19

"Otkrovenie&quo

преди 11 години

15 А отвън са псетата, чародейците, блудниците, убийците, идолопоклонниците и всеки, който обича лъжата и лъже.

18

Анонимен

преди 11 години

Нещо ви замириса на бръснарска Машинка,че забравихте да си актуализирате 'православните"-попски мъдрости във форума ?

17

e

преди 11 години

Кога вие дългобради симпатяги ще обясните на глас какво е искал да каже Господ с Първа и Втора заповед ? А защо носите бради и кръжите по гробищата като зелени мухи за кебапчета ?

16

do dedo pop 23

преди 11 години

Точно евангелист съм и такива каза Бог да бъдат всички,даже поръча на своите Си,като им каза:"Идете и прогласявайте благовестието " Не знаете ли,че блговестието е Евангелието и там където се говори за "белега на звяра",знаеш не знаеш,но той се поставя от "отците".И още в Евангелието е казано:"И които притури и които отнеме от тази книга..." А какво направиха поповете и папата/ Притурват и изваждат от Божията истина и си сътвориха "звяра" и "Гръцкия козел" А ти как ще ми обясниш Първа и Втора заповед ? Не е ли знаел Бог ,когато ги е издавал,че мошеници като попове и папи да ги променят ? Тогава нужно ли е да се кланяме на нечисти духове,каквито са религиите и в конкретика "Звяра",които използва Божието име ,като променя Божията истина и се проповядва от нечестиви хора като "отците".Дали не е знаел Господ ,когато е казал:"Варосани гробници,вътре пълни с всякакви нечистотии" А Дядо поп казва:'Свети мощи' Не приемайте "белега на "звяра" от православие и католицизма.И още нещо.Как когато Господ е Един,че да съществуват толкова "истини".Не ви ли се струва,че тук има работа лукавия със своите си служители като попове,папи,ходжи и всякакви религиозни водачи,понеже религиите не са от Бога,но от дявола.И още как ще ми обясниш,че на един симпозиум се събираха всички мерзавци като по-горе изброените под наслов_"религиите в услуга на обществото " ?????????????????????????

15

Анонимен

преди 11 години

ЧИСТА МОЛИТВА КЪМ ПРЕДМЕТИ КОИТО БОГ НАРИЧА ИДОЛИ И МРАЗИ ? ТОГАВА БОГ ЗАЩО ИЗПРАТИ ИСУС НА ЗЕМЯТА. ZА ДА ХОДАТАЙСТВАТ ПОСЛЕ ЧУДОТВОРНИТЕ ВИ КАРТИНИ ЛИ ? ИГРА НА ДУМИ И ОБЛЪЧВАНЕ НА МАСИТЕ С ИДЕОЛОГИИ И ЗАБЛУДИ T.Е.КОЛКОТО "ИСТИНИ-ТОЛKОВА И РЕЛИГИИ.А ОТ КОГО ЛИ СА ТЕ И ЗАЩО СЕ РАЗЛИЧАВАТ ОТ БОЖИЯТА ИСТИНА ? Не приемайте "белега на звяра"описано в Новия завет,които се поставя от Въртоломей и Бенедикт на "дясната ръка и челото" чрез така нареченото кръстене"

14

"Otkrovenie&quo

преди 11 години

"Откровение на Йоана" glava22 st.15 "А отвън са псетата, чародейците, блудниците, убийците, идолопоклонниците и всеки, който обича лъжата и лъже". КОЛКО ЧУДОТВОРНА Е ЕДНА КАРТИНА НАРЕЧЕНА ИКОНА ?И ЩО Е ТО ИДОЛОПОКЛОНИЧЕСТВО ?

13

Анонимен

преди 11 години

Псалом 115: 1 Не нам, Господи, не нам, Но на Своето име дай слава, Заради милостта Си и заради верността Си. 2 Защо да рекат народите: Где е сега техният Бог? 3 Нашият Бог е на небето; Прави всичко що Му е угодно. 4 Техните идоли са сребро и злато, Направа на човешките ръце. 5 Уста имат, но не говорят; Очи имат, но не виждат; 6 Уши имат, но не чуват; Ноздри имат, но не миришат; 7 Ръце имат, но не пипат; Нозе имат, но не ходят; Нито издават глас от гърлото си. 8 Подобни на тях ще станат ония, които ги правят, Както и всеки, който уповава на тях. 9 Израилю, уповавай на Господа; Той е тяхна помощ и щит. 10 Доме Ааронов, уповавайте на Господа; Той е тяхна помощ и щит. 11 Вие, които се боите от Господа, уповавайте на Господа; Той е тяхна помощ и щит. 12 Господ си спомни за нас; ще ни благослови; Ще благослови Израилевия дом; Ще благослови Аароновия дом. 13 Ще благослови ония, които се боят от Господа, И малки и големи. 14 Дано Господ ви умножава повече и повече - Вас и чадата ви. 15 Благословени сте вие от Господа, Който е направил небето и земята. 16 Небесата са небеса на Господа; А земята Той даде на човешките чада, 17 Мъртвите не хвалят Господа, Нито ония, които слизат в мястото на мълчанието; 18 Но ние ще благославяме Господа От сега и до века. Алилуия.

12

Анонимен

преди 11 години

това е така защото петко и минко ги вкараха в затвора ама като излязат пак ще се вдигнат посегателствата

11

shto e to-666 ?

преди 11 години

Първа заповед:"Да нямаш други богове освен Мене" Втора заповед;"Не си прави образ и подобие,идол и кумир,нито да им служиш,нито да им се кланяш !"Не се ли досещате кой поставя "Белега на звяра" на дясната ръка и челото,описано в Новия завет ?????? Ами това е Въртоломей и Бенедикт ! Когато се осмелят да ги попитат и те да отговорят,тогава ще разберете,колко "невинно" са ви "учили".

10

Анонимен

преди 11 години

Не знам какъв човек трябва да бъдеш, за да откраднеш нещо от храм, и то не защото нямаш с какво да преживяваш, а с цел забогатяване...

9

Анонимен

преди 11 години

Защото и православните храмове намаляват. Заменят ги джамии.

8

анонимен

преди 11 години

Това сигурно е опит за насърчаване на Кражбите от Храмовете

7

e

преди 11 години

До: sinod***abv.bgОтносно: do svartalishteto narecho "sinod" ,koito ne zhelayat da obyasnyat Parva i Vtora zapovedДата: Събота, 2012, Септември 8 16:52:57 EESTВсяка една империя основана на религия,рано или късно пада с голям трясък ! Всичко е описано в Божиите писания.Някога Римската империя,както и преди нея империи ,както и след нея,конкретно Византийската,която доведе "Гръцкия козел" -сегашния"звяр" на Въртоломей и Бенедикт,отиват в небитието и историята.А сега вие лукави хора наречени "отци" използвате заблудени хора като Бисер Киров в предаването по БНТ,да изкаже колко се е просветлил от "православието".Тогава,когато "Гръцкия козел" бил предаден в мохамеданско владение и робство,което е вследствие на безбожието доведено от Константин,когото вие наричате "свети",както не след дълго ще потъмнее царството на "звяра" описано в Новия завет.Всъщност той/Константин и Елена/ канонизира нечистия дух на идолопоклоничество тогава,на когото сега служи Въртоломей ,Бенедикт, и заблудените по света от "двата агнешки рога" на това зло.Та, колко знае Бисер Киров по въпроса,при положение,че предшествениците му са мохамедани и самият той приема "белега на звяра".Защо вече не се подготвите да отговаряте- директно-медийно относно Първа и Втора заповед на Господа,а не да се прикривате от заблудени хора като Бисер Киров по БНТ и предавания като "Вяра и общество" .

6

do asan aga

преди 11 години

kakvo ima na stenite v jamiqta zada vzemat kilimi ne vzemat

5

до 5

преди 11 години

така е защото тия дето посягат на храмовете посещават предимно ***(джамията)

4

Да последваме подвиг

преди 11 години

Да последваме подвига на руските бунтуващи се пунди! Да изпеем в храм-паметника Александър Невски песента "Света Богородице изгони пожарникаря!" А след това, в клип, да изгорим портретите на пожарникаря и на Цецо Лажецо!

3

Анонимен

преди 11 години

Ура!!Това ми беше основният проблем.

2

Анонимен

преди 11 години

От статията разбрах само едно: намалели са регистрациите на посегателсттва.А наистина кражбите на икони са намалели, но по две причини:1. Не останаха много за крадене.2. Гяма кой да им ги купува (гърците обедняха).

1

TATARR DOGAN

преди 11 години

VSEVI{NIQT VIJDA VSI$KO I ZA TOVA DA SE RAZBIE CARKVA NE E GRQH.GRQH E AKO SE KRADE OT HRAM NA PRAVOVERNI ,NO ALAH 6TE GI NAKAJE TOGAVA.