170

Анонимен

преди 11 години

... ОСНОВНАТА ВЕРЕСИЯ Е,ЧЕ НЕ СА ПЛАТЕНИ ДЮНЕРИТЕДАДЕНИ СА НА ВЕРЕСИЯ,СЕГА КОЙ ЩЕ ПЛАЩА ДЮНЕРИТЕ...

169

Анонимен

преди 11 години

На този му окапа косата от умствени напъни .

168

Анонимен

преди 11 години

Петричката врачка,лека и пръст умря и се яви нов врач-Цецо.Всеки ден шашва простолюдието с ново гадаене. *** коко

167

морски

преди 11 години

Цветанов,събра ли пари за още апартаменти?

166

Анонимен

преди 11 години

Най-нелепото в цялата ситуация е,че ако някой реши да взриви още веднъж автобус,терминал и т. н. ще го направи,контрола е под всякаква критика в момента на летище Бургас.Вместо на детелината да стоят и да проверяват,савсем спокойно се влиза в зоната на летището.Спете спокойно съграждани,Цв.Цв. ни пази!

165

Пасианс

преди 11 години

Лъжлив,крадлив неграмотен герберски нахал.НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ВЯРВА НА ГНУСНИТЕ ВИ ЛЪЖИ.

164

нали !

преди 11 години

от този поглед напира един такъв невероятен интелект ахахахахаха

163

!!!!!

преди 11 години

Ками-какво? :)

162

ЦЕЦО НАГЛЕЦО

преди 11 години

ОСНОВНАТА ВЕРСИЯ- ИЗПЪЛНЯВАЩИЯТ ДЛЪЖНОСТТА МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА Р БЪЛГАРИЯ Е ДОКАЗАН ***,С ВИД НА НЕЗАКОННО ЗАБОГАТЯЛ МАФИОТ.КАКВО ДА ИСКАШ ОТ ПРОСТЬОТО ВЗЕЛ СЕ НА СЕРИОЗНО.ДОКАТО СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ТАЯ *** СЛЕД 10 МЕСЕЦА-ГОСПОД ДА Е НА ПОМОЩ НА БЪЛГАРИЯ.

161

Анонимен

преди 11 години

Умен па умен, еееей! Тя тази глава няма как да е само за два крака! Остава сега да се изтъпани и да РАЗДАДЕ правосъдие!

160

Зяпач

преди 11 години

И какво излезе? Евреите са си гръмнали сънародниците, за да провокират конфликт с Иран? Както чичо Сам с близнаците? (Брей, така и не намериха ядреното оръжие на възпитаника им - Садам, ама пък му обраха музеите и на иракчаните - нефта)Сега за територии ли ще е, или за още нефт? Или за бази?

159

Моята версия

преди 11 години

Ето я и моята основна версия :Атентаторът е обладан от нечисти сили в полза на Израел , тъй като УСЪ и ИЗСРАел се нуждаят отчаяно от 3-та световна война , чрез която да наложат Нов Световен Ред - (разбирай по-зле и от времето на Хитлер) , в който основно ще има гейове,лизбийки , "хората" ще ядат ГМО, ще пият флуорирана вода , и ще слушат Лейди Гарга и гейски песни , а да и ще бъдат заробвани минумим 12 часа дневно , за да не се замислят какъв е смисълът на живота им

158

голема дезинформация

преди 11 години

само в този сайт може да намерите четири различни снимки на атентатора/ помощника. за едната пише,че е разпространена от израелските служби, другите две са на нашите, а четвъртата - от хамериканците. при това хамериканците дават че на шофьорската книжка човекът е със съвсем други имена и снимката му много повече прилича на шматката с карираните *** от видеото на летището. Американската телевизионна мрежа Ей Би Си разпространи снимка на шофьорска книжка, за която твърди, че е документът, открит в останките на предполагаемия атентатор.На нея се вижда млад мъж с дълга коса, с посочена рождена дата 5 декември 1987. Изписаното име на документа е Jacque Felipe Martin от Батън Руж, щата Луизиана.

157

Анонимен

преди 11 години

Ами ако са го "окамикадзили"? То за пари всякакви се намират...

156

Гарибалди

преди 11 години

Съвсем не е от голямо значение бил ли е или не камикадзе...На останалото да се отговори.Да се направят необходимите изводи.И да не се допусне да се повтори. А и да се премахнат причините предизвикали този атентат.

155

Анонимен

преди 11 години

...a otnosno towa, `e sa wlezli ot {engenskoto prostranstwo, to recipro`nostta iziskwa sy]oto {engensko prostranstwo da ne preglytne obidata i da ni go natrese

154

Един мароканец от BG

преди 11 години

Айде стига бе ХЕНИАЛ бе Цвъко ХЕНИАЛ, аз не съм чул някой да се самовзриви и да не е окачествен , като камикадзе ;) Ама на МВР и плитките им мозъчета им трябва малко повече от месец за да го обявят. Та значи седим си тука с г-н Камиса и се подсмихвам, на новината, той звъни по телефона и споделя нещо на иврит и прочита докрай новината на иврит и започва бурен смях, на какво ли се смее ;) НЯма значение знаем къде сме и в коя държава!

153

ФАС

преди 11 години

Предлагам да се направи следния график: Всички четни дни в месеца атентатора е камикадзе а не четните не е камикадзе.

152

NEGRAMOTNITE

преди 11 години

v Balgaria vaob6te nekoi Policai vijdal li e Bomba prez jivota si

151

Анонимен

преди 11 години

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА