70

Анонимен

преди 11 години

До Една българка,Не е вярно,че се изкарват малко пари от кафе автомати и колички,няма какво да се заблуждаваме- явно си много заблудена, щом мислиш така.

69

Анонимен

преди 11 години

До Една българка, не пиши за нещо, за което си нямаш и на представа...

68

Сиромах

преди 11 години

Едно евтино удоволствие имаше в тази държава и Бойко ни го отнема. Бедния народ няма пари за барче и с взема кафе от тези машини. Сега като го увеличат и това удоволствие ни отпада. Но нищо - идват избори, и този беден народ знае кой вгорчава живота му...

67

Анонимен

преди 11 години

смешници да сложат касов апарат да видим колко бензин и части харчат за лъскавите коли на парламента дето се возят по цял ден и не вършат никаква работа

66

АНТИ ГЕРБ

преди 11 години

ИСКАХТЕ ГЕРБ НАВИ ГЕРБ СЪРБАЙТЕ СИ ПОПАРАТА СЕГА ДА ВИДИТЕ ХУБАВО ЛИ Е

65

bokluk

преди 11 години

Pari ima za vsichko v tazi kraveferma bulgaria do kafe avtomatite li oprqha Tikva i sie.

64

:D:D:D:D

преди 11 години

Ами тоалетните? В тоалетните също касов апарат свързан с НАП. ,

63

нов проектозакон

преди 11 години

А бе що не вземете да ни сложете и по едно апаратче долу.. да начислявате данък на всяко влизане и излизане... мръсни,гладни ***! да ви изсъхне семето герберско!!!

62

Анонимен

преди 11 години

Простотиятя , не расте по дърветата!Явно е от къде прелива!

61

Една българка

преди 11 години

Много правилно решение,всички искаме повече пари в хазната!Не е вярно,че се изкарват малко пари от кафе автомати и колички,няма какво да се заблуждаваме...Нека да се плащат реални данъци,повечето хора имат полза това да се случва,някои от тях за съжаление не го проумяват.

60

turcina

преди 11 години

vsicki gerberasti sa dolni boklusi.

59

Анонимен

преди 11 години

гласувайте пак за тях,още един мандат ини е е*ана в г*з

58

Анонимен

преди 11 години

алчни ***

57

Ekzorsist

преди 11 години

Ех, че не съм имал някой светнат чичо, да ми шушне на ученце:В касовите апарати е далаверата, товариш продажната цена тройно, после всеки месец бозаш от таксата за поддръжка.Фирмите, които предлагат тази услуга ще са строго определени, и ще има далавера за всички.

56

Анонимен

преди 11 години

А честито кафенцето вече ще е по левче

55

operator ne vending

преди 11 години

Това е поредният бизнес съсипан от това правителство.Като пряко потърпевш мога да ви кажа , че един касов апарат за вендинг машина струва около 250лв. плюс месечно още 30 лв. за подръжка и абонамент на сим картата.Средно една машина прави толкова оборот.В нашата фирма имаме около 300.Това автоматично означава махане на машини и съкращаване на персонал.И какво става по малко приходи в хазната още безработни на помощи на държавата.

54

мими

преди 11 години

Жалка история са сегашните управляващи, жалка..всичко оправиха, че до автоматите са кафе опряха. Отвратена съм, че съм гласувала за тях.

53

nemam nervi

преди 11 години

Извиват ръцете на дребния бизнес а държавна поща си карат със старите касови апарати

52

Кумчо Вълчо

преди 11 години

Снимката много отива на новината. Перверзния заек чака нещо от наведената гъба, а позеленелия с бомбето се точи на надупения лисунгер...

51

данъчния

преди 11 години

До края на октомври 2012 г. всички тоалетни чинии, химически тоалетни, както и селски *** и геризи, трябва да бъдат снабдени с калибровани лайн-мери, свързани с НАП...Апаратите задължително издават касов бон, отпечатан на тоалетна хартия, която след това се използва по предназначение..Преди пускане в експлоатация на устройството,собственика е задължен да представи в НАП една кофа от матрияла,която може да лисне в кабинета на началника...