професионална компетентност" - 400 лв., след туй за дигитална карта за тахограф - 160 лв- общо около 2200 лв.И сега на всеки 5 години - че при тия заплати за 5 год. дали ще ги съберете?

36

Анонимен

преди 11 години

НЯМА ЛИ КОЙ ДА ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА И ДА ИЗРИНЕ *** ТАМ !

35

Darina

преди 11 години

До Емо - Емо, никой няма да ги проверява дали могат или не да карат, а просто ще им вземат парите за нови книжки, което няма нищо общо с кадърност или некадърност

34

Димов

преди 11 години

Пълни глупости са това, както беше преди с номерата, от ЕС най-вероятно са дали съвет, не са спуснали директива. В Германия, има хора карат със старите номера, които не само нямат синя лента, звездички и други глупости, ами са и с различни узначения на старите окръзи.Освен това има букви характерни само за тяхната версия на латинската азбука, защо ние да нямаме кирлица? А книжките от категория "В" до скоро не се сменяха никога, на 60 със снимка от 18 годишен.

33

Емо

преди 11 години

Не се оплаквайте, пилотите ходят на всеки две години на серия от изпити и тестове в продължение на ДВА ДЕНА!!! Това е най-малкото, което може и трябва да правите! И вие носите отговорност за много хора и пари, ето ви още един повод да поискате поне малко завишение на доходите пред шефовете си. Не ме разбирайте грешно, вашата работа е тежка и отговорна и не знам защо е толкова ниско заплатена! И колкото повече пречки има за некадърни и компетентни шофери, толкова по-добре за кадърните такива ;)

32

Анонимен

преди 11 години

Абе ей, седнете си на задниците, че вече не се търпите бе! Не разбрахте ли, че което и да е правителство, което си чеше г*за с нас не е прокопсало! Айде мъната, ...че да не почнат да падат камъни от небето!

31

Анонимен

преди 11 години

Никой не те задължава да си с категория С. Като я имаш ще я менкаш на 5 г. Ако не искаш пробвай да се откажеш. Вероятно има начин.Много мрънкате бе! И защо не бачкате?

30

Анонимен

преди 11 години

Да питам, с каква цел са тези табели: "Превоз за собствена сметка", "Случаен превоз" и имаше още 1 ако не се лъжа? Виждало ми се е супер безсмислено и никъде не съм виждал такива надписи по камиони и автобуси, а съм всеки ден на път по работа (Германия, Франция, Швейцария, Австрия, Холандия, Люксембург). Единствено си слагат табели: Пауло, Ханс, Мустафа.....