60

Анонимен

преди 11 години

400 0 ОтговориГеорги Димитров- Ampпреди 0 секундиБогатите не пият вода и я остават за бедняците. Ако разгледатe : ampera3.hit.bg ще се убедите, че тя не само е живот, а тя няма как да не си остане основното транспортно и почистващо средство за човешките фекалии. Има си Химически тоалетни, Кибер тоалетни, но не са и няма да намерят масово приложение. Така, че в H2O е спасението за бедняците като нас. Г-н Гейтц, за простосмъртните решението е: две молекули водород и една кислород за тоалетните и като ги разложим за автомобилите ни.

59

алхимика

преди 11 години

И какво ще бъде новото, "революционното"? Ще можем да ядем от тоалетната чиния ли? Нали е чиния?

58

niki

преди 11 години

Тоалетна с операционна система ! Ще има и безплатни приложения :)

57

Анонимен

преди 11 години

Очаквайте новия Windows WC

56

Анонимен

преди 11 години

Малееей, че капацитети се изказали... То не беше IT, квантова физика, политика, теория на конспирацията... Ами от всичко разбираме. Жалко, че никой не ни знае :) Иначе какви чудеса щяхме да сътворим... Например да изтласкаме развитието на хардуера с 15 години НАПРЕД ! :) Или по-добре да си хващаме мотиката и да се връщаме на работа ? :)Жалка картинка

55

До 40-2

преди 11 години

95% от парите които е направил бай ти Бил са мръсни. Примерно от съмнителен договор с българското правителство за 50тина милиона за 4-5 години. Да ти припомням ли и как изплува този фекалий в ИТ бизнеса? Като прецака IBM. Да продължавам ли? Откраднал е много милиарди, забавил е развитието на хардуера с поне 15 години, а ти тука ше ми го хвалиш! Я си отивай на село бе! Дал бил 10-20 милиона на бавноразвиващи се "специалисти" като теб... Боже ела си събери вересиите! Ти да не пишеш на дот.неб бе?

54

До 40

преди 11 години

Селски,Когато програмирах на асемблер и Си бай ти Бил още не беше изходил прочутия си уиндоус 3. Надали той ми е отварял очите за каквото и да е. Чу ли бе, маймун? И на село никога не съм живял, че да ме пращаш там. Изобщо, хващай си гегата и си отивай при овцете. И се научи да не пишеш и-кратко където не трябва, че си жалък. Милионите дето ги давал на мислещи хора стигат до тъпчовци като теб, дето сами не могат да си ги изкарат. Аз пари си имам, чу ли бе, ***?

53

Анонимен

преди 11 години

С радост бих срaал в тоалетна чиния с "WINDOWS"

52

Анонимен

преди 11 години

Опааа вече и тоалетните са с Windows.Явни ИТ технологиите ще превземат света.И на който му е нелегален Уиндоса ще му затворят клозета!

51

До Lavender

преди 11 години

Защо само намеси Епъл в статията не ми стана ясно. За твое сведение, ако не беше "гуруто на Епъл троловете" компютърът в сегашния му вид нямаше да съществува, а това, че не се е занимавал с благотворителност си е негово лично виждане за нещата. Не е длъжен да прави неща, които не е смятал за нужни и дори за редни, само че ако беше наясно с начина на мислене на Джобс това, нямаше да има нужда да ти го обяснявам.

50

Анонимен

преди 11 години

Е сега разбирам, че простата наистина ще алармира :)

49

до 51

преди 11 години

...е вече съвсем разсея съмненията ми :))))

48

Lavender

преди 11 години

До до Lavender (50)Не точно умнико, но ако си кадърен и имаш малко по-висок потенциал в главата си можеш и с мека и къса *** много неща да постигнеш. Не е важно какви са ти инструментите а колко си майстор!

47

до Lavender

преди 11 години

хахааа.. ти си от ония тип хора, които навсякъде обясняват че късата и мека пиш*а също върши работа, само да знае човек как да я ползва.

46

Анонимен

преди 11 години

Бил.. чуй меКофичка за кисело мляко слагаш я в торбичка или първо торбичката я слагаш на железен стенд като стол с дупка и кофичката я нанизаваш на дупката върху торбичката и сядаш на торбичката. След това завързваш торбичката и я хвърляш за смилане за тор.

45

Анонимен

преди 11 години

Имах високо мнение за Бил...а той излезе най-големия лай..р на този свят...

44

Анонимен

преди 11 години

Сегашните перални не могат да убият всички бактерии. Въпреки всички препарати. Не че не може да се измисли такава и то без препарати - с йонна вода и микроструйки - като дрехите се слагат в чекмеджета - и отдолу и отгоре се подава се подава вода със звукови помпи. Процеса е като родопските въртопни природни перални. Но компактен. И когато се се изперат тогава водата се сменя с въздух и те за три минути се изтръгват. Но къде ти. Хаби само 100-вата и нищо повече. А бизнеса не иска това. При това е вечна.

43

Анонимен

преди 11 години

Тоалетна без вода и хартия? Къде го дават.. Нали бизнеса трябва да печели от консумативи.. Отдавна могат да измислят тоалетна която да ти мие *** и да се самопочиства - с пароструйка, но бизнеса нали трябва да печели от хартият за дупе и от препарати за почистване на тоалетна. Сигурно и сапуните могат да елиминират с йонна вода от някаква машинка и консуматив само вода и ток. Но не..

42

Аз бе

преди 11 години

Що ни занимавате с глупосте, а не побликувате товаww.keshefoundation.org На 21 септември в Белгия трябва да се случи събитие, което ще има огромен ефект върху бъдещето на човечеството. Иранската Keshe Foundation ще се откаже от своя лиценз върху редица нови уникални технологии, като например разработените от нея системите за гравитация (Magravs) и ще ги предостави за свободно ползване от цялото човечество. Учените от целия свят ще имат възможността по едно и също време да се запознаят

41

бай Петко

преди 11 години

Тоалетната да преработва хартията в долари, урината рециклира в лимонада, а от твърдите отпадъци, прави топла баничка и ти я връчва с музика при излизане.