557

mafia

преди 11 години

само една оправия има. спират се всички GSM и телефони и се почва от селата, бой и смърт и закопаване в масови гробове. За 1 месец, няма да остане нито един.

556

Анонимен

преди 11 години

Смърт за ***!

555

Анонимен

преди 11 години

Хайде на Протест срещу Ромляците... да направиме като в Сирия с бунтовниците... там бунтовниците са като нашите местни ***... на Протест... изкарайте Танковете... дайте на хората правото им на свободен Живот

554

гого

преди 11 години

Аз лично съм бил свидетел, няколко *** в трамвая си говореха как мразели българите.

553

йел

преди 11 години

Самите българи не мога да се справят с беднотията какво е останало на някой ***.всеки мисли да назначи някой незнаещ българин вместо "друг" можещ . ето това мислене водии до грабежи,побоища и други грозни деяния.българина( не всеки) обича да мрази ***,турчина,помака,евреина другия българин защото е бил незнам си какъв. омразата носи само омраза , незнам дали някога ще го осъзнаете. дотогава платете на ромите помощите,вместо работа да им дадете и вие да се възползвате

552

йел

преди 11 години

Лошото е,че в годините унищожиха произвоството,енергетиката,обезсилиха полицията,закриха казармата и остана 1 нищо.нима роми нямало преди 20г? защо тогава нямало толкова нападение,омраза между гражданите? 1-во място я няма прехраната,гладния е способен на всичко,опитайте да гладувате 3дни и вие ще нападнете и който да е.не защитавам никого , просто 1то води до следващото.образованието няма смисъл,пълно е с висшисти-безработни.

551

Анонимен

преди 11 години

Вие искате ли да плащате от парите си на ***, за да могат да имат сили да Ви крадат и бият? Аз не искам. Не искам и да бият полицаите, а те да са с вързани ръце по закон. На кого и защо плащам с данъците си заплатите!!! Каква е тая ненормалщина, дето се шири навсякъде?!Северозапада опустя заради ***. Що се правите, че не знаете?... И щтрауса си заравя главата, но *** му остава отвън!

550

бари

преди 11 години

До 644Коя армия да се изкара? Тази армия, по която ти и останалите българи плюете, че никой не ни заплашвал и затова трябвало да се закрие? Ми как изведнъж се сетихте, че ви трябва армия? Когато всичко е кротко, армията не ви е нужна. Като засмърдят нещата, почвате да хленчите: "Армията къде е да ни помогне, моля? Горят пожари, моля ви от армията, помогнете ни да ги гасим! А ние ще се свиваме като мишки в къщи и после ще ви казваме, че сте *** Ще се сещаме за вас само при нужда"

549

haha

преди 11 години

ГЕРБ = Голямо Естествено Равнище на Безработица

548

ф-1

преди 11 години

Къде са Бойко и Цецо,защо не направят нещо с което да защитят българите, а само се лезят по телевизиите, режат лентички наляво и на дясно а после лапат по банкети.*** са привилегировани, защото всички по списък гласуват за ГЕРБ-това е истината!

547

Циг-н да си. До 656

преди 11 години

Съгласен съм стеб, че нямат респект от закона, но друга ми е мисълта.Ако *** има проблем с българин или дадена институция- всички се вдигат и се защитават.При нас май не е така, всеки се е свил в собствената си черупка и си наляга парцалите и се радва, че той не е на мястото на пострадалия, и по добре да не надига много глава, че току виж може да го шамаросат или излезе неудобен. Не съм расист, но вече започва да ми писва...

546

Анонимен

преди 11 години

До *** да си в БгКакво задружни - Просто знаят че за тях няма власт.Точно това се опитват журналистите при различни поводи да им го обяснят на министрите когато отговарят за *** престъпност - че Северозападна България е рай за кражбите от ***

545

aaa

преди 11 години

"По същото време ромите събирали мамули, изпаднали от комбайна при жътва на други ниви с царевица на предния ден." НЕ СА СЪБИРАЛИ НИЩО ПРОСТО НАГЛИТЕ *** СА КРАДЯЛИ !!! Те и тухли си берат нали ? и намират еии така по пътя метални шахти... ама така е когато милиционерите ни са п**ки в уж милиционерска държава... Боко *** е виновен ! и подлогата му ЦвЦв

544

Циганин да си в Бг

преди 11 години

Кой е простият, *** или българите?????Ток не плащат, вода не плащат, данъци не плащат, бият, крадат и изнасилват без да им пука...От наша страна: плащаме им тока, водата, помощите и гледаме да сме толерантни, че те видиш ли, били малцинство и трябва да им помагаме да се интегрират...Евала на Саркози- изрина цялата *** от Франция. Не е трудно човек да загрее, че от подобен контингент не може да се очаква нищо хубаво. *** са задружни и това ги прави силни, за разлика от нас.

543

@!!!!

преди 11 години

До 653Напълно те подкрепям! Има някой явно който все още не са разбрали, че в България казарми и армия няма вече 10 години, а тези който може да се вдигнат запас са на възраст. Мои приятел преди време каза: "струва ми се, че в България има само *** и гейове" май май ще излезе прав. Къде са ни истинските мъже?

542

до 645

преди 11 години

Да изкараме армията,коя армия ,приятел? Бременните войнички,дето чакат да им мине майчинството ,контингентите,които са в чужбина,коя армия? Най-добре е да се изкара 70000 армия от полицаи и да ги осмирят,ама те са ербап само с българите,а ядат бой от ***.Плащаме напразно пари на силовите министерства,оставени сме на милостта на *** и уличните ***

541

@!!!!

преди 11 години

Като си помисля от една седмица колко новини за побой, убийства, грабежи и т.н. прочетох и чух ми се изправят косите, а никой нищо не прави. Дори да вземем саморазправящи мерки срещу *** нас ще ни осъдят, а тях че крадат, изнасилват, бият нищо не им правят. Българи и България ще бъде затрита след няма 2 години според мен, ако никой не вземе мерки. Дори и война да има, *** ще ни избият като кучета. Подготвят си армията отдавна, а нашите управляващи им до помагат!!!

540

Анонимен

преди 11 години

Те са като скакалците - или да се пресече масовата раждаемост, защото в момента ние плащаме за безконтролното им размножаване или радикална защита.

539

Е га ти държавата

преди 11 години

Сега ми хрумна, че с толкова много недоволни от управлението, бихме могли да създадем нова организация, защитаваща правата на обикновените граждани на тази държава. Очаквам сериозни предложения на email: marielavip***abv.bg Ще се включа с удоволствие, време е да се предприеме нещо от всички, които по един или друг начин се чувстват дискриминирани в собствината си родина!

538

Анонимен

преди 11 години

СЛЕД 20 ГОДИНИ НИЕ ЩЕ СМЕ МАЛЦИНСТВО :( ТОЗИ *** ТРЯБВА ДА СЕ КАСТРИРА И УБИВА ИЛИ НАЙ МАЛКОТО ДА СЕ ВПРЕГНЕ ДА РАБОТИ