110

един

преди 11 години

До Killuminati Евреите нарочно предизвикват ислямската религиозна общност. Всичко останало е следствие. Където стъпи американски ботуш настанаха страхотни размирици и скоро няма да се възстанови спокойния живот .

109

Виктор

преди 11 години

До НайденовАрабите са най-наглото и подло племе и ако не ги респектираш си свършен. Да се научат да работят, а не да се отнасят с чужденците като с бели роби. Който е бил там - ще разбере за какво иде реч, другите пишещи просто политиканстват и си чешат езиците.

108

Metozi

преди 11 години

На печалифшите Честито!!!САЩ отново влизт във война "без да дават обяснение на света защо"...имат си мотив нали??? ...Хора с ниво на мислене малко по-високо от средното могат и сами да се сетят кой е сценарист и режисьор на продукцията...

107

Анонимен

преди 11 години

На тоя кучешките му зъби са малко като на вампир.

106

Сатанаел Алахов

преди 11 години

До do 122Много, ама много си *** бе, ***!

105

do 121

преди 11 години

Много филми гледаш ....все с вашите конспирации си пълните главите . Мюсюлманите са спокойни хора не правят атентати и открито не заявяват колко ''обичат'' американски народ , нали *** ?

104

Анонимен

преди 11 години

1. Създаване на мотив и подклаждане на страсти - антиислямски филм.2. Убийство с чуждия мотив, ето виждате ли колко са гадни ислямистите, те ви убиха посланика, вие стойте със скръстени ръце! Това са ходовете на Сатаната, на които вече повече от 100 години сме свидетели и понасяме лъжи и чудовищни античовешки актове!

103

Анонимен

преди 11 години

Ционистите го убиха, защото са бясни на Америка, че не се навива за удар над Иран!

102

Анонимен

преди 11 години

О рамбо, сваляш посланика на САЩ и си разкри душата пред нас. Ние знаем, че е гей, Дори на парад беше.Той ли те инструктира как да водиш пропагандата във форуми. Или си изкарал курс на обучение.

101

Анонимен

преди 11 години

Не сте разбрали Рамбо от форума. Той е кумунист. Живее в комуна в Израел. Или кибуц. Май не му е понесло добре, да живее от всякъде заграден с бодлива тел и стени и се е сбъркал. Но е намразил комуните. Които му се привиждат навсякъде. Явно е намразил и комунистите, които са живеели в комуните. И резултата го четем.

100

Анонимен

преди 11 години

Познай от 3 пъти, кой е убиеца?

99

обикновен гр.

преди 11 години

Малък праздник, в скучното ежедневие. Давайте братя-либийци. Все така. Какво нещо е СВОБОДАТА.

98

цецо

преди 11 години

До рамбо, аааа не си рамбо, а педро, ако става въпрос за ворлик - бившия дето беше у нас. в една дружинка ли членувахте? няма лошо. човек трябва да отпуска от време а време.

97

Рамбо

преди 11 години

не съм гербав, въпреки че имам повод за това. но посланника на сащ, който имам честта да познавам ми е симпатичен.

96

Рамбо

преди 11 години

това за комунистите си е така. и у нас, особено в русия и китай!

95

цецо

преди 11 години

До рамбо- пояснявам - гербав си. щом не ти е ясно че в момента ни управляват най-заклетите комянуги си ми ясен. а американчетата чий го дирят в тази разбита от тях територия. вече не е държава.

94

до №100

преди 11 години

Рамбо ли си,Райчо ли си.Бившите комунисти сега са най-големите капиталисти така ,че не дрънкай глупости цяла вечер!

93

тцЪ

преди 11 години

Хммм - ето ви последиците от "арабската пролет", уважаеми защитници на демокрацията.

92

Рамбо

преди 11 години

Цецо още не съм гърбав, но това за което говориш и на мен не ми харесва. Говорим за друго - че не могат някакви олиго*рени да се радват за смъртта на американски дипломат утрепан от маймуни! Говорим и още за това, че при Путин не е по добре. А защо сме на това дережде? Нещо чипа ни явно е сбъркан. Знам само, че при Станишев и при Симеончо не бяхме по-добре!

91

Анонимен

преди 11 години

Я, нека ви докопат мръсните араби, че да видим за каква демокрация и свобода говорите....