29

Анонимен

преди 11 години

Социалните служби карат *** да декларират колко пари са взели от продажба на старо желязо, за да им отпуснат помощите, но тия сведения трябва да се вземат от МВР и да се питат въпросните труженици, от къде го вземат това желязо и по- точно откъде го крадат

28

Анонимен

преди 11 години

Вече не остана нищо неоткраднатоКрайно време е да се спре изплащането на пари при предаване на вторичните суровиниТака държавата ще спечели, а хората ще си отдъхнат от тия набези на чернокожите

27

Вола

преди 11 години

Оставете момчето, нали и без това щяха да махат висящите кабели между блоковете. То е излязло да помага.

26

от 29

преди 11 години

22 най- вероятно си в другата Англия, а не в тази в която съм аз :)

25

do 2

преди 11 години

абе незнам в каква англия си , ама и аз съм в англия , но тук при мен англичаните събират железор и го връщат .А пък в квартала ми Ниисдън има поне 3-4 големи пунктове за железор.

24

Анонимен

преди 11 години

Ей заради един такъв *** си скъсах маратонките докато го ритах в главата. Ама не за 180м ами за много повече!Ченгетата казаха, че можело повече да се постарая :)

23

Васил

преди 11 години

Хванали са топ предтъпник и с право е новината е намерила място и тук като ТОП! Линеен метър кабел по 1.50 може да пресметните каква кражба е! Незная как е в Англия както сподели по долу някой,но в други държави за 100? дори глоба не получаваш! При този геноцид който се налага на населението в България като тотална безработица,постояннен скок на цени и всевъзможни такси ще започнат да се крадът и *** *** защото всеки оска по добър стандарт на живот за себе си и близките си!

22

petkov

преди 11 години

Най-вероятно е бил в домашен отпуск за добро поведение.Въпроса е трябва ли един затворник да излиза в отпуск?

21

Койчо

преди 11 години

Да върнем гърците на Гърция

20

Илко

преди 11 години

А какъв е коментара на Боко Тиквата и Цецо Шлифера

19

до 18

преди 11 години

Човек,когато е гладен работи!!! В затвора също има ядене,но нашия пич е избягал,за да краде!!! Може би това нещо трябва да ти говори...!

18

Анонимен

преди 11 години

До КабелистИ аз не знам такава държава пич ! От години живея и работя в Англия,обаче такова нещо , като го кажа на някой англичанин и той си мисли ,че се бъзикам с него ! Тука и 100 км.кабел да има , никой няма да го вземе щото не знаят ,какво да го правят ! Просто никъде не се изкупува ! Ама тъй ще е докато си избирате Бойковци , които вместо да си вършат работата си ритат мачлета и разкарват четвъртокласни футболисти с правителствения самалет ! Тука за това не може и да си помислиш даже !

17

Клакьора

преди 11 години

Браво Цуци !

16

Анонимен

преди 11 години

бере жици:))

15

doktorski biznes

преди 11 години

99% ot osadinite se "razboliavat"

14

Анонимен

преди 11 години

До bvbИли просто е гладен...

13

bvb

преди 11 години

Този е доста ценен кадър за някой извън затвора. За да се разболее, да отиде да се лекува, а от там да отиде да краде при положение че има ефективна присъда и да рискува да му я увеличат. Трябва да си много глупав или просто някой да те е стиснал здраво за гушата. Но шефовете му няма да се разберат кои са.

12

Анонимен

преди 11 години

явно да не губи форма .........................

11

До Кабелист

преди 11 години

Гърция!*** дойдоха и тук!

10

И.

преди 11 години

Интернет кабел.... тоя вероятно е бил направен от пакети, всеки с големина от 32 бита оплетени в торрент плетка със синкав цвят и розАви възли от по няколко стакнати фтп порта.....