290

Българин

преди 8 години

Браво на сръбския премиер! Една достойна и почтена позиция, която трябва да бъде за пример на всички държавници!

289

Стефан Чолаковъ

преди 10 години

ОТПРАТИХА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ С ФОТО-blitz.bg/news/article/219147-Мръсницата всред мръсниците се откроиНа стълбите на горе и на долу власт МЕЧТАНе желаят да се снимат в близу нащеС най-първата от първите жени без *** !-Бягат хората от нея да са близкиНе се привличат както в рекламите предишниМоже би мръсницата иска да е първаТя единствена е в бяло без прегръдка !-Студентско Академично общество решиНаграда дава *** без брада да се веселиНии пачаври учени и академични Х

288

илко

преди 10 години

Хич не ви и трябва тоя ши*ан европейски съюз.Разпродавате си икономиката и започвате да се молите за кредити за да си купите техните стоки.Това е ЕС.Колко български производители си продават продукцията в ЕС?

287

Някой си

преди 10 години

Истината е, че в политическо отношение винаги са били по-добри от нас. Колкото и да не ги харесвам, заради исторически злини, мога да потвърдя, че в политиката са доста успешни. Ех, тежко ѝ на България с такива политици...

286

NezavisimNacionalist

преди 10 години

србе на врбе

285

Анонимен

преди 10 години

Това, което сме били, сякаш отдавна не сме...А Сърбите продължават да бъдат, въпреки всичко. У нас са останали искрици вяра и любов. Дано някога се възроди този наш народ болен!

284

само така

преди 10 години

СЪРБИТЕ СА ИСТИНСКИ ХОРА, РОДОЛЮБЦИ, А НЕ ПРОДАЖНИЦИ КАТО НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ. СЛУГУВАТ НА ЕС, А НАРОДА 23 ГОДИНИ ТЪНЕ В МИЗЕРИЯ.

283

БРАВО НА СЪРБИТЕ

преди 10 години

ДОБРЕ ДОШЛИ В ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ - ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА ЗА УСПЕХА И НА БЪЛГАРИЯ!

282

Сите србе на врбе

преди 11 години

Сърбите загубиха Косово, загубиха и Македония. Не позволиха Македония да бъде част от Майка България. Големите печеливши са албанците. Към Албания ще се присъедини и Косово, после и поне половината Македония - поне на запад от река Вардар. Унгарците във Войводина се ослушват и те, Унгария призна Косово. Санджак е пълен с мюсюлмани, долината на Прешево с албанци.....та те сърбите ще имат ли територия дето да вкарват в ЕС? Цялата им държава ще се разпадне от беднотия, имат само един Белград.

281

Анонимен

преди 11 години

hahaha i posle i Kosovo shte priznaqt, nqma strashno.Srbiq i zaedno s Makedoniq, Ukraina, Moldova i Albaniq nai-bednata strana v Evropa.Koi vi iska vas v ES che shte mi se penchi tuka kakvo iska i kakvo ne?

280

Анонимен

преди 11 години

До Б Р А В О И В И Ц А На какъв "мъж"ми се прави един плондер,който не знае,кога да спре да яде и не прилича на човек?Страхливци и ***...и са всички изнасилвачи и убийци на жени,деца и вързани мъже/в Сребреница,Книн,Дубровник,Сараево.../във войната в бивша Югославия,като сърбите!

279

Анонимен

преди 11 години

До патриотин Не става дума за надупване,а за толерантност.Нашите "мъжкари"от БКП/БСП са големи мъже,когато пияни пикаят във фонтани,бият жените си и се надупват пред Русия!

278

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен Тя,природата вече се е "изказала" по въпроса за простотията на Дачич-чрез неговия вид,да ме прощава Господ!Грозните мисли правят човека още по-грозен.Лидерката на косовските сърби Рада Трайкович казва за него,че като го слуша мисли си,че е пиян.А лидерът на ЛДП в Сърбия Чедомир Иванович га нарича "патетичен националист".

277

Анонимен

преди 11 години

До Б Р А В О И В И Ц А Говорителят на Милошевич и премиер на социалистическа и националистическа Сърбия Ивица Дачич, каза буквално следната:-"Изем ти ту Европу,ако улазна карта е гейпарада!"Което е трудно да се преведе,особено ако го казва *** селянин,свинар от Сърбия!

276

Анонимен

преди 11 години

До Б Р А В О И В И Ц А Хендикепът Дачич е патетичен ***!

275

sasho БОКЛУК СИ ТИ

преди 11 години

А НЕ БЪЛГАРИТЕ ЩОМ СИ ПИШЕШ ИМЕТО НА ЛАТИНИЦА И КОЙ ТИ ПОЗВОЛЯВА ДА НИ ОБИЖДАШ И ДА ГОВОРИШ ЗА ВАНЧЕ МИХАЙЛОВ ЕДИН ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ УБИЙЦИ В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ!!!

274

Б Р А В О И В И Ц А

преди 11 години

БРАВО ДАЧИЧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

273

Анонимен

преди 11 години

Едно голямо Браво за г-н Дачич

272

хех:)

преди 11 години

О неразумни и юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин и не четеш, и не говориш на своя език? Или българите не са имали царство и държава? Толкова години са царували и са били славни и прочути по цялата земя и много пъти са взимали данък от силни римляни и от мъдри гърци. И царе, и крале са им давали своите царски дъщери за съпруги, за да имат мир и любов с българските царе. От целия славянски род най-славни са били българите, първо те са се нарекли царе, първо те са имали патриарх, първо

271

членка на ЕС

преди 11 години

Е, при нас гей-парадите са ежедневие....