221

Maksimiliana

преди 11 години

Zdraveite,ot poslednata nedelia vpechatlenie mi napravi genata ot VMZ Sopot.Razgovora s neia pokazva,4e mnozinstvoto ot horata v Bulgaria misliat na nivo hrana koeto e mnogo tagno.Krino vreme e v Bulgaria hora kato vas inteligenti s informacia da povedat "stadoto"za promiana na sistemata .Zashto ne se vzeme raboteshta sistema? Rabotia v Anglia ot 11 godini,$ustvam se svobodna,no do zakona koito vav vsiaka sfera e izpalnim.Mnozinstvoto e s nisko obrazovanie lesno za manipulirane no s pravo na izb

220

Силвия

преди 11 години

Това ми беше едно от любимите предавания преди да се преместим в Америка. И сега ще направя всичко възможно да го гледам. Великолепен журналист с огромни познания в много области. Политиката не ме е интересувала никога, само в моментите на Всяка Неделя.

219

Стоянова

преди 11 години

Кеворкян няма конкуренция нито като водещ, нито като интелект!

218

Златка

преди 11 години

Много харесвам Кеворк.Винаги съм го слушала с голям интерес!Това е личност,от която можеш да научиш и чуеш нещо наистина смислено.Начетен и умен човек!!!Ще гледам с голям интерес!!!

217

Мистър Пропър

преди 11 години

Кеворк "се кръстел работата с Всяка неделя да се размине". И ние се кръстехме, ама на - не ни се размина. Великият журналист от време, в което единствените коментарни предавания бяха Всяка неделя, Панорама и Сънчо. Сега ще се пръсне от амбиция, плюе слюнки по вестниците. Явно има и кой да му угажда. Връщането на Кеворк показва, че малко неща са се променили.

216

Анонимен

преди 11 години

Аман от алчни пенсии...

215

Гостъ

преди 11 години

За сега Кеворкян НЯМА конкуренция в лицата на Росен Петров и онези смешните - Николай Бареков и Карбовски !

214

БЪЛГАРИН

преди 11 години

Кеворк го гледах последно при Карбовски. Приличаше ми на сърдито старче. Държеше се снизходително към него. Четох и някои негови писания в Уикенд.Нищо особено.Обикновени заяждания по конкретни теми.Искам само да му кажа ,че той може и да е същия професионалист от едно време, но хората ,които ще го гледат са други. Много, много по-умни и начетени, от едновремешните задръстеняци ,които знаеха за света чрез Кореком и Свободна Европа.И се радваха да им пусне инспектор Дюдю.

213

200ГР

преди 11 години

Да им .................. майката

212

топала

преди 11 години

коритаров бареков кеворк комунистическа ***

211

Анонимен

преди 11 години

Друго си е да те нформира и осветлява човек писал доноси срещу най-близките си приятели...

210

Гнидьо Позитански

преди 11 години

Дано да е обективен като Дачков и Патрашкова, иначе не гледам

209

VI-то главно

преди 11 години

Ченгетата в контранастъпление, а :)))))))))

208

ТДК

преди 11 години

Обективен и безпристрастен са непознати думи в тази тв.Явно дъртия хитрец Кеворк е позакъсал с парите.

207

Andreshko

преди 11 години

Следващата стапка е да се появи панорама, руска телевизия, минута е много, по дсвета и у нас ... да пуснат на всеки километър ... и ББ Главен секретар на БКП / Герб / ... това е !!!

206

Фен на "Всяка н

преди 11 години

Кеворк не е виновен за това, че и преди, и сега си остава най-интелигентният и най-интересен водещ...Ризова, Бареков и всякакви други са си копия, Кеворк е оригиналът! Лошото за плювачите е, че ще трябва да си понапънат мозъчетата, защото посланията на ВН не винаги са готово-смлени, те често изискват образованост и умствен багаж...Кеворк говори с интересен стил и мярка, има тънко чувство за хумор и т. н, а в този свят отдавна е доказано, че няма стари и млади, има само можещи и неможещи :-))))

205

...

преди 11 години

УЖАС!

204

киро

преди 11 години

Нов бардак със стари к..ви. От цяла България няма нито един интересен и интелигентен можещ млад човек та допряха до МРЪСНИКА. Егати телевизията.........

203

ок

преди 11 години

няма лошо,само скунксовете да не ми се мяркат....

202

Спас

преди 11 години

Не, стига вече със тези изявени досадници, той не може да направи интересно предаване, не се харесва на хората ! Не е интересен, скучен, неприятен като визия, говор, начин на изказване и всичко , което се сети човек !