359

българин

преди 11 години

***, ГАДНА ТУРКИЯ Е ТАЗИ МУКАДЕС НАЛБАНТ, СЪТВОРИЛА СКАНДАЛА, СЕГА ЛЪЖЕ И НАПАДА МИНИСТЪРА. ТЯ, ТАЗИ *** И НАГЛА КАДЪНА ДОРИ НЕ МОЖЕ ДА СИ НАПИШЕ ИМЕТО ПРАВИЛНО НА БЪЛГАРСКИ, НЕ СЕ ПИШАТ ДВОЙНИ СЪГЛАСНИ СПОРЕД ТРАНСКРИПЦИЯТА НА ИМЕНАТА НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. ИНАЧЕ ЩЯХМЕ ДА ПИШЕ ОТЕЛЛО, РОССИНИ, БЕЛЛИНИ И Т-НА ТАЗИ ТУРСКА ГАДИНА УПРАВЛЯВАШЕ СРЕДНОТО ОБРАЗОВАНИЕ ПРИ ПРЕСТЪПНАТА ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ, СРАМНО И ПОЗОРНО, БРАТЯ БЪЛГАРИ!

358

Марина

преди 11 години

До осъдете МукаДС Не я знам Мукаддес, но това определено беше похватът "проблем-рекция-решение" от страна на управляващите. Създава се изкуствено някакъв проблем, изчаква се реакцията на народа, после се намира решение, което удевлетворява хората и готово. ГЕРБ трупа точки догодина на изборите. Политиците знаят много добре, че ние българите ревностно пазим националните си герои и умело го използват срещу нас. Вярно е, че тия от КЗД хич не са за жалене, но мотива в случая беше друг.

357

Анонимен

преди 11 години

До m Турция трябва да лиже *** на САЩ,че от 1945г.постоянно получава безвъзмездни помощи в пари и оръжие.А преди това на Англия.Ако Турция беше подложена на такъв геноцид като България,сега нямаше да я има!А и какво са създали турците сами???И като е толкова велика и като е такъв рай,защо все нашата земя искате???Ние не искаме вашия "рай"!!!

356

do 388

преди 11 години

KOY NI PITA NAS -INTERESA KLATI FESA . a PARATA E*E FUKARATA taka ce kakvoto i da si pishem te si znayat tyahnoto .1 ne zabravay VSICKITE SA ZAEDNO .SAMO BALAMOSVAT TAPIYA I PROST NAROD

355

осъдете МукаДС

преди 11 години

МукаДС от ДПС предавала българските интереси, шпионирала за Турция, натъпкала се с пари, че даже не си ги знае,а сега вместо да се извини на българския народ по най-нахалния начин се надсмива над усилията на министъра да защити националните интересиТова е по-важно от всичко

354

Герб да ги изрита

преди 11 години

Сега , когато се повдигна завесата , се видя какви предатели са ДПС и БСП,които са поръчали въпросните докладиЕдинственият начин е тази комисия да се закриеИ защо да има комисия при положение, че в страната има съдебна система,която да се бори с дискриминациятаНякакви самодейци фалшифицират историята срещу огромни суми в тази криза, а ГЕРБ си кротуваСамо Игнатов ли ще се бори с предателитеЯ стегнете редиците и ги изритайте тия шпиони

353

Анонимен

преди 11 години

Не добре плюете турците. Човека е човек. Ако са ги внушили че не така - значи не сте свободни хора. Значи най-малкото ви водят да носа. И вярвате на политика тип Макиавели.Знаете ли защо Турция мрази САЩ? Заради случая на иракската граница, където американците плениха отряд турски разузнавачи граничари - и издевателстваха над тях - като над иракчани и мюсулмани. Преди това Турция не пусна американските самолети да минат над тяхна територия. Сега дават турски сериал по БТВ в който презират американците. А преди това имаше филм "Вълчата долина" - който е направен точно срещу американската подлост. От тогава престанаха да слушат неолиберални икономисти - която политики е да има компрадорски държави. И днес Турция лети с икономиката си напред, и не само, дават и пари за култура - дори дават пари за издаване и превод на турски писатели в чужбина.

352

асд

преди 11 години

Когато някой заговори за Ботев, Левски, Вазов и прочие, направо откачам. Буца засяда в гърлото ми, знаейки че всеки един момент са в състояние да ги опорочат. Толкова опоскана и продажна страна сме станали, че няма да се учудя ако някой ден ги изкарат терористи или някакви закононарошители. Само те ни останаха, легендите за апостолите и тези които ги възпяха, ако някой им посегне не знам ... Покрай този скандал доста турски имена чухме, не знам дали не е тенденциозно, насочено към изборите.

351

Хасму

преди 11 години

385-ти, ами мушни си един фишек отзад и се изстрелвай към туркия, дъ и.. твойта маа джегалска.

350

Стоянов

преди 11 години

Един измислен проблем, който цели да отвлече вниманието на хората от проблемите за насъщния. Всекиму беше ясно,че нито един български автор нямаше да бъде изваден от учебниците. Въпросът е в емоциите. Министърът направи това,което Бойко му нареди.Тая Талибант се прави на неощипана мома на селско хоро. Обидена! Ами помисли какви си ги надробила бе, ханъм?! И си яж попарата. Диалог не се води чрез медии и с такъв тон на открита неприязън.А дали Турция е велика държава ...Шипка и народът помни!

349

m

преди 11 години

Turkiye e velika darzava a Balgaristan e kocina !!!

348

Илитерат

преди 11 години

Дива *** с претенции за хай левъл.

347

Анонимен

преди 11 години

Баси транвестита е на тая снимка

346

До 380

преди 11 години

Ей,турчино от делиормана,защо не се поразходиш до Анадола да те "уважат" няколко пъти поне и ако ти хареса си остани там завинаги.Няма да ни липсваш.

345

do mukades

преди 11 години

skapana debelano, kolko mangizi vze za tazi prostotia??Bulgaria na BOTEV i LEVSki e bnila i shte bude!!!Kato ne vi iznasia, hodete si v Turcia i tan si pishete kakvoto si iskate!! Da jivee i prebude delto na Aostola Na Avobodata,Levski, Botev, Karavelov, kableshkov, Poanaiot Volov i vsichki zaginali za svobodata na BUklgaria.BULGARIN

344

турчин от Делиормана

преди 11 години

Хей *** такива, 500 години са ви били малкоо,пожелавам ви още 500. Но като гледам как е тръгнало , правителството ще ви оправи :)))

343

НН

преди 11 години

Мисля, че казаното от г-жа Налбант е истина. Действията на цялото правителство, в това число и на МОМН са хаотични, истерични и непрофесионални. За сведение съм християнка, уважавам българските класици и съм против изкривяванията в тълкуването им.

342

99

преди 11 години

За ограничения и мозък е по лесно да се възприеме такава, каквато са и казали, че е - майка и и баща и. Дали са и турско име. Но това не е темата на статията и тия, които са се продали и са си сменили имена и религия с турска знаете как се казват. Но не съдя никого, само казвам, че те в съзнанието си са турци и предатели. Когато назначават турци в правителство за нас трябва да светва червена лампичка и следващия път - червен картон.

341

К К

преди 11 години

обичам ви ***

340

не си знае името

преди 11 години

Тая жена не знае как да си напише иметоЗащо го пише с две Д Вярно е , че на турски е с две Д, но за да запази смисъла на думата, трябва да го пише с едно ДТака се вижда , че тя и двата езика не знае