10

123

преди 11 години

В България и това може да стане. Работиш без да ти плащат. След това те отвличат и те закопават в земята за да не ти платят изработеното.

9

22

преди 11 години

Наистина голяма новина. Трима ***, отвлекли трети, защото не е платил сметката в кръчмата. Лошото на меадиаторите,е че пишат българи.Ами-да! Защо ще поясняват, нека светът мисли, че всички сме лоши.Парадоксът е, че медиите са български, и се държат с *** като, че са ги осиновили.

8

ХА ХА ХА

преди 11 години

И ПАК ***(турци)

7

Анонимен

преди 11 години

кой обрал 5 лв кой кого набила никой не смее да изкара данъчна декларация на някой виш чиновник служител и да я съпостави с имуществото му примерно за 3 години назаде това ако е демокрация .......псевдо обачегоспода някой може да са глупави но има и такива,които не са и на тях мозъците не се промиват лесно

6

До ehhhh /4/

преди 11 години

Ами виж какво съобщава статията - 53-годишен мъж има синове на 36 и 33 г. Простата сметка показва, че този мъж е станал баща още на 17 г., а на 20 г. се е сдобил с още един син. Колко дъщери са се родили още преди първия и преди втория син, един Господ знае. Нали ти е известно, че *** обикновено припознават само синовете си.

5

хък

преди 11 години

Да не излезе че "работника" е третия син ,който излага родата, големиТЕ баровци не бачкат,те въртят далавера.

4

ehhhh

преди 11 години

Това пак ще е *** работа,нали братя булгарчета????Все *** турци виновни: ))))))

3

Бай Иван

преди 11 години

заглавието за пореден път КЪРТИИИИИИИ

2

Жалко

преди 11 години

Ехххххх... жалко е че сме пръвърнали Държавицата в "Дивия запад", а повечето от Нас нямат оръжие за да се защитават ... Жалко

1

Анонимен

преди 11 години

Баща и синовете отвлякоха работник във ферма------`бах ти заглавието!