64

сиси до 54

преди 11 години

наистина си необразована-аз написах тези коментари,защото първо някой друг взе да се занимава с мен-затова му писах за запетаите-в смисъл всеки себе си да гледа-нямам време точно тук да спазвам правописни норми,но ти не си достатъчно умна явно да го разбереш-гледай по-отвисоко на нещата-нищо лично

63

Живко Иванов

преди 11 години

Защо "СМЕЛЧАЦИТЕ" не си задаваха въпроси откъде са картините в колекциите на Боян Радев,Гриша Ганчев,Васил Божков и мнаго други "ЧЕСТНИ ЧАСТНИ,СЛЕД 1989 Г- КОЛЕКЦИОНЕРИ".Имат фактури и доказан произход на всичко в колекциите си?Хайде де....А някак си странно се разминават годините при Марина-ака е виновна,цели шест,седем години не са ли малко множко?Очаквам коментарите Ви и обаждания на тел.0886111876-Живко Иванов.Смелостта няма нищо общо с всички псевдоними във форумите,просто така е по-лесно!

62

Живко Иванов

преди 11 години

Здравейте "СМЕЛЧАЦИ",Хайде първо застанете с имената си във форумите и тогава се "пъчете"със смелостата си!Познавам семейтво Персенгиеви.Нищо общо с всякакви режими.Страхотния дух в семейството винаги ме е впечетлявал.Чичо Петър винаги ни е давал свободата на духа и полета на мечтите.Леля Ганка е образец на съпруга е майка.Стефан-моя най-добър приятел е бунтар по нагласа и успял уччен в САЩ и Холандия.Марина е наследила всичко това,в добрия смисъл.Сега дребните анонимци ликуват.0886111876

61

До 62

преди 11 години

Да бе ти какво искаш да се изказвам поенерция ли бе гнида червена. Персенгиев преподаваше рисуване в Керамиката в Н.пазар и се влияеше от това кой на кой болшевик е син или дъщеря.Отдавна съм напуснал този турски вилает но никога няма да забравя червената *** там как деряха кожусите на тъпата делиорманска *** която като теб се насираше когато чуеше БКП. Стига ли ти толкова лале червено ?

60

Анонимен

преди 11 години

в музеите е заменено с менте, за да не може *** да си бере жилязу от бронзовата ера. а оригинала пътува из чужбина

59

Ха-ха-ха...

преди 11 години

Тя ли е най-голямата престъпница? Корупцията е извън галериите. Търсете в министерствата, кметствата, НС и т.н.

58

do 57

преди 11 години

ти като твърдиш сигурен ли си и познаваш ли примерно баща и?

57

БОЖЕ БОЖЕ

преди 11 години

КО СА ПРАВЯТ НА СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА ТА ПО МУЗЕИТЕ ДА НЕ Е ПО-РАЗЛИ4НО ВЕ,ВСИЧКО Е ЗАМЕНЕНО С МЕНТЕ!

56

Nabuco

преди 11 години

Е тая трябва да е изключително ***, ако си е мислела, че няма да я хванат.

55

До 58ми

преди 11 години

Ами те още от сега подготвят почвата и общественото мнение, разбира се в полза на уредничката: "Наглост!...", каква наглост - това е престъпление!!!!!!!

54

алилиии

преди 11 години

още има хора дето купуват култура(картини).Работата въри на зле...

53

Защо бе

преди 11 години

не изписвате имената,а само инициалите,уредничката се казва Марина Персенгиева и е дъщеря на Петър Персенгиев на когото е именувана галерията. Целият род Персенгиеви е комунска ***,живяла на гърбът на новопазарци. Да видиме сега и комунският съд в Н.пазар каква присъда ще и накачи,може би условна или пробация,нали *** винаги си помагат, а са и "светици" във всяко отношение.

52

АНОНИМЕН

преди 11 години

Постоянно четем за иманярски набези и хванати антики на границата предназначени за продажба,а кога ще прочетем за осъдени.Мутри,бизнесмени и съмнително забогатели олигарси си кичат палатите с картини които дори не разбират.Това е тъжната действителност на Българската култура през изминалите години на преход.Жалко,че децата ни само ще питат но няма да видят прекрасното ни изкуство създадено в миналото с голям талант и обич.

51

Необразована

преди 11 години

До сиси-до 43 Като гледам твоето изказване,само с едни тирета се зачудих..... Егати сложното изречение :) Що за образованост е това?

50

Bravos

преди 11 години

Всеки знае как стоят нещата в Бг.След 72 часа ще е свободна гражданкаи дим да ме няма с парите.Нека виии

49

Анонимен

преди 11 години

Това и в Холивуд го няма.

48

Анонимен

преди 11 години

Къде са тези на които *** са виновни !?

47

глупчо

преди 11 години

А КАКВО СТАНА С КМЕТА НА НОВИ ПАЗАР - УШ ВЪРТЯЛ ДАЛАВЕРИ ЗА МИЛИОНИ ЩЯЛ ДА ВЛИЗА В ЗАТВОРА А СЕГА ОТНОВО Е КМЕТ - ДА СИ Е*БА ТЪПАТА ДЪРЖАВА.

46

сиси до 49

преди 11 години

прав си-ако знаеш как се мъча с "интелигентни" хлапета в малко градче-затова и там са ми ясни

45

АНОНИМЕН

преди 11 години

На учителите трябва заплатите да станат 2000лв.Те са нашата интелигенция.