47

анонимен

преди 11 години

Истината за ***- judassicpark.narod.ru/izbrani_misli.htm

46

ko

преди 11 години

Каквото и да си приказвате... амуджите са мн далече от истината за военни тактики,технологии, умения и т.н. : ) Не са решили не са ги смазали... какво дават на света тея амуджи? Гледайте реално всичи ползвате благините на западния свят.. тези там са банда престъпници и всичките един по един си заминават :))

45

Анонимен

преди 11 години

То не е до смях работата хич, но е смешно какви стратези се изказват без да сложат в сметката Русия. Щото в такива конфликти обикновено Русия не вземат официална позиция, а изчакват докато си изгърмят патроните и тогава стоварват парния чук, или как беше "операта не е свършила докато дебелата дама не е пропяла". Ще видят тогава кой ще въведе Новия световен ред.

44

Анонимен

преди 11 години

До Той е Ако Израел има глупостта да нападне наистина Иран ситуацията ще е като да гърмиш заек с патрони за едър дивеч- нищо няма да остане от ***, та дори и да изненадат Иран.А пък в случай, че Иран имат затруднение големия брат Русия ще ги сгромоляса, като прибавим и Китай , не ми се ще да сме на страната на САЩ и Израел. Те си го знаят между другото. Русия им направи маалко показно с Грузия и Южна Осетия, как действа големия брат, та се изпокриха като мишки тези дето се перчеха .

43

irannnn

преди 11 години

samo iran tezi izraelci sgan mrasna samo irannnnnnnnnnnnnnnn

42

до 33

преди 11 години

Ти чуваш ли се бе...дори и САЩ нямали шанс срещу Иран. Никакъв проблем не е да се смаже във военно отношение една държава , проблема е в установяването на контрол след това.САЩ може да са всякакви ,но все още няма държава на света ,която сама по себе си да им е пречка.

41

Той е

преди 11 години

Като чета,недоумявам едно - Израел това,Израел онова...Израел ще реши кога,как,кого,и къде да нападне,сякаш има насреща си за мишени кукли, а не живи хора,добре въоръжена армия,която,някои и сега бъркат,че е арабска! ИРАН НЕ Е АРАБСКА СТРАНА,и е в пъти по-голям потенциал от еврейската пасмина,дето само се ежат,но без САЩ и запада са едно голямо НИЩО!Затова и само лаят,но не нападат,щото,нападнат ли,връщане няма да има - или те,или Иран,и всичките му съседи!Познайте от един път,кой ще остане...

40

123

преди 11 години

НЕ! Това е само във фантазията им!

39

Анонимен

преди 11 години

Time of Violence Vreme Razdelno II 04/15- youtube

38

Анонимен

преди 11 години

kvo shte napadate bre plunki izrael e edna plunka dostatachna e samo edna bomba i e svarshen .iran e goliama darjava edvali shte mojete da go iznenadate dori i da go iznenadate vse neshto shte padne i vav vashia dvor i shte do tam .kakvato i texnika da imate shte samo edna oblast .a shte zaobgradeni samo ot arabi koito shte vi smachkat jiveete na starite lavri ot edno vreme ,no vremenata se meniat.

37

Анонимен

преди 11 години

знам ,че сме ***,но иранците са арийци - а ние какви с ме - нео -нацистти !??

36

до 42

преди 11 години

Така се е говорело и смятало за българите, но последвалите войни показват, че бившият роб, търпял 500 години робство, считан за един от най-покорните поданници на султана, може и да воюва. Арабелите са 30 пъти повече от еврейте, бяха въоражени с най-новите модели съветско оръжие и пак чдоха бой. Руските инструктури са били принудени сами да застъпват бойно дежурство на ПВО системите, защото арабските зенитчици само като чуели рева на самолетните двигатели и бягали от машините.

35

Анонимен

преди 11 години

Изрел го пазел Бог! Как не ви е срам, Богохулници и служители на Сатаната. Пази го Дявола, който има страшна сила, но скоро ще бъде сломена тази сила и който иска да живее в мир, любов и за благото на Природата и Вселената, той ще остане!

34

Модератор

преди 11 години

До losovelamigusi: Благодарим за сигнала ви!

33

do 40

преди 11 години

Правилно ти е казал, не са войни те са търгаши, от долнопробните. Те завладяват с лихви. Дават заеми и като задлъжнее човек или държава, правят ги роби. И ги изнудват как си искат. Що война са печелели срещу арабите е благодарение на оръжието, парите подкрепата на САЩ и Великобритания. Преди няколко години опитаха инвазия в Ливан и същите тия арабели, дето са с класи по-ниски, просто върнаха евреите у дома. Другото си е чиста еврейска самореклама. постоянно раздухват из медиите колко са велики.

32

Анонимен

преди 11 години

KILL JUDEN DEATH FOR ZIONIZM

31

Анонимен

преди 11 години

За едно не съм съгласен с теб, че еврейте не са воини. Бих казал, че са класи над арабелите, за иранците не знам. Мъжете в Израел служат 3 години в армията , а жените две. Това ако се въведе в БГ предтавяш ли си какъв вой ще настане, то и преди имаше масова скатавка от казармата.

30

Петьо-Евреи

преди 11 години

До 33. то така и *** от сирия и египет си мислеха ама не стана. пък и *** и технологий са неща не съвместими! и не забравяи че Изарел го пази Бог!

29

Анонимен

преди 11 години

ОТ ИРАНСКИЯ АРИЙСКИ НАРОД НЕ СМЕ ВИДЕЛИ НИЩО ЛОШО ,НО ОТ ЦИОНИСТКАТА ПАСМИНА СМЕ ВИДЕЛИ САМО ЗЛО ПОГЛЕДНЕТЕ В НЕБЕТО КАКВО СТАВА ОТ НЯКОЛКО ДНИ НАТОВСКИ САМОЛЕТИ НЕ СПРЯХА ДА ПУСКАТ ОТРОВИ НАД БЪЛГАРИЯ МАСОВО ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ СТРАДАТ ОТ СТОМАШНО ЧРЕВНИ ИНФЕКЦИИ С ПОВРЪЩАНЕ И РАЗСТРОЙСТОВО ДОКОГА ЩЕ СМЕ КАТО ЩРАУСА С ГЛАВИТЕ В ПЯСЪКА НАД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СЕ ИЗВЪРШВА ПЛАНИРАН ОТ *** ГЕНОЦИД

28

Зайцингер

преди 11 години

Хех! Турция забрани на Израел да праща самолети над територията и. Дори да нападнат връщането им е невъзможно предвид руските, китайските и ирански кораби до Сирия. Презареждане над Черно море и скриване на летище Горна Оряховица е възможната причина за второто съвместно заседание/ и то пак/ в Израел...Няма богоизбрани народи. Има хайдуци.