17

Анонимен

преди 11 години

Аз се чудя от къде накъде се казва "дамска", при условие, че жени - много, дами малко?!

16

Анонимен

преди 11 години

Как ще е маловажно? Нали вътре освен всичките там червилца и подобни са и половината ти документи? А това да ти откраднат личната карта, шофьорската книжка, кредитната карта и т.н. определено си е проблем! Който не е писал обясненя в районото само той смята, че това е дребна работа!

15

Нджонго

преди 11 години

''Така британската съдийка разясни на всички невежи мъже..." ей човек цял живот се учи бре...

14

Анонимен

преди 11 години

Псевдо драскачи, знаете ли какво означава ЖИЗНЕНО ВАЖНО ?Само питам и отговор не очаквам, защото знам, че е доста сложно за вас.

13

Анонимен

преди 11 години

Винаги съм се чудел защо носят чантите на лакътната сгъвка. Въпрос с повишена трудност към дамите

12

до 12

преди 11 години

РЕД няма в дамските чанти:):):)

11

Анонимен

преди 11 години

ВЪПРОС:Какво няма в една дамска чанта?Ха познайте.

10

тихата_стъпка

преди 11 години

Британската съдийка май не е наясно, че в дамската чанта само мен ме няма. Изпразнете съдържанието на чантата на гаджето или жената и ще намерите неща, които тя е смятала за изгубени преди месеци.

9

До №4

преди 11 години

Изобщо не е правилно да пускат крадците "да си намерят работа" щом са направили няколко престъпления. Тука е същата боза -висящо дело или каквото там беше и бандита си действа под крилото на кривозащитната система.

8

Анонимен

преди 11 години

Да ама ако му гепят портфейла ще ореве света нали?Според мен такива същества с по няколко престъпления трябва да се осъждат на затвор сумиран от годините от всичките им престъпления.15 кражби по 2-3 години всяка= половин век.Карат го на някой атол дето преди години са гърмяли атомни бомби и го зарязват да се живурка там.Малък военен кораб ще се грижи маймуните да не избегат като острова се понапълни.И така.

7

семейна

преди 11 години

Британките може да носят само документи и ключове но в нашите чанти има още хляб,две кисели млека,парче салам,бутилка бира и 10 кюфтета за вечеря,така че след кражбата оставамеосвен стресирани и гладни.

6

Анонимен

преди 11 години

mestq go .vav momenta

5

брадваро

преди 11 години

е па да си държат чантите, където им е мястото. аз подобен *** не ползвам

4

Правилно!

преди 11 години

Не е никакъв тъпизъм. Дори ми направи впечатление следното изречение:"...Дотогава подсъдимият е пуснат под гаранция с изискването да си намери работа, за да може да компенсира жертвите си..." - Вие сами си правете изводите за държавата. Тук като те оберат обикновено пиеш една студена вода, но явно този крадец ще работи и ще изплаща на жертвите, което е за предпочитане отколкото да го хранят в някой затвор.

3

Скалата

преди 11 години

аз с момичетата с който съм излизал ,винаги са казвали че предпочитат да ходят без чанта , и не са се чуствали застрашени за живота си ,и на въпросът ми Как се оправят без да носят нищо ,ми казват ,че в чантите им просто гъмжи от безполезност

2

Анонимен

преди 11 години

Трябва да се направи специална секция в сайта за "Британски бисери и тъпизми"! Може да го сложите в раздела "Ако щете вярвайте"

1

И дим да ме няма

преди 11 години

Внимание местиииииим......