85

Чиновник

преди 11 години

Много прости хора има. Това, че сега искат пари от хората в центъра, за да си паркират колите пред домовете, означава само, че скоро ще започнат да искат от всички. И тогава тези, които сега се радват ще плачат и ще съжаляват, че не са подкрепили съгражданите си.

84

вносител предложение

преди 11 години

Изнесете всички министерства, агенции и т.н. в бившия царски двор"Врана" и въпросите с паркирането в центъра на СОФИЯ ЩЕ ОТПАДНАТ!

83

Анонимен

преди 11 години

Sobstvenizite na jilishta niamat notarialen akt za ulizata, a samo za doma si. Zashto togava imame pretenzii, che ni se otnema pravoto na parking, sled kato niamame kakvoto i da e pravo vurhu imot koito ne e nasha sobstvenost? Tova, che obshinata e davala da se parkira bezplatno do sega v nikakuv sluchai ne oznachava, che sega niama pravo da iziskva da i se plashta. Lichnata kola ne e problem na obshtinata, a nasha. Goreposochenite argumenti sa sreshtu nas, no sa napulno validni i neosporimi.

82

ПЕШО

преди 11 години

ГРАБВАЙТЕ ЛОПАТИ И ТОЯГИ!ЛЪЖЛИВИТЕ ОБЩИНАРЧЕТА БЪРЗО ЩЕ ЗАБРАВЯТ КАКВО СА ГЛАСУВАЛИ И ДАСКАЛИЦАТА ЩЕ РАЗПРАВЯ КАК СА Я ЗАБЛУДИЛИ ЛОШИТЕ ХОРА!!ВЕНСЕРЕМОС!!!!!!!

81

77777

преди 11 години

Приказките на ГЕРБ както обикновено са напълно лишени от логика.Няма връзка между това,което ГЕРБ твърдят,че искат да постигнат с платеното паркиране и декларираните от ГЕРБ цели на това платено паркиране.Много по-вярно е твърдението, че за да се дигнат доходите в България 2 пъти за една година, трябва ГЕРБ да се махнат от властта. Единственият реален резултат на това платено паркиране е дискриминацията на хората според имущественото им състояние, а целта е данък паркинг в полза на мафията.

80

681

преди 11 години

до Герберският провокатор 92Не всички мигрират като тебе тъпо селско добиче.Някои хора все пак са раждани в този град.Не искам да обиждам хората от провинцията. Коментарът ми е само до въпросния пубер.*** може да ми изтрие поста , ако реши.

79

681

преди 11 години

до 90С теб се въртим в кръг и отново почваме с причините за въвеждането на синя зона.Аз съм против НЕЯ! Против съм и срещу всички такси и таксички ,които са необосновани.Ако КАТ си върши работата и глобява всеки нарушител на Закона за движение по пътищата в раздел паркиране не само в центъра , но и в цялата страна , сега нямаше да се налагат нито сини нито зелени зони. Къде са подземните и надземни паркинги каквито има в другите бивши соц.страни? Като ще даваме за пример как е другаде.

78

До 681

преди 11 години

Ок, тогава протестът би трябвало да е под мотото: Долу синята зона! Един за всички, всички за един.Алелуя!

77

Анонимен

преди 11 години

В Япония за да си купиш кола даваш свидетелство че има къде да си паркираш колата: до/в жилището, и работата-фирмата! Нашите жители в центъра имат по 2 коли (стари), а местата за паркиране (двора) си ги дават на фирми!!! Фирмите с офис в центъра да построят паркинги (в дворовете) на 2,3,4... етажа за техните служители и хората дали дворовете, а жителите със свидетелство за (1 автомобил) място за паркиране. Ако не да се изнасят като министерствата да се изнасят в провинциятя!

76

681

преди 11 години

До 85Приятелю , Явно не пиша достатъчно ясно. Ако е така извинявай.Обяснявам пак! Ако мине номера с платеното паркиране и от собствениците , то догодина общинарите ще накарат да плаща цяла София правото да паркира някъде си именно по твоята логика: Защо да плащат само живущите в центъра , ще плащат по 150 лева и тези в Люлин и Младост за общинските терени пред блоковете. Дано си ме разбрал. Трябва да сме единни срещу ламтящите за бонуси чиновници!!!

75

681

преди 11 години

Винетки ще има не само за собствениците , но и за наемателите. Сега ще се почне с едни фалшиви договори за наем и всеки който работи в центъра ще може да си паркира евтино. Вместо да изпишем вежди ще избодем очи. Знаете ли къде стоят колите на тези , които не им се плаща за паркиране? По малките улички и дори в съседни квартали без синя зона. Така се създават паркинг неудобства и на собствениците на сгради извън синята зона!!!

74

Надежда

преди 11 години

Не се настройвайте един срещу друг. Няма значение център или не. След година ще плащаме и за тъмно лилава зона за дишане. П*дали! 1 неработна седмица да обявят, но през нея всички на протести, а не по вили, гости, морета и села.

73

До 681

преди 11 години

На теб, който си с гараж никой няма да ти иска пари да си паркираш на имота. Но щом някой паркира колата си на общински терен /а не на негов собствен/ е редно да си плаща, както всеки друг, който дойде и паркира на това място /за да върши някаква работа примерно/. Не е редно аз да плащам 2 лева на час, а друг - нищо.

72

Анонимен

преди 11 години

по-чист въздух ли ? а вредните емисии от колите, които ги задължиха да карат на целодневно на фарове как се вместват в това (колкото и малко да са, сумарно са много повече, отколкото ще спести фъндъкова) ??? Никак! Важното е да си плащаш и за едното и за другоаман от лицемерие и празни приказка

71

681

преди 11 години

И пак до 78Така е що се касае до синята зона. Наистина въвеждането на синя зона трябваше да намали приходящите и да стимулира ползването на градски транспорт и велосипеди например. Таксата за живущите там обаче защо е? Да ги изгони оттам ли? Ако мине сега тази такса , догодина ще има такса и за цяла София ,а след две години и за цялата страна. Следва такса велоалея , такса тротоар , такса въздух. Трябва Българите да сме единни и обединени срещу чиновническата ламя.Опитват да ни настроят помежду

70

До 681

преди 11 години

Ами нали това казвам - сега автомобилния сбирщайн ще стане по-малък, защото ще бъде по-скъпо да паркираш в центъра. Като сложиш и 3-те лева за бензин... да се чудиш кой ще може да си позволи автомобил да го кара.Между другото крайно време е общината да мине да прибере трошки, дето с години не са карани и седят по улиците.

69

ИЗХОДА Е ПРОСТ:

преди 11 години

СЪБИРАТЕ ПАРИ ЖИВУЩИТЕ , И КУПУВАТЕ ПАРКИНГА ПРЕД ВХОДА!!!!!!!ВСЕКИ СИ ИМА ПАРКО-МЯСТО .....И СИ ПЛАЩА ДАНЪК ЗА "СОБСТВЕННОСТТА"/ПАРКО--МЯСТОТО/!ЕЛЕМЕНТАРНО И ПРОСТО!!!ЗА УМНИ И РАЗУМНИ ХОРА!!!!!!!!!!!!!!!!!

68

681

преди 11 години

До 78Мен синята зона не ме касае - имам си двор с гараж. Тоест няма да плащам. Въпросът тук е принципен. Първо преди години (спомнете си кой беше кмет тогава) винетките за живущите бяха премахнати като незаконни. Сега се правят на ощипани девойки пак се пробват. Второ никой не избира , нито родителите си , нито къде се родил. В центъра плащаме по-високи данъци , по-висока такса смет и.тн. ,а живеем в кошмар. Скъпо, шумно, прашно! Но няма да напусна семейната си къща за да правя кефа на някого!!

67

СОФИЯ ,МАМО, СОФИЯ..

преди 11 години

СОФИЯ , АМА И ТУКА СЕ ПЛАЩА .....ХА,ХА,ХААААААХААААААА..БИЛ СЪМ И У ПАРИЖ И ЛОНДОН ----И ТАМ Е ТАКА!НЕМА ЕВТИНО ,ДРУГАРЧЕТА.....ЕВТИНО Е САМО НА ПОЗИТАНО-20.....ЩОТО ГЕРГОВ И МИЛИОНЕРИТЕ НА ПАРТИЯТА , СА КУПИЛИ ПАРКИНГА ПРЕД ЦЕНТРАЛАТА ...ТА ДА СИ ПАРКИРАТ , КАТО ВЗИМАТ СРЕДНОЩНИТЕ РЕШЕНИЯ НА КОНГРЕСИТЕ СИ И ПЛЕНУМИТЕ ...!ВСИЧКИ ДРУГИ ДА СИ ПЛАЩАТ.....ВЕЧЕ И МАМА НЕ ДАВА НА ТАТЕ ..БЕЗ ПАРИ!ТАКАВА Е ИКОНОМИКАТА---"-ИКОНОМИЧНА" И ДЕЛО НА ВСЕКИ.... СЪС ПАРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!

66

До 681

преди 11 години

Ами нали сега с новите цени ще се ограничат и приходящите през деня? Всички, които не живеят в синя зона ще плащат по 2 лева на час. Сравнете с исканите 150 лева на година за живущите там.