46

Анонимен

преди 2 години

Да гърми.

45

БАРИ

преди 11 години

много се радвам .дано никога не ги хванат.дал бог всеки му по дебели пачки.зада разберат как се прави спейза по италиански.

44

БББББ

преди 11 години

Незнам колко хора знаят за този факт, но единствения човек, който е успял да фалшифицира едно доларови банкното и са го хванали 20 години след смъртта му е българин. Така, че от едно време е зародено в българите!!

43

Анонимен

преди 11 години

da go du-at balacite

42

Тома

преди 11 години

Всичкото евро и долари е менте по принцип. Нямат никакво покритие. Защо преследват фалшификатори на ментета? Какво стои зад тази хартийка?

41

смешка

преди 11 години

Няма как да имаме такива добри фалшификатори ,дори и с помощта на държавата пак не е възможно ,защото нямаме достатъчно добра техника за това ,дори истинските български левове се печатат в чужбина ! А спрете с фантазиите ,добри фалшификатори сме били ,добри обирджии на банкомати сме били ! Те затова дори и неграмотните маймуни от Уганда ни хванаха добрите обирджии на банкомати ! Лошото е ,че като лъжем ,че "сме добри ", сами си вярваме !

40

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Тук мнения дават хора ,които никога не са виждали евро ,или са виждали евро банкноти 1-2 пъти през живота си ! Тези фалшификати са за балъци като вас ,опитният човек който всеки ден пазарува с евро ,няма как да бъде измамен ! Пак казвам на многознайковците ,тази много тънка сребриста лентичка няма как да се фалшифицира ! Тя се вижда само като вдигнете банкнотата към лампата или слънцето ,а вътре в лентата е изписана стойността на банкнотата ! Това от Дойчебанк съм го питал !

39

до 38

преди 11 години

Има разлика от правенето на перфектни фалшификации до просия,проституция,кражби и убийства на възрастни и беззащитни хора,***!

38

Анонимен

преди 11 години

И ПОСЛЕ САМО *** НИ ИЗЛАГАЛИ ПРЕТ ЕВРОПАТА И СВЕТЪТ,ПЪК НИЕ СМЕ СВЕТА ВОДА НЕНЕПИТА. ПО КРАДЛИВИ ,ПОДЛИ И МУШЕНИЦИ ОТ НАС НЯМА.

37

Анонимен

преди 11 години

Е като нямаме пари си ги рисуваме

36

Анонимен

преди 11 години

Има нещо много странно относно тези фалшификации.Как така ги фалшифицират?Армия от високообразовани експерти не могат да направят така ,че банкнотите да са някакъв вид полимер метал и хартия едновременно?Така,че никой да не може да изкара същата смес от материя?Или пък цялото изображение да бъде някакво холограмно,триизмерно и същевременно с това променящо цвета си?Много се съмнявам.Фалшифицират ги много, защото самите им създатели са ги направили такива в желанието си да икономисат средства

35

*

преди 11 години

Жалко че таланти, които в България има много, се оценяват само от мафията, вместо държавата да създава възможности такива хора да създават нещо креативно а не криминално,

34

7

преди 11 години

това са хората на Джаро

33

МОЛБА

преди 11 години

Момчетата да нарисуват един милярд евро . Ще ги платим на аятолах *** неостоика по договорите .

32

Анонимен

преди 11 години

Следваме теадицията.Нали българин разцепи американския долар преди около 70 години.Не съм сигурен за годините,но останалото е истина.

31

Анонимен

преди 11 години

До ВИЖТЕ ТОВА

30

Анонимен

преди 11 години

До 17 Абе умен нашичките в Италия им изпразниха автоматите за цигари с фалшиви евро монети .Много сме добри в глупостите

29

ВИЖТЕ ТОВА

преди 11 години

blitz.bg/article/13103Нашенецът няма грешка.

28

До ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

я не се излагай....

27

ДО 28

преди 11 години

Добре де, къде е това? Къде е тая новина...не е тука.....сподели линк барем да идем и да про4етем или видео материал.