10

Анонимен

преди 11 години

neka hvarchat HRISTIANSKI GLAVI !

9

ПЕШО КРИВИЯ

преди 11 години

НАИ ИЗОСТАНАЛИЯ ,НАИ НЕ ЦИВИЛИЗОВАНИЯ , НАИ АБОРИГЕНТСКИЯ СВЯТ-МЮСЮЛМАНСКИЯ ИМА НАИ МНОГО ПРИТЕНЦИИ СПРЯМА НАИ ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ СТРАНИ-ЕВРОПА И САЩ?!ТЕЗИ АБОРИГЕНИ МОГАТ МНОГО ДА ИСКАТ И ВИКАТ КОГАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА ТЕХНИТЕ ПРАВА НО КОГАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА ПРАВАТА НА НЕ МЮСЮЛМАНИ -ТО ТЕ НЕ СА ХОРА И ТОВА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ.ПРИМЕР -МНОГО СЕ НЕДОВОЛСТВА ОТ ИЗРАЕЛ НО ЗА ПРАВАТА НА КЮРДИТЕ НИТО ЕДИН МЮСЮЛМАНИН И ДУМА НЕ КАЗВА?ВСЪЩНОСТ МЮСЮЛМАНИТЕ СА ТАКИВА СПОРЕД ТЯХ САМИТЕ СИ ,НО НЕ И СПОРЕД САМИЯ МОХАМЕД.

8

AZ

преди 11 години

Добре де. Пишете за всякакви протести - Арабския свят, Русия, Китай ... . Защо не се намери един журналист да напише за арестуваните 10ки протестиращи в Ню Йорк "Окупирай Уолстриит" ?????Толкова яко ли са ви хванали за топките ??

7

ANONIMEN

преди 11 години

MOXAMED BIL NA LUNATA NQMA GO TAM USA I RUSIQ BQXA TAM XAXAXA

6

Анонимен

преди 11 години

Християните ако публично съдят или се присмиват на мюсулманството като религия, то би трябвало да осъдят всяка друга религия започващо от най-АНТИХРИСТИЯНСКАТА.ВИЖДАМ ТОВА САМО КЪМ МЮСУЛМАНИТЕ,следователно ми е ясна работата.Които се смятат християни да разпространяват,което учи Исус на ВСИЧКИ хора,а Бог ще съди накрая.Който мрази мюсулманството,но е без проблем с други религии,които осмиват и отричат Исус не е християнин .

5

до1

преди 11 години

Кои сте"вие"бе 1.Я каже от кое "толеранство "християнството в Европа е на заличаване под маската на "демокрация".Знаеш ли какво казва мюсулманството за Исус Христос?Коя е ръката заличаваща всичко свързано с Него ?Мюсулмани ОТ ВЕКОВЕ държат ключа за най-святото християнско място в Йерусалим,отключват сутрин в 4,вечер заключват.

4

Анонимен

преди 11 години

Безсрамната антисемитска пропаганда срещу арабите и мюсулманството като цяло продължава истерично.Западът трябва да подобри отношенията си с тях,убийците на американските дипломати да се накажат и ционистката пропагандна машина преследваща интересите на ционисткия режим да бъде спряна по някакъв(мирен)начин но и подведена под отговорност за лъжи,манипулации и кампания на фанатична омраза срещу мюсулманския свят,децата на Авраам.

3

Анонимен

преди 11 години

Кой нарича това недоразумение филм? Няма толкова долнопробен порнофилм. Откъде всички мюсюлмани го намериха и гледаха и кой умишлено им го навря в лицето? Това са подстрекателски манипулации!

2

до 1

преди 11 години

там е проблемът,ако Сте гледали филма,той не е в рамките на допустимото иначе за всичко друго съм напълно съгласен с Вас.

1

Не го знам този филм

преди 11 години

Мога да кажа само:1. Не бива да бъдат обиждани чувствата на хора,които вярват в някаква идея или религия.2. Ако обаче критиката или иронията са в рамките на допустимото, смъртните заплахи спрямо автора на критиката само излагат онзи, който си е позволил да заплашва.3. Протестиращите да си припомнят онзи случай в Северна Европа,когато беше махнат кръст от стената на християнска сграда,само защото мюсюлманин се оплака,че са накърнени религиозните му чувства.Ние можем да сме толерантни. А вие?