30

до 39 от OPEL FAN

преди 11 години

Няма да обиждаш избора на хората! Щом ми харесва Вектра - това е мой избор -ясно ли е ***? Карам Пежо и ми харесва.Не мога да го сравнявам нито като технологии нито по комфорт със старите коли,но... Както казах има едно НО -- всеки си има предпочитания и щом не пречи на другите, не виждам причина защо да не им се радвам. Сега изяснихме ли се Господин Разбирачев ?Писнало ми е от 'професори-авторитети' като тебе! Баси простотията !

29

Гено

преди 11 години

Това GM да се раздели с Opel няма да стане никога. Колкото и логично и лесно да им се струва на финансовите аналисти, зад фирмата Opel стоят не само една марка, фабрики и персонал, но и ред патенти. От друга страна GM съсипва Opel като отнема азиатския и американския пазар на немската марка в полза на Chevrolette, т.е. Opel може да продава само в Европа и Австралия. По мое мнение е въпрос на време GM да си прибере патентите и да закрие марката, защото няма да има куповач за остатъка от фирмата.

28

Ей

преди 11 години

Аз пък карам Хонда производство 98 г. В момента на 410 000 км. Само свещи съм сменил веднъж. Хайде драскайте минуси - това ме прави по-щастлив. На света има само две марки автомобили: Хонда и Тойота.

27

до 37

преди 11 години

Абе, ти сравняваш СЕДАН с Хетчбек.Вектра с Пежо 307..... седи мирен бе, селски бек.

26

OPEL FAN

преди 11 години

ot OPEL FAN do 16Приятелю, аз също карам и френски автомобил - първо бях с 307 и навъртях 150 хил, а сега съм с 207 на което до тука съм сложил 170 хил. И двете са съвременни учебни коли с почти всички екстри,даващи удоволствие при карането,но... Но продължавам да си карам Вектрата - стегната и поддържана, защото някак си независимо,че вече е близо 20 годишна кола чувството при карането й е много особенно, икоето може да се опише само с WIR LIEBEN AUTOS... Сещаш се защо, нали?

25

секвентон

преди 11 години

само ФАУВЕ!

24

до 34

преди 11 години

... ами то и на БМВ, АУДИ и Мерцедес новите коли като останат 2-3 месеца да им изтече гаранцията, и хората ги продават по най-бързия начин. Защото след гаранцията става страшно.Иначе имам опел на 13 години, върши ми доста по-добра работа от на познатите ми разни пежа, фиати и други такива "европейски" коли на същите и по-малки дори години.Тъст ми пък със Ситроен на 4 години досега е хвърлил пари за ремонти колкото за десет опела като моя ... а ако беше плащал и гаранционните ремонти....

23

German Quality

преди 11 години

Немско качество ама като станат на 10г. оди гледай разправии и плащай.

22

хммм

преди 11 години

имам чувството че тоя коментар под мен е писан от 12 годишен, друго няма какво да казвам, той сам си е написъл колко акъл има в главата

21

Препатил

преди 11 години

Купихме товарен пикап Комбо 1.3 дизел за нуждите на фирмата ни. Транспортираме товари не по-тежки от 100-150 кг. Караме внимателно и избягваме "газ-спирачки". Редовно извършваме смените на масло и филтри, проверяваме ходовата част и ползваме оригинални консумативи. Независимо от това брахме страшни ядове когато се наложи на 150000 да сменим съединител. Оказа се, че задължително се сменя и маховик, услугата струва 3200лв. Покъртителен автомобил. Не го купувайте. Ще останете без пари и без нерви.

20

Анонимен

преди 11 години

Цени-като на фолксваген и ауди.Качество като на някоя корейска кола.Инсигниата е добър автомобил,но малко закъснял за да промени нещата а и до последно не се отказаха от дизайнът който се нрави най-вече на разни пенсионери с тая свлечена задница.То бива ретромодернизъм ама чак пък толкова.Имаха една красива форма -калибра и я зарязаха с пълна скорост някъде през 90-те.А елегантното малко купе астра-бертоне си остана екзотика.Скучноватата Зафира не ми се коментира-толкова праволинейно рейсче.

19

Анонимен

преди 11 години

Астрата е много бърза.Знаете ли защо?... защото я гони ръждата.

18

MKS

преди 11 години

Карам Vauxhall Astra G 2002 ,преди това имах Vauxhall Cavalier 95' и твърдя ,че това са много корави коли с много добри двигатели!Тук в Англия незнам с какви ламарини ги правят но не гният като европейският Opel.

17

ГНИЛОЧ

преди 11 години

ОПЕЛ---- НАЙ-ГНИЕЩОТО "НЕМСКО" КАЧЕСТВО.КАРТОН ИЗДЪРЖА ПОВЕЧЕ НА ВОДА....... :))))))

16

Пешо

преди 11 години

Карам Астра ф C14se мотор на 18 години е,много от съвремените *** не могат да и стъпят на малкия пръст.

15

ФАКТ

преди 11 години

опелото е най- скапаната марка, това е всеизвестен факт.

14

88382

преди 11 години

те сега почти всички коли си приличат и докато невидиш марката неможеш да кажаш какво е....инак СЕНАТОР ;МАНТА тва си е супер уникални..ама и с тоя петрол направо убиват рибата

13

Анонимен

преди 11 години

Сменил съм много марки коли - в момента карам Опел Вектра 2000г ,силно съм очарован от този автомобил ,карам го от 3 г. за сега не смятам да го сменям !

12

GM

преди 11 години

Vsi4ki koli na GM sa bokluci imalsam vazmojnost da karam tezi marki koli i moga da kaja 4e nikoga niama dasi kupia pove4e kola na GM. A golkolkoto za opela za evropa sa ok.Karaite samo made in Japan tova e istinata.Germancite sa bili vodeshta figura sega idva nova era.Prosto oshte neste go osaznali.

11

d0 16

преди 11 години

:) До 15преди 12 минутиАбе ти, луд ли си!!?Който се е качил на Ситроен, забравя за други марки!!!"" Само леваците карат немски и френски коли. Истината е в японските.